Pondělí 7. 2. | |
---|---|
Polévka | |
BROKOLICOVÝ KRÉM S KRUTONY | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
ČERSTVÉ TĚSTOVINY S VEPŘOVOU PANENKOU, PESTEM ZE SUŠENÝCH TOMAT, ČERSTVÝM ŠPENÁTEM A SÝREM GRANA | 179 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ SMĚS S PAPRIKOU, PORKEM, ŽAMPIONY, KAROTKOU, SOJOVOU OMÁČKOU A DUŠENOU JASMÍNOVOU RÝŽÍ | 139 Kč |
MENU 2 | |
KOPROVÁ OMÁČKA S HOVĚZÍM MASEM, VEJCEM A VAŘENÝM BRAMBOREM | 149 Kč |
MENU 3 | |
STEAK Z TUŇÁKA SE STŘEDOMOŘSKOU ZELENINOU S PLÁTKY BRAMBOR A BYLINKOVÝM MÁSLEM | 199 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SMAŽENÉ KUŘECÍ STRIPSY V CORN FLAKES, LISTOVÝ SALÁT S JOGURTOVÝM DRESSINGEM, ROZPEČENÉ MÁSLOVÉ KRUTONY Z FRANCOUZSKÉ BAGETY | 149 Kč |
Úterý 8. 2. | |
---|---|
Polévka | |
CIBULOVÁ POLÉVKA SE SÝROVÝM KRUTONEM | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
PEČENÉ KUŘECÍ PRSO SUPREME S BRAMBOROVOU KAŠÍ A ŠVESTKOVOU OMÁČKOU | 179 Kč |
MENU 1 | |
KRŮTÍ PRSO NA DÝŇOVÝM RISOTTU S LÍSTKY RUCOLY | 149 Kč |
MENU 2 | |
OBRÁCENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK Z VEPŘOVÉ KOTLETY SE ŠŤOUCHANÝMI BRAMBORY S CIBULKOU | 139 Kč |
MENU 3 | |
STEAK Z TUŇÁKA SE STŘEDOMOŘSKOU ZELENINOU S PLÁTKY BRAMBOR A BYLINKOVÝM MÁSLEM | 199 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SMAŽENÉ KUŘECÍ STRIPSY V CORN FLAKES, LISTOVÝ SALÁT S JOGURTOVÝM DRESSINGEM, ROZPEČENÉ MÁSLOVÉ KRUTONY Z FRANCOUZSKÉ BAGETY | 149 Kč |
Středa 9. 2. | |
---|---|
Polévka | |
FRANKFURTSKÁ POLÉVKA S PÁRKEM A BRAMBORAMI | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
VEPŘOVÁ LÍČKA NA KOŘENOVÉ ZELENINĚ, SE ŽAMPIONY A BRAMBOROVO BATÁTOVÝM PYRÉ | 169 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ KARI SE ZELENINOU, KORIANDREM, KOKOSOVÝM MLÉKEM, JASMÍNOVOU RÝŽÍ A SMAŽENOU CIBULKOU | 139 Kč |
MENU 2 | |
HOVĚZÍ GULÁŠ S ČERVENOU CIBULKOU, CHILLI PAPRIČKOU A KYNUTÝM HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM | 149 Kč |
MENU 3 | |
STEAK Z TUŇÁKA SE STŘEDOMOŘSKOU ZELENINOU S PLÁTKY BRAMBOR A BYLINKOVÝM MÁSLEM | 199 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SMAŽENÉ KUŘECÍ STRIPSY V CORN FLAKES, LISTOVÝ SALÁT S JOGURTOVÝM DRESSINGEM, ROZPEČENÉ MÁSLOVÉ KRUTONY Z FRANCOUZSKÉ BAGETY | 149 Kč |
Čtvrtek 10. 2. | |
---|---|
Polévka | |
HOVĚZÍ VÝVAR S MASEM, NUDLEMI A ZELENINOU | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
WESTERN BACON BURGER – S HOVĚZÍM MASEM, SLANINOVO CIBULOVOU MARMELÁDOU, LEDOVÝM SALÁTEM, TOMATY, MAJONÉZOU A HRANOLKY | 189 Kč |
MENU 1 | |
PENNE S KRŮTÍMI PRSNÍMI KOUSKY, SMETANOVOU HOUBOVOU OMÁČKOU A SÝREM GRANA | 139 Kč |
MENU 2 | |
STEAK Z VEPŘOVÉ KRKOVICE S PEČENÝMI ROZMARÝNOVÝMI BRAMBORY, KUKUŘIČNÝM KLASEM A BYLINKOVOU MAJONÉZOU | 139 Kč |
MENU 3 | |
STEAK Z TUŇÁKA SE STŘEDOMOŘSKOU ZELENINOU S PLÁTKY BRAMBOR A BYLINKOVÝM MÁSLEM | 199 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SMAŽENÉ KUŘECÍ STRIPSY V CORN FLAKES, LISTOVÝ SALÁT S JOGURTOVÝM DRESSINGEM, ROZPEČENÉ MÁSLOVÉ KRUTONY Z FRANCOUZSKÉ BAGETY | 149 Kč |
Pátek 11. 2. | |
---|---|
Polévka | |
BRAMBORAČKA S HOUBAMI | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
GRILOVANÝ FILET Z LOSOSA S PEČENÝMI BRAMBORY, RESTOVANOU CUKETOU A KAROTKOU NA MÁSLE | 219 Kč |
MENU 1 | |
BRAMBOROVÉ NOKY SE SÝROVOU OMÁČKOU, KUŘECÍMI KOUSKY A SNÍTKY RUCOLY | 139 Kč |
MENU 2 | |
KATŮV ŠLEH Z VEPŘOVÉ PANENKY SE ZELENINOU, CHILLI A SMAŽENÝMI BRAMBORÁČKY | 149 Kč |
MENU 3 | |
STEAK Z TUŇÁKA SE STŘEDOMOŘSKOU ZELENINOU S PLÁTKY BRAMBOR A BYLINKOVÝM MÁSLEM | 199 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SMAŽENÉ KUŘECÍ STRIPSY V CORN FLAKES, LISTOVÝ SALÁT S JOGURTOVÝM DRESSINGEM, ROZPEČENÉ MÁSLOVÉ KRUTONY Z FRANCOUZSKÉ BAGETY | 149 Kč |