| Pondělí 15. 2. | |
|---|---|
| VÝDEJNÍ OKÉNKO OD 10:30-15:30 A ROZVOZ PŘES DÁMEJÍDLO.CZ nEBO NA TEL.: +420 724 541 955 nebo +420 778 411 442 | |
| Pro více informací nebo doručení obědových menu nás kontaktujte telefonicky +420 724 541 955 nebo +420 778 411 442 | |
| Polévka | |
| ČESNEKOVÁ KRÉMOVÁ | 20 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| BRAMBOROVÉ NOKY S HOUBAMI, SUŠENÝMI TOMATY A SÝREM GRANA | 139 Kč |
| MENU 1 | |
| KUŘECÍ PRSA PLNĚNÁ MOZZRELLOU A ŠPENÁTEM S JEMNOU BRAMBOROVOU KAŠÍ | 129 Kč |
| MENU 2 | |
| ZAPEČENÉ TĚSTOVINY S UZENÝM MASEM A ZELNÝM SALÁTKEM S MRKVÍ | 129 Kč |
| MENU 3 | |
| STEAK Z LOSOSA S KOPROVÝM DRESINKEM A GRILOVANOU ZELENINOU | 199 Kč |
| MENU 4 | |
| SMAŽENÁ MOZZARELA S HRANOLKAMI A TATARSKOU OMÁČKOU | 149 Kč |
| MENU 5 | |
| DUKÁTOVÉ BUCHTIČKY S VANILKOVÝM KRÉMEM | 139 Kč |
| SALÁT TÝDNE | |
| SALÁT CAESAR S ORIGINÁLNÍM DRESINKEM, FILÍROVANÝM PRSÍČKEM, SLANINOVÝM CHIPSEM, KRUTÓNKY A HOBLINKAMI SÝRU GRANA | 149 Kč |
| Úterý 16. 2. | |
|---|---|
| VÝDEJNÍ OKÉNKO OD 10:30-15:30 A ROZVOZ PŘES DÁMEJÍDLO.CZ | |
| Pro více informací nebo doručení obědových menu nás kontaktujte telefonicky +420 724 541 955 nebo +420 778 411 442 | |
| Polévka | |
| INDICKÁ POLÉVKA Z ČERVENÉ ČOČKY S RAJČATY | 20 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| ŘÍZEČKY Z PANENKY V BYLINKOVÉ STROUHANCE SE ŠŤOUCHANÝM BRAMBOREM S JARNÍ CIBULKOU A OKURČIČKAMI CORNICHON | 169 Kč |
| MENU 1 | |
| KUŘECÍ KUNG-PAO S ARAŠÍDY, MLADOU CIBULKOU A DUŠENOU JASMÍNOVOU RÝŽÍ | 129 Kč |
| MENU 2 | |
| ŠPAGETY BOLOGNESE – Z HOVĚZÍHO MASA S OMÁČKOU Z DRCENÝCH RAJČAT A ČERSTVÉ BAZALKY SYPANÉ SÝREM GRANA | 139 Kč |
| MENU 3 | |
| STEAK Z LOSOSA S KOPROVÝM DRESINKEM A GRILOVANOU ZELENINOU | 199 Kč |
| MENU 4 | |
| SMAŽENÁ MOZZARELA S HRANOLKAMI A TATARSKOU OMÁČKOU | 149 Kč |
| MENU 5 | |
| DUKÁTOVÉ BUCHTIČKY S VANILKOVÝM KRÉMEM | 139 Kč |
| SALÁT TÝDNE: | |
| SALÁT CAESAR S ORIGINÁLNÍM DRESINKEM, FILÍROVANÝM PRSÍČKEM, SLANINOVÝM CHIPSEM, KRUTÓNKY A HOBLINKAMI SÝRU GRANA | 149 Kč |
| Středa 17. 2. | |
|---|---|
| VÝDEJNÍ OKÉNKO OD 10:30-15:30 A ROZVOZ PŘES DÁMEJÍDLO.CZ | |
| Pro více informací nebo doručení obědových menu nás kontaktujte telefonicky +420 724 541 955 nebo +420 778 411 442 | |
| Polévka | |
| KVĚTÁKOVÝ KRÉM S BYLINKOVÝM PESTEM A JARNÍ CIBULKOU | 20 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| VEPŘOVÁ PANENKA S KUKUŘICÍ NA MÁSLE, AMERICKÝMI BRAMBORY A OMÁČKOU ZE ZELENÉHO PEPŘE | 169 Kč |
| MENU 1 | |
| SRBSKÉ KUŘECÍ RIZOTO SE SÝREM EIDAM A OKURKOVÝM SALÁTKEM | 129 Kč |
| MENU 2 | |
| HOVĚZÍ PEČENĚ PO ANGLICKU S ČESNEKEM A KAROTKOU NA VÍNĚ, PEČENÉ BRAMBŮRKY | 139 Kč |
| MENU 3 | |
| STEAK Z LOSOSA S KOPROVÝM DRESINKEM A GRILOVANOU ZELENINOU | 199 Kč |
| MENU 4 | |
| SMAŽENÁ MOZZARELA S HRANOLKAMI A TATARSKOU OMÁČKOU | 149 Kč |
| MENU 5 | |
| DUKÁTOVÉ BUCHTIČKY S VANILKOVÝM KRÉMEM | 139 Kč |
| SALÁT TÝDNE: | |
| SALÁT CAESAR S ORIGINÁLNÍM DRESINKEM, FILÍROVANÝM PRSÍČKEM, SLANINOVÝM CHIPSEM, KRUTÓNKY A HOBLINKAMI SÝRU GRANA | 149 Kč |
| Čtvrtek 18. 2. | |
|---|---|
| VÝDEJNÍ OKÉNKO OD 10:30-15:30 A ROZVOZ PŘES DÁMEJÍDLO.CZ | |
| Pro více informací nebo doručení obědových menu nás kontaktujte telefonicky +420 724 541 955 nebo +420 778 411 442 | |
| Polévka | |
| MEXICKÁ FAZOLOVÁ S RAJČATY | 20 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| LASAGNE Z TELECÍHO MASA A ŠPENÁTU SE SÝREM GRANA | 159 Kč |
| MENU 1 | |
| KUŘECÍ STEHNO ALA KACHNA S ČERVENÝM ZELÍM A RESTOVANÝMI BRAMBOROVÝMI NOKY | 129 Kč |
| MENU 2 | |
| SEKANÝ HOVĚZÍ STEAK SE SÁZENÝM VEJCEM, PEČENOU ŘEPOU A HRANOLKY | 139 Kč |
| MENU 3 | |
| STEAK Z LOSOSA S KOPROVÝM PŘELIVEM A GRILOVANOU ZELENINOU | 199 Kč |
| MENU 4 | |
| SMAŽENÁ MOZZARELLA S HRANOLKAMI A TATARSKOU OMÁČKOU | 149 Kč |
| MENU 5 | |
| DUKÁTOVÉ BUCHTIČKY S VANILKOVÝM KRÉMEM | 139 Kč |
| SALÁT TÝDNE: | |
| SALÁT CAESAR S ORIGINÁLNÍM DRESINKEM, FILÍROVANÝM PRSÍČKEM, SLANINOVÝM CHIPSEM, KRUTÓNKY A HOBLINKAMI SÝRU GRANA | 149 Kč |
| Pátek 19. 2. | |
|---|---|
| VÝDEJNÍ OKÉNKO OD 10:30-15:30 A ROZVOZ PŘES DÁMEJÍDLO.CZ | |
| Pro více informací nebo doručení obědových menu nás kontaktujte telefonicky +420 724 541 955 nebo +420 778 411 442 | |
| Polévka | |
| GULÁŠOVÁ Z HLÍVY ÚSTŘIČNÉ | 20 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ Z HOVĚZÍ KÝTY PROTKNUTÁ ŠPEKEM S KYNUTÝM HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM A BRUSINKOVÝM TERČÍKEM | 159 Kč |
| MENU 1 | |
| PAPPARDELLE QUATTRO FORMAGGI S KUŘECÍM MASEM | 129 Kč |
| MENU 2 | |
| PEČENÁ KRKOVICE S HLÁVKOVÝM ZELÍM A BRAMBOROVÝMI KNEDLÍKY | 129 Kč |
| MENU 3 | |
| STEAK Z LOSOSA S KOPROVÝM PŘELIVEM A GRILOVANOU ZELENINOU | 199 Kč |
| MENU 4 | |
| SMAŽENÁ MOZZARELLA S HRANOLKAMI A TATARSKOU OMÁČKOU | 149 Kč |
| MENU 5 | |
| DUKÁTOVÉ BUCHTIČKY S VANILKOVÝM KRÉMEM | 139 Kč |
| SALÁT TÝDNE: | |
| SALÁT CAESAR S ORIGINÁLNÍM DRESINKEM, FILÍROVANÝM PRSÍČKEM, SLANINOVÝM CHIPSEM, KRUTÓNKY A HOBLINKAMI SÝRU GRANA | 149 Kč |
| Sobota 20. 2. | |
|---|---|
| VÝDEJNÍ OKÉNKO OD 10:30-15:30 A ROZVOZ PŘES DÁMEJÍDLO.CZ | |
| Pro více informací nebo doručení obědových menu nás kontaktujte telefonicky +420 724 541 955 nebo +420 778 411 442 | |
| Polévka | |
| 0,33L GULÁŠOVÁ Z HLÍVY ÚSTŘIČNÉ | 45 Kč |
| Polévka | |
| 0,33 FAZOLOVÁ S DRCENÝMI RAJČATY A UZENINOU | 45 Kč |
| MENU 1 | |
| PŠENIČNÁ TORTILLA S KUŘECÍM MASEM, ČERSTVOU ZELENINOU, BATÁTOVÝMI HRANOLKY A BYLINKOVÝM DIPEM | 169 Kč |
| MENU 2 | |
| VEPŘOVÁ PANENKA S FAZOLOVÝMI LUSKY SE SLANINOU, PEPŘOVOU OMÁČKOU A ŠŤOUCHANÝM BRAMBOREM | 189 Kč |
| MENU 3 | |
| GRILOVANÝ LOSOS NA ŠPENÁTOVÉM LŮŽKU SE ZÁMECKÝM BRAMBŮRKEM | 209 Kč |
| MENU 4 | |
| SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ Z HOVĚZÍ KÝTY PROTKNUTÉ ŠPEKEM S KYNUTÝM HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM A BRUSINKOVÝM TERČEM | 189 Kč |
| MENU 5 | |
| PEČENÁ KRKOVICE S HLÁVKOVÝM ZELÍM A BRAMBOROVÝMI KNEDLÍKY | 149 Kč |
| MENU 6 | |
| SMAŽENÝ SÝR EIDAM S HRANOLKAMI A NAŠÍ TATARSKOU OMÁČKOU | 159 Kč |
| SALÁT TÝDNE | |
| SALÁT CAESAR S ORIGINÁLNÍM DRESINKEM, FILÍROVANÝM PRSÍČKEM, SLANINOVÝM CHIPSEM, KRUTÓNKY A HOBLINKAMI SÝRU GRANA | 169 Kč |
| Neděle 21. 2. | |
|---|---|
| MENU 1 | |
| PŠENIČNÁ TORTILLA S KUŘECÍM MASEM, ČERSTVOU ZELENINOU, BATÁTOVÝMI HRANOLKY A BYLINKOVÝM DIPEM | 169 Kč |
| MENU 2 | |
| VEPŘOVÁ PANENKA S FAZOLOVÝMI LUSKY SE SLANINOU, PEPŘOVOU OMÁČKOU A ŠŤOUCHANÝM BRAMBOREM | 189 Kč |
| MENU 3 | |
| GRILOVANÝ LOSOS NA ŠPENÁTOVÉM LŮŽKU SE ZÁMECKÝM BRAMBŮRKEM | 209 Kč |
| MENU 4 | |
| SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ Z HOVĚZÍ KÝTY PROTKNUTÉ ŠPEKEM S KYNUTÝM HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM A BRUSINKOVÝM TERČEM | 189 Kč |
| MENU 5 | |
| PEČENÁ KRKOVICE S HLÁVKOVÝM ZELÍM A BRAMBOROVÝMI KNEDLÍKY | 149 Kč |
| MENU 6 | |
| SMAŽENÝ SÝR EIDAM S HRANOLKAMI A NAŠÍ TATARSKOU OMÁČKOU | 159 Kč |
| SALÁT TÝDNE: | |
| SALÁT CAESAR S ORIGINÁLNÍM DRESINKEM, FILÍROVANÝM PRSÍČKEM, SLANINOVÝM CHIPSEM, KRUTÓNKY A HOBLINKAMI SÝRU GRANA | 169 Kč |
