Pondělí 9. 1. | |
---|---|
Polévka | |
MAĎARSKÁ FAZOLOVÁ S PÁRKEM | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
ŠPAGETY S BOLOŇSKOU SMĚSÍ, PARMEZÁN, TRHANÉ LISTY SALÁTU | 169 Kč |
MENU 1 | |
SMAŽENÉ ŽAMPIONY, PAŽITKOVÉ BRAMBORY, TATARSKÁ OMÁČKA | 149 Kč |
MENU 2 | |
VEPŘOVÝ STEAK, SMETANOVÁ OMÁČKA S PIKANTNÍM CHORIZEM, CIBULÍ, RESTOVANÉ BRAMBORY | 149 Kč |
MENU 3 | |
OKURKOVÝ SALÁT SUNOMONO, VAŘENÉ VEJCE, UZENÝ LOSOS | 169 Kč |
MENU 4 | |
VEPŘOVÝ VRABEC, ZELÍ SE SLANINOU, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK | 189 Kč |
MENU 5 | |
BBQ KŘÍDLA - KUŘECÍ KŘIDÉLKA MARINOVANÉ V BBQ OMÁČCE, SYPANÉ SEZAMEM, PODÁVANÉ SE SALÁTEM COLESLAW A ROZPEČENOU BAGETKOU | 219 Kč |
MENU 6 | |
„SMAŽÁK“ - SMAŽENÝ SÝR GOUDA S HRANOLKY A NAŠÍ TATARSKOU OMÁČKOU | 199 Kč |
Úterý 10. 1. | |
---|---|
Polévka | |
SILNÝ VÝVAR Z UZENÝCH ŽEBER S KROUPAMI A BRAMBOREM | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
STEAK Z MARINOVANÉ KRKOVICE, PEPŘOVÁ OMÁČKA, RESTOVANÉ BRAMBORY S ČESNEKEM A FAZOLOVÝMI LUSKY | 159 Kč |
MENU 1 | |
PEČENÉ KUŘECÍ STEHNO, VINNÁ REDUKCE Z ČERVENÉHO VÍNA, SE SUŠENÝMI ŠVESTKAMI, BRAMBOROVÁ KROKETA | 149 Kč |
MENU 2 | |
ČOČKA NA KYSELO, GRILOVANÁ KLOBÁSA, SÁZENÉ VEJCE, OKUREK, CHLÉB | 149 Kč |
MENU 3 | |
OKURKOVÝ SALÁT SUNOMONO, VAŘENÉ VEJCE, UZENÝ LOSOS | 169 Kč |
MENU 4 | |
VEPŘOVÝ VRABEC, ZELÍ SE SLANINOU, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK | 189 Kč |
MENU 5 | |
BBQ KŘÍDLA - KUŘECÍ KŘIDÉLKA MARINOVANÉ V BBQ OMÁČCE, SYPANÉ SEZAMEM, PODÁVANÉ SE SALÁTEM COLESLAW A ROZPEČENOU BAGETKOU | 219 Kč |
MENU 6 | |
„SMAŽÁK“ - SMAŽENÝ SÝR GOUDA S HRANOLKY A NAŠÍ TATARSKOU OMÁČKOU | 199 Kč |
Středa 11. 1. | |
---|---|
Polévka | |
VALAŠSKÁ KULAJDA | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
BURGER S TRHANÝM VEPŘOVÝM MASEM, ZELENINOVÁ REMULÁDA, SLANINA, HRANOLKY | 179 Kč |
MENU 1 | |
BRAMBOROVÉ NOKY S LISTOVÝM ŠPENÁTEM, MODRÝM SÝREM A SMETANOU KUŘECÍ PRSA Z GRILU | 149 Kč |
MENU 2 | |
SEKANÁ PEČENĚ, ŠPEKOVÝ CHIPS, BRAMBOROVÁ KAŠE, OKURKOVÝ SALÁT SE ZELENÝM PAPŘEM | 149 Kč |
MENU 3 | |
OKURKOVÝ SALÁT SUNOMONO, VAŘENÉ VEJCE, UZENÝ LOSOS | 169 Kč |
MENU 4 | |
VEPŘOVÝ VRABEC, ZELÍ SE SLANINOU, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK | 189 Kč |
MENU 5 | |
BBQ KŘÍDLA - KUŘECÍ KŘIDÉLKA MARINOVANÉ V BBQ OMÁČCE, SYPANÉ SEZAMEM, PODÁVANÉ SE SALÁTEM COLESLAW A ROZPEČENOU BAGETKOU | 219 Kč |
MENU 6 | |
„SMAŽÁK“ - SMAŽENÝ SÝR GOUDA S HRANOLKY A NAŠÍ TATARSKOU OMÁČKOU | 199 Kč |
Čtvrtek 12. 1. | |
---|---|
Polévka | |
ČESNEKOVÝ KRÉM S CHLEBOVÝMI KRUTÓNY | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
MASSAM KARI – KUŘECÍ STEHNA, BRAMORY, CHERRY RAJČATA, KARI PASTA, KOKOSOVÉ MLÉKO, RYBÍ OMÁČKA, LIMETA SKOŘICE | 189 Kč |
MENU 1 | |
KRUPOTO S ČERSTVOU MAJORÁNKOU A BÍLÝM VÍNEM, KUŘECÍMI STRIPSY Z GRILU, SKLENĚNÁ FEFERONKOVÁ OMÁČKA | 149 Kč |
MENU 2 | |
ČEVABČIČI VE SLANINĚ, BRAMBOROVÁ KAŠE, SALÁT Z PEČENÉ CIBULE A KYSELÝCH OKUREK | 149 Kč |
MENU 3 | |
OKURKOVÝ SALÁT SUNOMONO, VAŘENÉ VEJCE, UZENÝ LOSOS | 169 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA - RYBA | |
RÝŽOVÝ SALÁT S ČOČKOU BELUGA, ZELENINA, KOUSKY UZENÉHO LOSOSA, JAPONSKÁ MAJONÉZA, KORIANDR, TRESKA TMAVÁ | 239 Kč |
MENU 5 | |
VEPŘOVÝ VRABEC, ZELÍ SE SLANINOU, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK | 189 Kč |
Pátek 13. 1. | |
---|---|
Polévka | |
BORŠČ | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
SMAŽENÉ MEDAILONKY Z KRŮTÍCH PRSOU, BAVORSKÝ SALÁT Z BRAMBOR, ČESNEKOVÝ JOGURT | 169 Kč |
MENU 1 | |
TRADIČNÍ KUŘECÍ RIZOTO S HRÁŠKEM A ZELENINOU, STROUHANÝ EIDAM, KYSELÝ OKUREK | 149 Kč |
MENU 2 | |
PEČENÁ KRKOVIČKA S ČESNEKEM, CIZRNOVÉ RAGÚ S PAPRIKOU A RAJČATY | 149 Kč |
MENU 3 | |
OKURKOVÝ SALÁT SUNOMONO, VAŘENÉ VEJCE, UZENÝ LOSOS | 169 Kč |
MENU 4 | |
VEPŘOVÝ VRABEC, ZELÍ SE SLANINOU, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK | 189 Kč |
MENU 5 | |
BBQ KŘÍDLA - KUŘECÍ KŘIDÉLKA MARINOVANÉ V BBQ OMÁČCE, SYPANÉ SEZAMEM, PODÁVANÉ SE SALÁTEM COLESLAW A ROZPEČENOU BAGETKOU | 219 Kč |
MENU 6 | |
„SMAŽÁK“ - SMAŽENÝ SÝR GOUDA S HRANOLKY A NAŠÍ TATARSKOU OMÁČKOU | 199 Kč |