| Pondělí 8. 11. | |
|---|---|
| Polévka | |
| KAPUSTOVÁ S BRAMBOREM | 30 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| TELECÍ MEDAILONKY S HLÍVOU ÚSTŘIČNOU, SMETANOU, VÍNEM A PETRŽELKOU S MAČKANÝM BRAMBOREM | 169 Kč |
| MENU 1 | |
| BRAMBOROVÉ NOKY S KUŘECÍM MASEM, ŠPENÁTEM SE SMETANOU A SÝREM GRANA | 139 Kč |
| MENU 2 | |
| VEPŘOVÁ JÁTRA NA GRILU S HRANOLKY A TATARSKOU OMÁČKOU | 139 Kč |
| SALÁT TÝDNE | |
| LISTOVÝ SALÁT S PARMSKOU ŠUNKOU, MEDOVÝM MELOUNEM, BALZAMICOVÝM DRESINKEM A KRUTONY | 159 Kč |
| Úterý 9. 11. | |
|---|---|
| Polévka | |
| CIBULOVÁ POLÉVKA SE SÝROVÝM KRUTONEM | 30 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| SUMEČEK S HOLANDSKOU OMÁČKOU A ZÁMECKÝMI BRAMBŮRKY | 179 Kč |
| MENU 1 | |
| ITALSKÉ DÝŇOVÉ RISSOTO S KUŘECÍM MASEM A SNÍTKY RUCOLY | 139 Kč |
| MENU 2 | |
| HOVĚZÍ KRK NA ČERVENÉM VÍNĚ A KOŘENOVÉ ZELENINĚ S BRAMBOROVOU KAŠÍ | 149 Kč |
| SALÁT TÝDNE | |
| LISTOVÝ SALÁT S PARMSKOU ŠUNKOU, MEDOVÝM MELOUNEM, BALZAMICOVÝM DRESINKEM A KRUTONY | 159 Kč |
| Středa 10. 11. | |
|---|---|
| Polévka | |
| MINESTRONE | 30 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ Z HOVĚZÍ KÝTY PROTKNUTÉ ŠPEKEM S KYNUTÝM HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM A BRUSINKOVÝM TERČEM | 169 Kč |
| MENU 1 | |
| PEČENÁ KUŘECÍ BBQ KŘÍDLA S BRAMBOROVOU KAŠÍ S MÁSLEM A RAJČATOVÝM SALÁTEM | 149 Kč |
| MENU 2 | |
| HALUŠKY S BRYNZOU, RESTOVANOU ANGLICKOU SLANINOU A PAŽITKOU | 139 Kč |
| SALÁT TÝDNE | |
| LISTOVÝ SALÁT S PARMSKOU ŠUNKOU, MEDOVÝM MELOUNEM, BALZAMICOVÝM DRESINKEM A KRUTONY | 159 Kč |
| Čtvrtek 11. 11. | |
|---|---|
| Polévka | |
| ZELENINOVÝ KRÉM | 30 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| HOVĚZÍ MASO S THAJSKOU BAZALKOU, CHILLI A DUŠENOU JASMÍNOVOU RÝŽÍ | 169 Kč |
| MENU 1 | |
| PŠENIČNÁ TORTILA S TRHANÝM KUŘECÍM MASEM, GLAZOVANOU CIBULKOU, ŠPENÁTEM, S AMERICKÝMI BRAMBORY A MAJONÉZOU | 139 Kč |
| MENU 2 | |
| ČOČKA NA KYSELO S GRILOVANOU KLOBÁSOU, SÁZENÝM VEJCEM, RESTOVANOU CIBULKOU A ČERSTVÝM CHLEBEM | 139 Kč |
| SALÁT TÝDNE | |
| LISTOVÝ SALÁT S PARMSKOU ŠUNKOU, MEDOVÝM MELOUNEM, BALZAMICOVÝM DRESINKEM A KRUTONY | 159 Kč |
| Pátek 12. 11. | |
|---|---|
| Polévka | |
| GULÁŠOVÁ S HOVĚZÍM MASEM A BRAMBOREM | 30 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| VEPŘOVÉ ŘÍZEČKY Z PANENKY S BRAMBOROVÝM SALÁTEM S MAJONÉZOU | 169 Kč |
| MENU 1 | |
| KRŮTÍ SMĚS S KUKUŘICÍ, PAPRIKOU A PÓRKEM S DUŠENOU JASMÍNOVOU RÝŽÍ | 139 Kč |
| MENU 2 | |
| PLNĚNÉ BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY UZENÝM MASEM SE ZELÍM, ŠKVARKY A VÍDEŇSKOU CIBULKOU | 139 Kč |
| SALÁT TÝDNE | |
| LISTOVÝ SALÁT S PARMSKOU ŠUNKOU, MEDOVÝM MELOUNEM, BALZAMICOVÝM DRESINKEM A KRUTONY | 159 Kč |
