Pondělí 8. 3. | |
---|---|
Polévka | |
DRŮBEŽÍ POLÉVKA S MASEM, NUDLEMI A ZELENINOU | 20 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
SMAŽENÁ FILÁTKA TILÁPIE V MANDLOVÉ STROUHANCE S BRAMBOROVOU KAŠÍ A SALÁTEM COLESLAW | 159 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ MASOVÁ SMĚS „ WOK“ VE SLADKOKYSELÉ OMÁČCE S RESTOVANOU ZELENINOU A DUŠENOU RÝŽÍ | 129 Kč |
MENU 2 | |
GRILOVANÁ KRKOVICE S VOLSKÝM OKEM, SMAŽENÝMI HRANOLKY A NAŠÍ TATARSKOU OMÁČKOU | 129 Kč |
MENU 3 | |
SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ S HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM A BRUSINKAMI | 159 Kč |
MENU 4 | |
ITALSKÉ KRÉMOVÉ ŠPENÁTOVÉ RISSOTO SYPANÉ SÝREM GRANA | 149 Kč |
MENU 5 | |
GERMKNÖDEL PLNĚNÝ POVIDLY S VANILKOVOU OMÁČKOU A SYPANÝ MÁKEM | 139 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
MEXICKÝ SALÁT S CHERRY RAJČATY, KUKUŘICÍ, KUŘECÍMÍ KOUSKY SWEET&CHILLI, ZAKYSANOU SMETANOU A KŘUPAVOU PŠENIČNOU TORTILLOU | 149 Kč |
Úterý 9. 3. | |
---|---|
Polévka | |
FAZOLOVÁ S UZENINOU | 20 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
CLUB SENDVIČ S KRŮTÍM PRSEM, SLANINOU, EMENTÁLEM, VAŘENÝM VEJCEM, MAJONÉZOU, RAJČATY, LEDOVÝM SALÁTEM, HRANOLKY A KOKTEJLOVOU OMÁČKOU | 159 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ PRSO NA BATÁTOVÉM PYRÉ S GRILOVANÝMI ŽAMPIONY | 129 Kč |
MENU 2 | |
BRAMBOROVÉ NOKY S PARMSKOU ŠUNKOU, ŽAMPIONY, SMETANOU A PARMAZÁNEM | 129 Kč |
MENU 3 | |
SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ S HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM A BRUSINKAMI | 159 Kč |
MENU 4 | |
ITALSKÉ KRÉMOVÉ ŠPENÁTOVÉ RISSOTO SYPANÉ SÝREM GRANA | 149 Kč |
MENU 5 | |
GERMKNÖDEL PLNĚNÝ POVIDLY S VANILKOVOU OMÁČKOU A SYPANÝ MÁKEM | 139 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
MEXICKÝ SALÁT S CHERRY RAJČATY, KUKUŘICÍ, KUŘECÍMÍ KOUSKY SWEET&CHILLI, ZAKYSANOU SMETANOU A KŘUPAVOU PŠENIČNOU TORTILLOU | 149 Kč |
Středa 10. 3. | |
---|---|
Polévka | |
ZELENINOVÝ KRÉM SE SMETANOU | 20 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
FISH AND CHIPS S BRAMBOROVÝMI PLÁTKY A CITRÓNOVOU MAJONÉZOU | 159 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ NUDLIČKY Z PRSOU NA ŠALOTCE S RESTOVANOU HLÍVOU ÚSTŘIČNOU A ŽAMPIONY S TYMIÁNEM VE SMETANOVÉ OMÁČCE, JASMÍNOVÁ RÝŽE | 129 Kč |
MENU 2 | |
FRANCOUZSKÉ BRAMBORY S UZENÝM MASEM, ZELENINOU A NAKLÁDANOU OKURKOU | 129 Kč |
MENU 3 | |
SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ S HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM A BRUSINKAMI | 159 Kč |
MENU 4 | |
ITALSKÉ KRÉMOVÉ ŠPENÁTOVÉ RISSOTO SYPANÉ SÝREM GRANA | 149 Kč |
MENU 5 | |
GERMKNÖDEL PLNĚNÝ POVIDLY S VANILKOVOU OMÁČKOU A SYPANÝ MÁKEM | 139 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
MEXICKÝ SALÁT S CHERRY RAJČATY, KUKUŘICÍ, KUŘECÍMÍ KOUSKY SWEET&CHILLI, ZAKYSANOU SMETANOU A KŘUPAVOU PŠENIČNOU TORTILLOU | 149 Kč |
Čtvrtek 11. 3. | |
---|---|
Polévka | |
BRAMBORAČKA | 20 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
ANGLICKÝ ROASTBEEF SE SMAŽENÝMI HRANOLKY A NAŠÍ TATARSKOU OMÁČKOU | 179 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ MEDAILONKY V SÝROVÉM TĚSTÍČKU S BRAMBOROVOU KAŠÍ A TOMATOVÝM SALÁTEM | 129 Kč |
MENU 2 | |
GRILOVANÁ VEPŘOVÁ KRKOVICE S BBQ OMÁČKOU, BRAMBOROVÝMI RÖSTI A PIKANTNÍ PEČENOU KOŘENOVOU ZELENINOU | 129 Kč |
MENU 3 | |
SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ S HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM A BRUSINKAMI | 159 Kč |
MENU 4 | |
ITALSKÉ KRÉMOVÉ ŠPENÁTOVÉ RISSOTO SYPANÉ SÝREM GRANA | 149 Kč |
MENU 5 | |
GERMKNÖDEL PLNĚNÝ POVIDLY S VANILKOVOU OMÁČKOU A SYPANÝ MÁKEM | 139 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
MEXICKÝ SALÁT S CHERRY RAJČATY, KUKUŘICÍ, KUŘECÍMÍ KOUSKY SWEET&CHILLI, ZAKYSANOU SMETANOU A KŘUPAVOU PŠENIČNOU TORTILLOU | 149 Kč |
Pátek 12. 3. | |
---|---|
Polévka | |
KRÉMOVÁ KUKUŘIČNÁ POLÉVKA S CHILLI A PEČENOU SLANINOU | 20 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
KACHNÍ BURGER S KONFITOVANOU CIBULKOU, RUKOLOU, ZELNÝM SALÁTEM S KORIANDREM A HRANOLKY | 179 Kč |
MENU 1 | |
ŠPÍZ Z VEPŘOVÉ PANENKY S ČERVENOU CIBULÍ, PAPRIKOU, ŽAMPIONY A DUŠENÁ RÝŽE | 139 Kč |
MENU 2 | |
SMAŽENÝ SÝR EIDAM PLNĚNÝ ŠUNKOU S VAŘENÝMI BRAMBORY A NAŠÍ TATARSKOU OMÁČKOU | 129 Kč |
MENU 3 | |
SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ S HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM A BRUSINKAMI | 159 Kč |
MENU 4 | |
ITALSKÉ KRÉMOVÉ ŠPENÁTOVÉ RISSOTO SYPANÉ SÝREM GRANA | 149 Kč |
MENU 5 | |
GERMKNÖDEL PLNĚNÝ POVIDLY S VANILKOVOU OMÁČKOU A SYPANÝ MÁKEM | 139 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
MEXICKÝ SALÁT S CHERRY RAJČATY, KUKUŘICÍ, KUŘECÍMÍ KOUSKY SWEET&CHILLI, ZAKYSANOU SMETANOU A KŘUPAVOU PŠENIČNOU TORTILLOU | 149 Kč |
Sobota 13. 3. | |
---|---|
POLÉVKA | |
VALAŠSKÁ KYSELICE | 45 Kč |
MENU 1 | |
VEPŘOVÁ PANENKA V ÚPRAVĚ SOUS VIDE S PARMEZÁNOVOU OMÁČKOU A BRAMBOROVO BATÁTOVÝM PYRÉ | 189 Kč |
MENU 2 | |
ANGLICKÝ ROASTBEEF S FAZOLOVÝMI LUSKY SE SLANINOU, OMÁČKOU Z UZENÉ PAPRIKY A BRAMBORY PARISIENNE | 199 Kč |
MENU 3 | |
SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ S KYNUTÝM HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM A BRUSINKOVÝM TERČEM | 189 Kč |
MENU 4 | |
SMAŽENÝ SÝR S HRANOLKY A NAŠÍ TATARSKOU OMÁČKOU | 159 Kč |
MENU 5 | |
BRAMBOROVÉ NOKY S KUŘECÍM MASEM, DRCENÝMI TOMATY, ČESNEKEM A TRHANOU MOZZARELOU | 169 Kč |
MENU 6 | |
MEXICKÝ SALÁT S CHERRY RAJČATY, KUKUŘICÍ, KUŘECÍMÍ KOUSKY SWEET&CHILLI, ZAKYSANOU SMETANOU A KŘUPAVOU PŠENIČNOU TORTILLOU | 149 Kč |
MENU 7 | |
GERMKNÖDEL PLNĚNÝ POVIDLY S VANILKOVOU OMÁČKOU A SYPANÝ MÁKEM | 139 Kč |
Neděle 14. 3. | |
---|---|
POLÉVKA | |
VALAŠSKÁ KYSELICE | 45 Kč |
MENU 1 | |
VEPŘOVÁ PANENKA V ÚPRAVĚ SOUS VIDE S PARMEZÁNOVOU OMÁČKOU A BRAMBOROVO BATÁTOVÝM PYRÉ | 189 Kč |
MENU 2 | |
ANGLICKÝ ROASTBEEF S FAZOLOVÝMI LUSKY SE SLANINOU, OMÁČKOU Z UZENÉ PAPRIKY A BRAMBORY PARISIENNE | 199 Kč |
MENU 3 | |
SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ S KYNUTÝM HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM A BRUSINKOVÝM TERČEM | 189 Kč |
MENU 4 | |
SMAŽENÝ SÝR S HRANOLKY A NAŠÍ TATARSKOU OMÁČKOU | 159 Kč |
MENU 5 | |
BRAMBOROVÉ NOKY S KUŘECÍM MASEM, DRCENÝMI TOMATY, ČESNEKEM A TRHANOU MOZZARELOU | 169 Kč |
MENU 6 | |
MEXICKÝ SALÁT S CHERRY RAJČATY, KUKUŘICÍ, KUŘECÍMÍ KOUSKY SWEET&CHILLI, ZAKYSANOU SMETANOU A KŘUPAVOU PŠENIČNOU TORTILLOU | 149 Kč |
MENU 7 | |
GERMKNÖDEL PLNĚNÝ POVIDLY S VANILKOVOU OMÁČKOU A SYPANÝ MÁKEM | 139 Kč |