Pondělí 7. 3. | |
---|---|
Polévka | |
DRŮBEŽÍ KRÉM SE ZELENINOU | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
GNOCCHI S KOUSKY VEPŘOVÉ PANENKY S CHERRY TOMATY, ČERSTVÝM ŠPENÁTEM A SÝREM GRANA | 179 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ SMĚS KUNG PAO S ARAŠÍDY A DUŠENOU JASMÍNOVOU RÝŽÍ | 139 Kč |
MENU 2 | |
HRACHOVÁ KAŠE S UZENOU KRKOVIČKOU, SÁZENÝM VEJCEM, OKURKOU, VÍDEŇSKOU CIBULKOU A ČERSTVÝM CHLEBEM | 139 Kč |
MENU 3 | |
„FISH AND CHIPS“ - SMAŽENÁ RYBA V TĚSTÍČKU, HRANOLKY, HRÁŠKOVÉ PYRÉ, TATARSKÁ OMÁČKA | 179 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
PEČENÁ PLNĚNÁ PAPRIKA KUSKUSEM – KAPARY, FETA SÝR, RAČATOVÉ SUGO S BAZALKOU | 159 Kč |
Úterý 8. 3. | |
---|---|
Polévka | |
HOVĚZÍ VÝVAR SE ŠUNKOVÝM SVÍTKEM | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
FILÁTKO Z TRESKY TMAVÉ NA KURKUMOVÉM RISOTTU, S BYLINKOVÝM MÁSLEM | 179 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ STRIPSY V PANKO STROUHANCE V TORTILLE SE ZELENINOU, LISTOVÝM SALÁTKEM A DIPEM ZE ZAKYSANÉ SMETANY | 139 Kč |
MENU 2 | |
STEAK Z VEPŘOVÉ PEČENĚ S BALZAMIKOVOU CIBULÍ, SLANINOU, VEJCEM, PEČENÝMI BRAMBORY A MAJONÉZOU | 139 Kč |
MENU 3 | |
„FISH AND CHIPS“ - SMAŽENÁ RYBA V TĚSTÍČKU, HRANOLKY, HRÁŠKOVÉ PYRÉ, TATARSKÁ OMÁČKA | 179 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
PEČENÁ PLNĚNÁ PAPRIKA KUSKUSEM – KAPARY, FETA SÝR, RAČATOVÉ SUGO S BAZALKOU | 159 Kč |
Středa 9. 3. | |
---|---|
Polévka | |
MAĎARSKÁ FAZOLOVÁ | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
PEČENÁ KRKOVIČKA S ČESNEKEM A CITRÓNOVOU KŮROU, CIZRNOVÉ RAGÚ S PAPRIKOU A RAJČATY | 149 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ PLÁTEK NA ČERSTVÝCH TĚSTOVINÁCH, S GRILOVANOU ZELENINOU A TRHANOU MOZZARELOU | 139 Kč |
MENU 2 | |
KOPROVÁ OMÁČKA S HOVĚZÍM MASEM A VEJCEM, S DOMÁCÍMI HOUSKOVÝMI KNEDLÍKY | 149 Kč |
MENU 3 | |
„FISH AND CHIPS“ - SMAŽENÁ RYBA V TĚSTÍČKU, HRANOLKY, HRÁŠKOVÉ PYRÉ, TATARSKÁ OMÁČKA | 179 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
PEČENÁ PLNĚNÁ PAPRIKA KUSKUSEM – KAPARY, FETA SÝR, RAČATOVÉ SUGO S BAZALKOU | 159 Kč |
Čtvrtek 10. 3. | |
---|---|
Polévka | |
TOMATOVÁ POLÉVKA SE SMETANOU | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
PEČENÝ LOSOS S CHILLI, RÝŽOVÝ SALÁT S ČERVENOU ČOČKOU A HRÁŠKEM, PAPRIKOVÉ PESTO | 229 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ PRSO NA BRAMBOROVO DÝŇOVÉM PYRÉ S KARAMELIZOVANÝMI KEŘÍČKOVÝMI RAJČATY | 139 Kč |
MENU 2 | |
ČEVABČIČI SE SALÁTKEM Z ČERVENÉ CIBULE, MÍCHANOU HOŘČICÍ A ŠŤOUCHANÝM BRAMBOREM | 139 Kč |
MENU 3 | |
„FISH AND CHIPS“ - SMAŽENÁ RYBA V TĚSTÍČKU, HRANOLKY, HRÁŠKOVÉ PYRÉ, TATARSKÁ OMÁČKA | 179 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
PEČENÁ PLNĚNÁ PAPRIKA KUSKUSEM – KAPARY, FETA SÝR, RAČATOVÉ SUGO S BAZALKOU | 159 Kč |
Pátek 11. 3. | |
---|---|
Polévka | |
KULAJDA | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
GRILOVANÉ MEDAILONKY Z VEPŘOVÉ PANENKY SE SÝROVOU OMÁČKOU A BRUSINKAMI, PEČENÝ BRAMBORA | 179 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ ROLÁDA S JARNÍ NÁDIVKOU A JEMNOU BRAMBOROVOU KAŠÍ | 139 Kč |
MENU 2 | |
STROZZAPRETI ALL ARRABBIATA – TĚSTOVINY, TOMATY, CHILLI, ČERSTVÁ BAZALKA | 139 Kč |
MENU 3 | |
„FISH AND CHIPS“ - SMAŽENÁ RYBA V TĚSTÍČKU, HRANOLKY, HRÁŠKOVÉ PYRÉ, TATARSKÁ OMÁČKA | 179 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
PEČENÁ PLNĚNÁ PAPRIKA KUSKUSEM – KAPARY, FETA SÝR, RAČATOVÉ SUGO S BAZALKOU | 159 Kč |