Pondělí 8. 8. | |
---|---|
Polévka | |
ŽAMPIONOVÝ KRÉM S TĚSTOVINOU | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
MEDAILONKY Z VEPŘOVÉ KOTLETY, FAZOLKY S ČESNEKEM, JEMNÁ CHILLI OMÁČKA, OPÉKANÝ BRAMBOR | 149 Kč |
MENU 1 | |
PEČENÉ KUŘECÍ STEHNO NA BYLINKÁCH, KAPARI OMÁČKA, BASMATI RÝŽE, ZELENÁ CIBULKA | 149 Kč |
MENU 2 | |
SMAŽENÝ KVĚTÁK, CUKETA, BYLINKOVÝ KRÉM, ŠŤOUCHANÝ BRAMBOR S CIBULÍ | 149 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
VEPŘOVÝ T-BONE STEAK, PAPRIKOVÉ PESTO, GRILOVANÉ ŽAMPIONY, BYLINKOVÁ BAGETA | 249 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
TUŇÁKOVÉ CARPACCIO NA TRHANÉM SALÁTU, SOJOVÝ DRESING, JAPONSKÁ MAJONÉZA, BAGETOVÝ CHIPS | 189 Kč |
Úterý 9. 8. | |
---|---|
Polévka | |
PIKANTNÍ KUŘECÍ POLÉVKA SE ZELENINOU A ŠPENÁTEM | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
PEČENÁ KRKOVICE NA ČESNEKU, HLÁVKOVÉ ZELÍ, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK S RESTOVANOU CIBULKOU | 149 Kč |
MENU 1 | |
PICCATA ALLA MILANESE, KUŘECÍ MEDAILONKY V PARMEZÁNOVÉM TĚSTÍČKU, TĚSTOVINY POMODORO S BAZALKOU | 159 Kč |
MENU 2 | |
VEPŘOVÁ JÁTRA PO ANGLICKU, OPÉKANÝ BRAMBOR, ČESNEKOVÁ MAJONÉZA, SLANINOVÝ CHIPS | 149 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
VEPŘOVÝ T-BONE STEAK, PAPRIKOVÉ PESTO, GRILOVANÉ ŽAMPIONY, BYLINKOVÁ BAGETA | 249 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
TUŇÁKOVÉ CARPACCIO NA TRHANÉM SALÁTU, SOJOVÝ DRESING, JAPONSKÁ MAJONÉZA, BAGETOVÝ CHIPS | 189 Kč |
Středa 10. 8. | |
---|---|
Polévka | |
HOVĚZÍ VÝVAR, ZELENINA, VAJEČNÝ SVÍTEK | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
TILÁPIE NA BYLINKOVÉM MÁSLE, RUCOLOVÝ SALÁT S MINI TOMATY, ZELENINOVÉ PLACIČKY | 199 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ SWEET&SOUR VE SLADKOKYSELÉ OMÁČCE S ANANESEM, KORIANDROVÁ RÝŽE | 149 Kč |
MENU 2 | |
VEPŘOVÝ STEAK SE SLANINOU, GRATINOVANÉ SÝREM, MAČKANÉ BRAMBORY, OMÁČKA DEMI GLACE | 149 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
VEPŘOVÝ T-BONE STEAK, PAPRIKOVÉ PESTO, GRILOVANÉ ŽAMPIONY, BYLINKOVÁ BAGETA | 249 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
TUŇÁKOVÉ CARPACCIO NA TRHANÉM SALÁTU, SOJOVÝ DRESING, JAPONSKÁ MAJONÉZA, BAGETOVÝ CHIPS | 189 Kč |
Čtvrtek 11. 8. | |
---|---|
Polévka | |
MAĎARSKÁ PAPRIKOVÁ S KLOBÁSKOU | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
VEPŘOVÁ KOTLETA S KOSTÍ, GRILOVANÉ BERANÍ ROHY S ČERVENOU CIBULÍ, ČESNEKOVÝ DIP, BAGETA | 149 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ STEAK, ZELENINOVÉ RATATOUILLE S BRAMBOREM GRATINOVANÉ SÝREM, SALÁTEK | 149 Kč |
MENU 2 | |
HALUŠKY S BRYNZOU A ORAVSKOU SLANINOU, SMAŽENÁ CIBULKA, PAŽITKA | 149 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA - KAŽDÝ ČTVRTEK V NABÍDCE ČERSTVÁ RYBA | |
TUŇÁK V SEZAMOVÉ KRUSTĚ, PEČENÁ BRAMBORA LIMETKOVÉ GLAZÉ | 229 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
TUŇÁKOVÉ CARPACCIO NA TRHANÉM SALÁTU, SOJOVÝ DRESING, JAPONSKÁ MAJONÉZA, BAGETOVÝ CHIPS | 189 Kč |
Pátek 12. 8. | |
---|---|
Polévka | |
DÝŇOVÁ S POMERANČEM | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
TELECÍ ŘÍZEK NA PŘEPUŠTĚNÉM MÁSLE, NOVÉ BRAMBORY, ZELENOVÝ SALÁTEK S PEČENOU PANCHETOU A BYLINKOVÝM DRESINKEM | 219 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ STEAK S MEDOVO-HOŘČIČNOU OMÁČKOU, SÁZENÉ VEJCE, PRASKLÁ BRAMBORA | 149 Kč |
MENU 2 | |
HOVĚZÍ GULÁŠ NA ČERNÉM PIVU, ČERSTVÝ KŘEN S KYSELÝM OKURKEM A CHILLI, HOUSKOVÝ KNEDLÍK | 169 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
VEPŘOVÝ T-BONE STEAK, PAPRIKOVÉ PESTO, GRILOVANÉ ŽAMPIONY, BYLINKOVÁ BAGETA | 249 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
TUŇÁKOVÉ CARPACCIO NA TRHANÉM SALÁTU, SOJOVÝ DRESING, JAPONSKÁ MAJONÉZA, BAGETOVÝ CHIPS | 189 Kč |