Pondělí 9. 5. | |
---|---|
Polévka | |
MAĎARSKÁ FAZOLOVÁ | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
BRAMBOROVÉ NOKY S LISTOVÝM ŠPENÁTEM, MODRÝM SÝREM A SMETANOU, KUŘECÍ PRSO Z GRILU | 159 Kč |
MENU 1 | |
SMAŽENÝ SÝR PROKLÁDANÝ ŠUNKOU, PAŽITKOVÉ BRAMBORY, TATARSKÁ OMÁČKA | 149 Kč |
MENU 2 | |
VEPŘOVÝ STEAK, SMETANOVÁ OMÁČKA S PIKANTNÍM CHORIZEM, CIBULÍ, RESTOVANÉ BRAMBORY | 139 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
VEPŘOVÝ STEAK S CHŘESTOVOU KRUSTOU, BYLINKY, SUŠENÁ RAJČATA, PEČENÉ GRENAILLE, HOLANDSKÁ OMÁČKA | 269 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT NICOISE – SALÁTOVÉ LISTY, MARINOVANÉ KOUSKY TUŇÁKA, ZELENÉ FAZOLKY, PEČENÉ BRAMBORY, VAŘENÉ VEJCE, ČERNÉ OLIVY A MAJONÉZOVÝ DRESSING - bez lepek | 169 Kč |
Úterý 10. 5. | |
---|---|
Polévka | |
SILNÝ VÝVAR Z UZENÝCH ŽEBER S KROUPAMI A BRAMBOREM | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
STEAK Z MARINOVANÉ KRKOVICE, PEPŘOVÁ OMÁČKA, RESTOVANÉ BRAMBORY S ČESNEKEM A FAZOLOVÝMI LUSKY - bez lepek | 159 Kč |
MENU 1 | |
PEČENÉ KUŘECÍ STEHNO, VINNÁ REDUKCE Z ČERVENÉHO VÍNA SE SUŠENÝMI ŠVESTKAMI, BRAMBOROVÁ KROKETA | 149 Kč |
MENU 2 | |
ČOČKA NA KYSELO, GRILOVANÁ KLOBÁSA, SÁZENÉ VEJCE, OKUREK, CHLÉB | 139 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
VEPŘOVÝ STEAK S CHŘESTOVOU KRUSTOU, BYLINKY, SUŠENÁ RAJČATA, PEČENÉ GRENAILLE, HOLANDSKÁ OMÁČKA | 269 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT NICOISE – SALÁTOVÉ LISTY, MARINOVANÉ KOUSKY TUŇÁKA, ZELENÉ FAZOLKY, PEČENÉ BRAMBORY, VAŘENÉ VEJCE, ČERNÉ OLIVY A MAJONÉZOVÝ DRESSING - bez lepek | 169 Kč |
Středa 11. 5. | |
---|---|
Polévka | |
VALAŠSKÁ KULAJDA | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
BURGER S TRHANÝM VEPŘOVÝM MASEM, ZELENINOVÁ REMULÁDA, SLANINA, HRANOLKY | 169 Kč |
MENU 1 | |
KRUPOTO S ČERSTVOU MAJORÁNKOU A BÍLÝM VÍNEM, KUŘECÍ STRIPSY Z GRILU, SKLENĚNÁ FEFERONKOVÁ OMÁČKA - bez lepek | 149 Kč |
MENU 2 | |
ŠPAGETY BOLOGNESE S MASOVOU SMĚSÍ, PARMEZÁNEM, TRHANÉ LISTY SALÁTU | 159 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
VEPŘOVÝ STEAK S CHŘESTOVOU KRUSTOU, BYLINKY, SUŠENÁ RAJČATA, PEČENÉ GRENAILLE, HOLANDSKÁ OMÁČKA | 269 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT NICOISE – SALÁTOVÉ LISTY, MARINOVANÉ KOUSKY TUŇÁKA, ZELENÉ FAZOLKY, PEČENÉ BRAMBORY, VAŘENÉ VEJCE, ČERNÉ OLIVY A MAJONÉZOVÝ DRESSING - bez lepek | 169 Kč |
Čtvrtek 12. 5. | |
---|---|
Polévka | |
ČESNEKOVÝ KRÉM S CHLEBOVÝMI KRUTÓNY | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
HOVĚZÍ GULÁŠ NA ČERNÉM PIVU, ČERVENÁ CIBULKA, KŘEN, HOUSKOVÝ KNEDLÍK | 159 Kč |
MENU 1 | |
PEČENÁ KRKOVICE S ČESNEKEM, CIZRNOVÉ RAGŮ S PAPRIKOU A RAJČATTY | 149 Kč |
MENU 2 | |
ČEVABČIČI VE SLANINĚ, BRAMBOROVÁ KAŠE, SALÁTEK Z PEČENÉ CIBULE A KYSELÝCH OKUREK | 149 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA - KAŽDÝ ČTVRTEK V NABÍDCE ČERSTVÁ RYBA | |
PSTRUH PO MLYNÁŘSKU, VÍDEŇSKÁ CIBULKA, VAŘENÉ BRAMBORY | 199 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT NICOISE – SALÁTOVÉ LISTY, MARINOVANÉ KOUSKY TUŇÁKA, ZELENÉ FAZOLKY, PEČENÉ BRAMBORY, VAŘENÉ VEJCE, ČERNÉ OLIVY A MAJONÉZOVÝ DRESSING - bez lepek | 169 Kč |
Pátek 13. 5. | |
---|---|
Polévka | |
TOMATOVÁ SE SMETANOU A BAZALKOU | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
STEAK Z FALEŠNÉ SVÍČKOVÉ, SÁZENÉ VEJCE, DEMI GLACE, HRANOLKY, TATARSKÁ OMÁČKA - bez lepek | 169 Kč |
MENU 1 | |
PEČENÉ KOLENO NA JABLEČNÉM CIDERU, KEDLUBNOVÉ ZELÍ, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK | 149 Kč |
MENU 2 | |
SMAŽENÁ UZENÁ KRKOVIČKA, KŘENOVÁ BRAMBOROVÁ KAŠE, RAJČATOVÝ SALÁTEK S JARNÍ CIBULKOU | 149 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
VEPŘOVÝ STEAK S CHŘESTOVOU KRUSTOU, BYLINKY, SUŠENÁ RAJČATA, PEČENÉ GRENAILLE, HOLANDSKÁ OMÁČKA | 269 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT NICOISE – SALÁTOVÉ LISTY, MARINOVANÉ KOUSKY TUŇÁKA, ZELENÉ FAZOLKY, PEČENÉ BRAMBORY, VAŘENÉ VEJCE, ČERNÉ OLIVY A MAJONÉZOVÝ DRESSING - bez lepek | 169 Kč |