Pondělí 7. 11. | |
---|---|
Polévka | |
PÓRKOVÁ SE ZAŠLEHANÝM VEJCEM | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
THAJSKÉ NUDLE SE ZELENINOU, KUŘECÍ MASO SE SOJOVÝM GLAZÉ, SEZAM | 159 Kč |
MENU 1 | |
HOLANDSKÝ ŘÍZEK SE SÝREM GOUDA, MAČKANÉ BRAMBORY, ZELNÝ SALÁTEK | 149 Kč |
MENU 2 | |
STEAK Z MARINOVANÉ KOTLETY, PIKANTNÍ FAZOLE S KUKUŘICÍ A PAPRIKOU, KOŘENĚNÉ PEČENÉ BRAMBORY | 149 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
KANČÍ ŘÍZEK, ŠÍPKOVÁ OMÁČKA, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK BALENÝ VE SANINĚ | 239 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
VARIACE LISTOVÉH SALÁTU, SMAŽENÉ SÝROVÉ STRIPSY, MAJONÉZOVÝ DIP, PEČENÁ MRKEV | 159 Kč |
Úterý 8. 11. | |
---|---|
Polévka | |
ITALSKÁ ZELENINOVÁ S BAZALKOU | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
KUŘECÍ NUDLIČKY S BYLINKAMI, HŘÍBKOVÉ RIZOTO, PEČENÉ CHERRY RAJČÁTKA, RUKOLA, PARMEZÁN | 169 Kč |
MENU 1 | |
QUESADILLA PLNĚNÁ TRHANÝM VEPŘOVÝM MASEM, PIKANTNÁ SALÁT, LIMETKOVÁ MAJONÉZA | 149 Kč |
MENU 2 | |
PEČENÁ KRKOVICE NA ČESNEKU, HLÁVKOVÉ ZELÍ, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK, KARAMELIZOVANÁ CIBULKA | 149 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
KANČÍ ŘÍZEK, ŠÍPKOVÁ OMÁČKA, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK BALENÝ VE SANINĚ | 239 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
VARIACE LISTOVÉH SALÁTU, SMAŽENÉ SÝROVÉ STRIPSY, MAJONÉZOVÝ DIP, PEČENÁ MRKEV | 159 Kč |
Středa 9. 11. | |
---|---|
Polévka | |
BORŠČ | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
CELOZRNNÁ BAGETA PLNĚNÁ HOVĚZÍM ROASTBEEFEM, FRESH ZELENINOU, GLAZOVANÁ CIBULE, REMULÁDA | 169 Kč |
MENU 1 | |
ŘECKÝ GYROS Z KUŘECÍCH STEHEN, MÁTOVÉ TZATZIKY, ČESNEKOVÝ PITA CHLÉB | 149 Kč |
MENU 2 | |
ITALSKÉ TĚSTOVINY AMATRACIANA S RAJČATY, PEČENÝM ČESNEKEM NA ŠALVĚJI, RUCOLA, SÝR GRANA | 149 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
KANČÍ ŘÍZEK, ŠÍPKOVÁ OMÁČKA, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK BALENÝ VE SANINĚ | 239 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
VARIACE LISTOVÉH SALÁTU, SMAŽENÉ SÝROVÉ STRIPSY, MAJONÉZOVÝ DIP, PEČENÁ MRKEV | 159 Kč |
Čtvrtek 10. 11. | |
---|---|
Polévka | |
SLEPIČÍ VÝVAR S KAPÁNÍM | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
SEKANÁ PEČENĚ PLNĚNÁ VEPŘOVOU PANENKOU, BRAMBOROVÁ KAŠE, ZELNÝ SALÁT | 159 Kč |
MENU 1 | |
CITRÓNOVÉ LINGUINE S BAZALKOU A SMETANOU, GRILOVANÉ KUŘECÍ KOUSKY, SMAŽENÁ RUKOLA | 149 Kč |
MENU 2 | |
DEBRECINSKÝ GULÁŠ Z VEPŘOVÉ PLECE S GRILOVANOU KLOBÁSOU, HOUSKOVÝ KNEDLÍK | 149 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
¼ KONFITOVANÁ HUSA, KYSANÉ BÍLÉ ZELÍ SE SLANINOU, ČERVENÉ ZELÍ S BRUSINKAMI, VARIACE KNEDLÍKŮ – DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN. | 529 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
VARIACE LISTOVÉH SALÁTU, SMAŽENÉ SÝROVÉ STRIPSY, MAJONÉZOVÝ DIP, PEČENÁ MRKEV | 159 Kč |
Pátek 11. 11. | |
---|---|
Polévka | |
BATÁTOVÁ SE ŠPENÁTEM | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
NAKLÁDANÝ BŮČEK V HOISIN OMÁČCE S JEMNÝM CHILLI, DRCENÝM PEPŘEM, KORANDR, LIMETA, ASIJSKÝ NUDLOVÝ SALÁT S RÝŽÍ | 159 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ PRSA S OMÁČKOU Z NIVY, PEČENÁ PRASKLÁ BRAMBORA, BYLINKY, MÁSLO, BRUSINKY | 149 Kč |
MENU 2 | |
HALUŠKY SE ZELÍM, RESTOVANÝM UZENÝM MASEM A PEČENOU CIBULKOU | 159 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
¼ KONFITOVANÁ HUSA, KYSANÉ BÍLÉ ZELÍ SE SLANINOU, ČERVENÉ ZELÍ S BRUSINKAMI, VARIACE KNEDLÍKŮ – DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN. | 529 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
VARIACE LISTOVÉH SALÁTU, SMAŽENÉ SÝROVÉ STRIPSY, MAJONÉZOVÝ DIP, PEČENÁ MRKEV | 159 Kč |