Pondělí 7. 6. | |
---|---|
Polévka | |
PÓRKOVÝ KRÉM S BYLINKOVÝMI KRUTONY | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
ČERSTVÉ TAGLIATELLE S MLETÝM HOVĚZÍM MASEM, CHERRY TOMATY A RAJČATOVOU OMÁČKOU | 179 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ PLÁTEK NA ŽAMPIONECH A JARNÍ CIBULCE VE SMETANOVÉ OMÁČCE SE ŠŤOUCHANÝM BRAMBOREM | 139 Kč |
MENU 2 | |
VEPŘOVÁ JÁTRA NA ŠALOTCE A PORTSKÉM VÍNĚ S DUŠENOU JASMÍNOVOU RÝŽÍ | 129 Kč |
MENU 3 | |
VEPŘOVÝ TEXAS STEAK S DLOUHOU KOSTÍ, PEČENOU CIBULÍ, BBQ OMÁČKOU A BYLINKOVÝMI BRAMBORY | 199 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
LISTOVÝ SALÁT S CHERRY TOMATY, MOZZARELOU V PARMSKÉ ŠUNCE, BAZALKOVÝM PESTEM A CHIPSY Z BAGETY | 149 Kč |
Úterý 8. 6. | |
---|---|
Polévka | |
POLÉVKA Z ČERVENÉ ČOČKY A KARI | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
KUŘECÍ SUPREME NA BRAMBOROVO MRKVOVÉM PYRÉ SE ZÁVOREM A GLAZOVANOU KAROTKOU | 169 Kč |
MENU 1 | |
ŠPAGETY BOLOGNESE – Z HOVĚZÍHO MASA S OMÁČKOU Z DRCENÝCH RAJČAT A ČERSTVÉ BAZALKY, SYPANÉ SÝREM GRANA | 149 Kč |
MENU 2 | |
BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY PLNĚNÉ UZENÝM MASEM SE SUDOVÝM ZELÍM A DOMÁCÍMI ŠKVARKY | 129 Kč |
MENU 3 | |
VEPŘOVÝ TEXAS STEAK S DLOUHOU KOSTÍ, PEČENOU CIBULÍ, BBQ OMÁČKOU A BYLINKOVÝMI BRAMBORY | 189 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
LISTOVÝ SALÁT S CHERRY TOMATY, MOZZARELOU V PARMSKÉ ŠUNCE, BAZALKOVÝM PESTEM A CHIPSY Z BAGETY | 149 Kč |
Středa 9. 6. | |
---|---|
Polévka | |
KUŘECÍ VÝVAR S JÁTROVÝMI KNEDLÍČKY, ZELENINOU A NUDLEMI | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
LOSOSNA GRILU, VAŘENÉ BRAMBORY S MÁSLEM A PETRŽELKOU, HLÁVKOVÝ SALÁT | 209 Kč |
MENU 1 | |
KRŮTÍ MEDAILONKY V BYLINKOVÉM TĚSTÍČKU SE ŠŤOUCHANÝM BRAMBOREM A MRKVOVÝM SALÁTKEM | 139 Kč |
MENU 2 | |
VEPŘOVÉ NUDLIČKY V TORTILLE SE SÝREM CHEDAR, ZELENINOVOU SALSOU, ČERSTVOU ZELENINOU A HRANOLKY | 129 Kč |
MENU 3 | |
VEPŘOVÝ TEXAS STEAK S DLOUHOU KOSTÍ, PEČENOU CIBULÍ, BBQ OMÁČKOU A BYLINKOVÝMI BRAMBORY | 189 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
LISTOVÝ SALÁT S CHERRY TOMATY, MOZZARELOU V PARMSKÉ ŠUNCE, BAZALKOVÝM PESTEM A CHIPSY Z BAGETY | 149 Kč |
Čtvrtek 10. 6. | |
---|---|
Polévka | |
TOMATOVÝ KRÉM S BAZALKOVÝM PESTEM | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
HOVĚZÍ PO BURGUNDSKU S BRAMBOROVO PETRŽELOVÝM PYRÉ | 159 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ SMĚS S ČERSTVOU ZELENINOU, BAMBUSOVÝMI VÝHONKY A DUŠENOU JASMÍNOVOU RÝŽÍ | 139 Kč |
MENU 2 | |
SMAŽENÝ KVĚTÁK S PAŽITKOVÝMI BRAMBORY A NAŠÍ TATARSKOU OMÁČKOU | 129 Kč |
MENU 3 | |
VEPŘOVÝ TEXAS STEAK S DLOUHOU KOSTÍ, PEČENOU CIBULÍ, BBQ OMÁČKOU A BYLINKOVÝMI BRAMBORY | 189 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
LISTOVÝ SALÁT S CHERRY TOMATY, MOZZARELOU V PARMSKÉ ŠUNCE, BAZALKOVÝM PESTEM A CHIPSY Z BAGETY | 149 Kč |
Pátek 11. 6. | |
---|---|
Polévka | |
DRŠŤKOVÁ POLÉVKA Z HLÍVY | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
PEČENÉ KACHNÍ PRSO S BRAMBOROVO BATÁTOVÝM PYRÉ A BRUSINKOVÝM COULIS | 189 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ PRSA V JOGURTU, SALÁT Z BULGURU A ZELENINY S PETRŽELÍ | 129 Kč |
MENU 2 | |
HOVĚZÍ PIVNÍ GULÁŠ S ČERVENOU CIBULÍ, CHILLI PAPRIČKOU A SMAŽENÝMI BRAMBORÁČKY | 139 Kč |
MENU 3 | |
DUKÁTOVÉ BUCHTIČKY S VANILKOVÝM PŘELIVEM | 159 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
LISTOVÝ SALÁT S CHERRY TOMATY, MOZZARELOU V PARMSKÉ ŠUNCE, BAZALKOVÝM PESTEM A CHIPSY Z BAGETY | 149 Kč |