Pondělí 7. 8. | |
---|---|
Polévka | |
TOSKÁNSKÁ TOMATOVÁ | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
CHILLI CON CARNE S MLETÝM HOVĚZÍM RAGŮ, SÁZENÉ VEJCE, ZAKYSANÁ SMETANA, PITA CHLÉB | 179 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ STEAK PANCETA, BLUE CHEESE DIP, HRANOLKY | 149 Kč |
MENU 2 | |
SMAŽENÝ HOLANDSKÝ ŘÍZEK SE SÝREM GOUDA, MAČKANÝ BRAMBOR S MÁSLEM, NAKLÁDANÝ OKUREK | 149 Kč |
MENU 3 | |
SALÁT S BULGUREM, SUŠENÝMI TOMATY, PESTO, PAPRIKA, GRILOVANÝ HERMELÍN | 179 Kč |
MENU 4 | |
HOVĚZÍ ROASTBEEF, STEAKOVÉ HRANOLKY, PEPŘOVÁ MAJONÉZA, OMÁČKA DEMI GLACE | 199 Kč |
MENU 5 | |
SMAŽENÝ TELECÍ ŘÍZEK, OPÉKANÝ BRAMBOR, BRUSINKY | 219 Kč |
MENU 6 | |
BBQ KUŘECÍ ŠPALÍČKY, ROZPEČENÁ BAGETA, SALÁT COLESLAW | 189 Kč |
Úterý 8. 8. | |
---|---|
Polévka | |
UZENÝ VÝVAR, BRAMBORY, KROUPY | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
ŽAMPIÓNY PLNĚNÉ MASOVOU SMĚSÍ, GRATINOVANÉ PARMEZÁNEM, BRAMBOROVÁ KAŠE | 179 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ GYROS, HRANOLKY, TZATZIKY, ČESNEKOVÁ MAJONÉZA | 149 Kč |
MENU 2 | |
VEPŘOVÉ VÝPEČKY, ČERVENÉ ZELÍ, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK | 149 Kč |
MENU 3 | |
SALÁT S BULGUREM, SUŠENÝMI TOMATY, PESTO, PAPRIKA, GRILOVANÝ HERMELÍN | 179 Kč |
MENU 4 | |
HOVĚZÍ ROASTBEEF, STEAKOVÉ HRANOLKY, PEPŘOVÁ MAJONÉZA, OMÁČKA DEMI GLACE | 199 Kč |
MENU 5 | |
SMAŽENÝ TELECÍ ŘÍZEK, OPÉKANÝ BRAMBOR, BRUSINKY | 219 Kč |
MENU 6 | |
BBQ KUŘECÍ ŠPALÍČKY, ROZPEČENÁ BAGETA, SALÁT COLESLAW | 189 Kč |
Středa 9. 8. | |
---|---|
Polévka | |
KUŘECÍ KALDOUN | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
ITALSKÉ GNOCCHI V ŽAMPIÓNOVÉ OMÁČCE, FILÍROVANÁ VEPŘOVÁ PANENKA, RUCOLA | 189 Kč |
MENU 1 | |
SMAŽENÉ KUŘECÍ MEDAILONKY, ŠŤOUCHANÝ BRAMBOR, BROSKVOVÝ KOMPOT | 149 Kč |
MENU 2 | |
ZAPEČENÉ ŠUNKOFLEKY, UZENÉ, HRÁŠEK, VEJCE, KYSELÝ OKUREK | 149 Kč |
MENU 3 | |
SALÁT S BULGUREM, SUŠENÝMI TOMATY, PESTO, PAPRIKA, GRILOVANÝ HERMELÍN | 179 Kč |
MENU 4 | |
HOVĚZÍ ROASTBEEF, STEAKOVÉ HRANOLKY, PEPŘOVÁ MAJONÉZA, OMÁČKA DEMI GLACE | 199 Kč |
MENU 5 | |
SMAŽENÝ TELECÍ ŘÍZEK, OPÉKANÝ BRAMBOR, BRUSINKY | 219 Kč |
MENU 6 | |
BBQ KUŘECÍ ŠPALÍČKY, ROZPEČENÁ BAGETA, SALÁT COLESLAW | 189 Kč |
Čtvrtek 10. 8. | |
---|---|
Polévka | |
ASIJSKÁ PIKANTNÍ | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
ŠPANĚLSKÝ PTÁČEK (HOVĚZÍ ROŠTĚNÁ, VEJCE, PÁREK), RÝŽE BASMATI | 179 Kč |
MENU 1 | |
KRŮTÍ JÁTRA NA ČERVENÉM VÍNĚ S JABLKY, VÍDEŇSKÁ CIBULKA, OPÉKANÝ BRAMBOR | 149 Kč |
MENU 2 | |
UZENÁ KRKOVIČKA, KŘENOVÁ OMÁČKA, SÁZENÉ VEJCE, VAŘENÝ BRAMBOR | 149 Kč |
MENU 3 | |
SALÁT S BULGUREM, SUŠENÝMI TOMATY, PESTO, PAPRIKA, GRILOVANÝ HERMELÍN | 179 Kč |
MENU 4 | |
SLÁVKY V ČESNEKOVÉM VÝVARU PŘELITÉ BYLINKOVÝM MÁSLEM, OPEČENÝ TOAST– DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN. | 249 Kč |
MENU 5 | |
HOVĚZÍ ROASTBEEF, STEAKOVÉ HRANOLKY, PEPŘOVÁ MAJONÉZA, OMÁČKA DEMI GLACE | 199 Kč |
Pátek 11. 8. | |
---|---|
Polévka | |
KULAJDA | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
SMAŽENÝ KUŘECÍ CORDON BLUE, BRAMBOROVÁ KAŠE, OKURKOVÝ SALÁT | 169 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ NUDLIČKY PĚTI VŮNÍ, ŽAMPIÓNY, FAZOLKY, SMAŽENÉ STROUHANÉ BRAMBORY | 149 Kč |
MENU 2 | |
FARMÁŘSKÉ HALUŠKY SE SLOVENSKOU BRYNZOU, SLANINOU A PEČENOU CIBULKOU | 149 Kč |
MENU 3 | |
SALÁT S BULGUREM, SUŠENÝMI TOMATY, PESTO, PAPRIKA, GRILOVANÝ HERMELÍN | 179 Kč |
MENU 4 | |
HOVĚZÍ ROASTBEEF, STEAKOVÉ HRANOLKY, PEPŘOVÁ MAJONÉZA, OMÁČKA DEMI GLACE | 199 Kč |
MENU 5 | |
SMAŽENÝ TELECÍ ŘÍZEK, OPÉKANÝ BRAMBOR, BRUSINKY | 219 Kč |
MENU 6 | |
BBQ KUŘECÍ ŠPALÍČKY, ROZPEČENÁ BAGETA, SALÁT COLESLAW | 189 Kč |