Pondělí 8. 5. | |
---|---|
ZAVŘENO |
Úterý 9. 5. | |
---|---|
Polévka | |
ČOČKOVÁ S UZENINOU | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
MEDAILONKY Z VEPŘOVÉ PANENKY, PIKANTNÍ OMÁČKA S PEPŘEM, ŠALOTKOU A SMETANOU, OPÉKANÝ BRAMBOR | 189 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ STEAK, SÁZENÉ VEJCE, ŠUNKA, KROKETY, OMÁČKA DEMI GLACE | 149 Kč |
MENU 2 | |
FRANCOUZSKÉ BRAMBORY, MORAVSKÉ UZENÉ, HRÁŠEK, KYSELÝ OKUREK | 149 Kč |
MENU 3 | |
TRHANÉ LISTY SALÁTU, CHEDAROVÉ NUGETKY, JALAPEŇOS PAPRIČKY, POMERANČ, CITRUSOVÝ DRESINK | 169 Kč |
MENU 4 | |
VEPŘOVÉ NUDLIČKY TERIYAKI (JIDÁŠOVO UCHO, ČERVENÁ CIBULE, BAMBUS, PÓREK) RÝŽOVÉ NUDLE | 189 Kč |
MENU 5 | |
BIGOLI (ČERSTVÉ ITALSKÉ TĚSTOVINY, ŠPAGETY SILNÉ) CANUTI, BOLOŇSKÉ RAGÚ, BAZALKOVÉ PESTO, PARMEZÁN | 199 Kč |
MENU 6 | |
VEPŘOVÝ VRABEC, KYSANÉ ČERVENÉ ZELÍ S BRUSINKAMI A ČERVENÝM VÍNEM, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK | 189 Kč |
Středa 10. 5. | |
---|---|
Polévka | |
JARNÍ ZELENINOVÁ S BULGUREM | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
KUŘECÍ PALIČKY, BBQ OMÁČKA, CIBULOVÉ KROUŽKY, HRANOLKY, SALÁT COLESLAW | 169 Kč |
MENU 1 | |
MASO DVOU BAREV, ČERVENÁ CIBULE, PAPRIKA, KORIANDR, BASMATI RÝŽE | 149 Kč |
MENU 2 | |
PLNĚNÝ PAPRIKOVÝ LUSK, RAJSKÁ OMÁČKA, HOUSKOVÝ KNEDLÍK | 149 Kč |
MENU 3 | |
TRHANÉ LISTY SALÁTU, CHEDAROVÉ NUGETKY, JALAPEŇOS PAPRIČKY, POMERANČ, CITRUSOVÝ DRESINK | 169 Kč |
MENU 4 | |
VEPŘOVÉ NUDLIČKY TERIYAKI (JIDÁŠOVO UCHO, ČERVENÁ CIBULE, BAMBUS, PÓREK) RÝŽOVÉ NUDLE | 189 Kč |
MENU 5 | |
BIGOLI (ČERSTVÉ ITALSKÉ TĚSTOVINY, ŠPAGETY SILNÉ) CANUTI, BOLOŇSKÉ RAGÚ, BAZALKOVÉ PESTO, PARMEZÁN | 199 Kč |
MENU 6 | |
VEPŘOVÝ VRABEC, KYSANÉ ČERVENÉ ZELÍ S BRUSINKAMI A ČERVENÝM VÍNEM, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK | 189 Kč |
Čtvrtek 11. 5. | |
---|---|
Polévka | |
BRAMBORAČKA | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
SMAŽENÝ HERMELÍN, GRILOVANÁ HRUŠKA, BRUSINKY, OPÉKANÝ BRAMBOR | 169 Kč |
MENU 1 | |
ZNOJEMSKÁ HOVĚZÍ PEČENĚ, JASMÍNOVÁ RÝŽE, RAJČATOVÝ SALÁTEK | 149 Kč |
MENU 2 | |
PEČENÁ KRKOVICE, ČERVENÉ ZELÍ, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK | 149 Kč |
MENU 3 | |
TRHANÉ LISTY SALÁTU, CHEDAROVÉ NUGETKY, JALAPEŇOS PAPRIČKY, POMERANČ, CITRUSOVÝ DRESINK | 169 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA - RYBA | |
TRESKA Z GRILU, HRÁŠKOVÁ PAELLA, GRILOVANÝ CITRÓN– DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN. | 229 Kč |
MENU 5 | |
BIGOLI (ČERSTVÉ ITALSKÉ TĚSTOVINY, ŠPAGETY SILNÉ) CANUTI, BOLOŇSKÉ RAGÚ, BAZALKOVÉ PESTO, PARMEZÁN | 199 Kč |
Pátek 12. 5. | |
---|---|
Polévka | |
GULÁŠOVKA | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
SMAŽENÁ KRKOVIČKA, TRADIČNÍ BRAMBOROVÝ SALÁT | 159 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ STEAK, ŠUNKOVÁ OMÁČKA S KAPARI A CHILLI, JASMÍNOVÁ RÝŽE | 149 Kč |
MENU 2 | |
BUCHTIČKY SE ŠODÓ, SKOŘICOVÝ CUKR, MALINY | 149 Kč |
MENU 3 | |
TRHANÉ LISTY SALÁTU, CHEDAROVÉ NUGETKY, JALAPEŇOS PAPRIČKY, POMERANČ, CITRUSOVÝ DRESINK | 169 Kč |
MENU 4 | |
VEPŘOVÉ NUDLIČKY TERIYAKI (JIDÁŠOVO UCHO, ČERVENÁ CIBULE, BAMBUS, PÓREK) RÝŽOVÉ NUDLE | 189 Kč |
MENU 5 | |
BIGOLI (ČERSTVÉ ITALSKÉ TĚSTOVINY, ŠPAGETY SILNÉ) CANUTI, BOLOŇSKÉ RAGÚ, BAZALKOVÉ PESTO, PARMEZÁN | 199 Kč |
MENU 6 | |
VEPŘOVÝ VRABEC, KYSANÉ ČERVENÉ ZELÍ S BRUSINKAMI A ČERVENÝM VÍNEM, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK | 189 Kč |