Pondělí 9. 8. | |
---|---|
Polévka | |
VALAŠSKÁ KYSELICE | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
GRILOVANÁ VEPŘOVÁ PANENKA S ROZMARÝNOVÝMI BRAMBORY A PEČENOU KOŘENOVOU ZELENINOU S ČERVENOU ŘEPOU | 179 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ ROLÁDA SE ŠŤOUCHANÝM BRAMBOREM S JARNÍ CIBULKOU, TOMATOVÝ SALÁTEK | 139 Kč |
MENU 2 | |
„MUSAKA“ HOVĚZÍ RAGÚ S LILKEM, LOUPANÝMI RAJČATY, BRAMBORY A SÝREM FETTA, LISTOVÝ SALÁTEK | 139 Kč |
MENU 3 | |
HOVĚZÍ STEAK S RESTOVANÝMI HOUBAMI A BRAMBOROVÝM SUFLÉ | 199 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
GRAVLAX – MARINOVANÝ LOSOS NA LISTECH SALÁTU S ŘEDKVIČKOU, KRUTONY A KOPROVÝM DRESINKEM | 189 Kč |
Úterý 10. 8. | |
---|---|
Polévka | |
KAPUSTOVÁ S BRAMBOREM | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
KRŮTÍ PRSA SE SLANINOU A SÝREM GOUDA S GRILOVANOU CUKETOU, PEČENÝMI BATÁTY A PEPŘOVOU OMÁČKOU | 169 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ PRSO S BRAMBOROVO-KAROTKOVÝM PYRÉ A ŠVESTKOVOU OMÁČKOU | 139 Kč |
MENU 2 | |
HOVĚZÍ MASO NA ČESNEKU SE ŠŤOUCHANÝM BRAMBOREM SE ŠPENÁTEM | 139 Kč |
MENU 3 | |
HOVĚZÍ STEAK S RESTOVANÝMI HOUBAMI A BRAMBOROVÝM SUFLÉ | 199 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
GRAVLAX – MARINOVANÝ LOSOS NA LISTECH SALÁTU S ŘEDKVIČKOU, KRUTONY A KOPROVÝM DRESINKEM | 189 Kč |
Středa 11. 8. | |
---|---|
Polévka | |
BATÁTOVO DÝŇOVÝ KRÉM | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
HOVĚZÍ STOGANOFF SE ŽAMPIONY A DUŠENOU JASMÍNOVOU RÝŽÍ | 169 Kč |
MENU 1 | |
PŠENIČNÁ TORTILLA S KUŘECÍM MASEM, ČERSTVÝM ŠPENÁTEM, ZELENINOU A BRAMBOROVÝMI CHIPSY | 139 Kč |
MENU 2 | |
VEPŘOVÉ VÝPEČKY S MORAVSKÝM ZELÍM A BRAMBOROVÝM KNEDLÍKEM | 139 Kč |
MENU 3 | |
HOVĚZÍ STEAK S RESTOVANÝMI HOUBAMI A BRAMBOROVÝM SUFLÉ | 199 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
GRAVLAX – MARINOVANÝ LOSOS NA LISTECH SALÁTU S ŘEDKVIČKOU, KRUTONY A KOPROVÝM DRESINKEM | 189 Kč |
Čtvrtek 12. 8. | |
---|---|
Polévka | |
BORŠČ SE ZAKYSANOU SMETANOU A KOPREM | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
VEPŘOVÁ PANENKA V ÚPRAVĚ SOUS VIDE S HOUBOVÝM KUBOU A VÍNOVOU OMÁČKOU | 169 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ „ONDRÁŠ“ – KUŘECÍ PRSA V BRAMBORÁKU S NAKLÁDANÝM NOVÝM ZELÍM A PAŽITKOU | 139 Kč |
MENU 2 | |
GRILOVANÁ VEPŘOVÁ KRKOVIČKA SE SMETANOVOU KRÉMOVOU OMÁČKOU A PEČENÝMI BRAMBORY | 149 Kč |
MENU 3 | |
SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ S KYNUTÝM HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM A BRUSINKOVÝM TERČEM | 179 Kč |
MENU 4 | |
SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ S KYNUTÝM HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM A BRUSINKOVÝM TERČEM - BEZ LEPEK | 189 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
UZENÝ LOSOS NA LISTECH SALÁTU S ŘEDKVIČKOU, KRUTONY A KOPROVÝM DRESINKEM | 189 Kč |
Pátek 13. 8. | |
---|---|
Polévka | |
SLEPIČÍ VÝVAR S MASEM NUDLEMI A ZELENINOU | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
BRAMBOROVÉ NOKY S VEPŘOVOU PANENKOU, SUŠENÝMI RAJČATY A MASCARPONE | 179 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ KOUSKY S PIKANTNÍ MEDOVOU OMÁČKOU A DUŠENOU JASMÍNOVOU RÝŽÍ | 139 Kč |
MENU 2 | |
VEPŘOVÝ ŘÍZEK POTŘENÝ ČESNEKEM SE ŠŤOUCHANÝM BRAMBOREM A ZELNÝM SALÁTEM S KOPREM | 139 Kč |
MENU 3 | |
SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ S KYNUTÝM HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM A BRUSINKOVÝM TERČEM | 179 Kč |
MENU 4 | |
SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ S KYNUTÝM HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM A BRUSINKOVÝM TERČEM - BEZ LEPEK | 189 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
GRAVLAX – MARINOVANÝ LOSOS NA LISTECH SALÁTU S ŘEDKVIČKOU, KRUTONY A KOPROVÝM DRESINKEM | 189 Kč |