Pondělí 6. 9. | |
---|---|
Polévka | |
ČOČKOVÁ S PÁREKM | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
CLUB SENDVIČ S KRŮTÍM PRSEM, SLANINOU, EMENTÁLEM, VAŘENÝM VEJCEM, MAJONÉZOU, RAJČATY, LEDOVÝM SALÁTEM, HRANOLKY A KOKTEJLOVOU OMÁČKOU | 159 Kč |
MENU 1 | |
MEXICKÁ TORTILLA S KUŘECÍM MASEM, ČERSTVOU ZELENINOU A HRANOLKY | 139 Kč |
MENU 2 | |
KACHNÍ JÁTRA NA CIBULCE A SLANINĚ S DUŠENOU JASMÍNOVOU RÝŽÍ | 139 Kč |
MENU 3 | |
RAKOUSKÝ GERMKNÖDEL S VANILKOVÝM PŘELIVEM A MÁKEM (MIN. DOBA PŘÍPRAVY 10 MIN.) | 149 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT S GRILOVANÝM KOZÍM SÝREM S PEČENÝMI VLAŠSKÝMI OŘECHY, ČERVENOU ŘEPOU A BALSAMIKOVO-MEDOVÝM DRESINKEM | 159 Kč |
Úterý 7. 9. | |
---|---|
Polévka | |
ZELENINOVÁ KRÉMOVÁ POLÉVKA S KRUTONY | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
ANGLICKÝ ROASTBEEF S PEČENÝMI BRAMBORY, CIBULÍ A BATÁTY, TATARSKÁ OMÁČKA | 189 Kč |
MENU 1 | |
KRŮTÍ PLÁTEK NA BRAMBOROVO BATÁTOVÝM PYRÉ S RESTOVANÝMI ŽAMPIONY | 149 Kč |
MENU 2 | |
KUŘECÍ SATAY S ARAŠÍDOVOU OMÁČKOU, KORIANDREM A DUŠENOU JASMÍNOVOU RÝŽÍ | 139 Kč |
MENU 3 | |
RAKOUSKÝ GERMKNÖDEL S VANILKOVÝM PŘELIVEM A MÁKEM (MIN. DOBA PŘÍPRAVY 10 MIN.) | 149 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT S GRILOVANÝM KOZÍM SÝREM S PEČENÝMI VLAŠSKÝMI OŘECHY, ČERVENOU ŘEPOU A BALSAMIKOVO-MEDOVÝM DRESINKEM | 159 Kč |
Středa 8. 9. | |
---|---|
Polévka | |
BRAMBORAČKA | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
HOVĚZÍ ROŠTĚNÁ NA KOŘENOVÉ ZELENINĚ S DUŠENOU JASMÍNOVOU RÝŽÍ | 189 Kč |
MENU 1 | |
MEDOVÁ KUŘECÍ PRSÍČKA NA RESTOVANÉ KUKUŘICI SE SLANINOU, OMÁČKOU DEMI-GLACE A PEČENÝMI BRAMBORAMI GRENAILLE | 139 Kč |
MENU 2 | |
SMAŽENÉ KVĚTÁKOVÉ PLACIČKY S PARMAZÁNEM SE ŠŤOUCHANÝMI BRAMBORAMI A PAŽITKOU | 139 Kč |
MENU 3 | |
RAKOUSKÝ GERMKNÖDEL S VANILKOVÝM PŘELIVEM A MÁKEM (MIN. DOBA PŘÍPRAVY 10 MIN.) | 149 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT S GRILOVANÝM KOZÍM SÝREM S PEČENÝMI VLAŠSKÝMI OŘECHY, ČERVENOU ŘEPOU A BALSAMIKOVO-MEDOVÝM DRESINKEM | 159 Kč |
Čtvrtek 9. 9. | |
---|---|
Polévka | |
SLEPIČÍ VÝVAR S JÁTROVÝMI KNEDLÍČKY A ZELENINOU | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
VEPŘOVÁ PANENKA VE SLANINĚ S OMÁČKOU DEMI GLACE A BRAMBOROVO DÝŇOVÝM PYRÉ | 189 Kč |
MENU 1 | |
PEČENÉ KUŘECÍ STEHNO PO PROVENSÁLSKU S DUŠENOU JASMÍNOVOU RÝŽÍ A JABLKOVÝM KOMPOTEM | 139 Kč |
MENU 2 | |
HOVĚZÍ GULÁŠ S ČERVENOU CIBULÍ, CHILLI PAPRIČKOU A KYNUTÝM HOUSKOÝM KNEDLÍKEM | 139 Kč |
MENU 3 | |
SMAŽENÉ ŘÍZEČKY Z VEPŘOVÉ PANENKY V MANDLOVÉ STROUHANCE BRAMBOROVOU KAŠÍ S JARNÍ CIBULKOU | 189 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT S GRILOVANÝM KOZÍM SÝREM S PEČENÝMI VLAŠSKÝMI OŘECHY, ČERVENOU ŘEPOU A BALSAMIKOVO-MEDOVÝM DRESINKEM | 159 Kč |
Pátek 10. 9. | |
---|---|
Polévka | |
GULÁŠOVÁ S BRAMBOREM | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ S KYNUTÝM HOUSKOVÝM KMEDLÍKEM A BRUSINKOVÝM TERČEM | 179 Kč |
MENU 1 | |
SMAŽENÝ KUŘECÍ ŘÍZEK S BRAMBOROVOU KAŠÍ S MÁSLEM, KYSELÝ OKUREK | 149 Kč |
MENU 2 | |
BOLOŇSKÉ ŠPAGETY S MASOVÝM RAGŮ, RAJČATY, KOŘENOVOU ZELENINOU A SÝREM GRANA | 159 Kč |
MENU 3 | |
SMAŽENÉ ŘÍZEČKY Z VEPŘOVÉ PANENKY V MANDLOVÉ STROUHANCE BRAMBOROVOU KAŠÍ S JARNÍ CIBULKOU | 189 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT S GRILOVANÝM KOZÍM SÝREM S PEČENÝMI VLAŠSKÝMI OŘECHY, ČERVENOU ŘEPOU A BALSAMIKOVO-MEDOVÝM DRESINKEM | 159 Kč |