Pondělí 6. 3. | |
---|---|
Polévka | |
ČOČKOVÁ S PÁRKEM | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
HŘÍBKOVÉ RISSOTO SE SÝREM RICOTA, MLADÝ ŠPENÁT, PEČENÁ PANČETA | 159 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ STEAK NA GRILU, ZELENINA, RATATOUILLE, BYLINKOVÁ BAGETA | 149 Kč |
MENU 2 | |
KŘENOVÁ OMÁČKA S UZENÝM MASEM, OPÉKANÝ BRAMBOR, SÁZENÉ VEJCE | 149 Kč |
MENU 3 | |
TRHANÝ LISTOVÝ SALÁT, MARINOVANÉ KREVETY, CITRÓNOVÝ DIP, KORIANDR, CHILLI, MAJONÉZA, SMAŽENÉ RÝŽOVÉ NUDLE | 189 Kč |
MENU 4 | |
SMAŽENÝ SÝR GOUDA, HRANOLKY, TATARSKÁ OMÁČKA | 189 Kč |
MENU 5 | |
ANGLICKÝ ROASTBEEF, PEČENÁ BRAMBORA S PAPRIKOU, CHEDAROVÝ DIP, DEMI GLACE | 189 Kč |
MENU 6 | |
VEPŘOVÁ KOTLETA TEXAS, STEAKOVÉ HRANOLKY, SÁZENÉ VEJCE, DEMI GLACE | 299 Kč |
Úterý 7. 3. | |
---|---|
Polévka | |
HOVĚZÍ VÝVAR S JÁTROVÝMI KNEDLÍČKY | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
ŠPAGETY BOLOGNESE, RUCOLA, UZENÝ SÝR, PESTO | 179 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ ŘÍZEČKY, OPÉKANÝ BRAMBOR, ZELENÁ CIBULKA, SALÁT COLESLAW | 149 Kč |
MENU 2 | |
VEPŘOVÉ VÝPEČKY, ČERVENÉ ZELÍ, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK | 149 Kč |
MENU 3 | |
TRHANÝ LISTOVÝ SALÁT, MARINOVANÉ KREVETY, CITRÓNOVÝ DIP, KORIANDR, CHILLI, MAJONÉZA, SMAŽENÉ RÝŽOVÉ NUDLE | 189 Kč |
MENU 4 | |
SMAŽENÝ SÝR GOUDA, HRANOLKY, TATARSKÁ OMÁČKA | 189 Kč |
MENU 5 | |
ANGLICKÝ ROASTBEEF, PEČENÁ BRAMBORA S PAPRIKOU, CHEDAROVÝ DIP, DEMI GLACE | 189 Kč |
MENU 6 | |
VEPŘOVÁ KOTLETA TEXAS, STEAKOVÉ HRANOLKY, SÁZENÉ VEJCE, DEMI GLACE | 299 Kč |
Středa 8. 3. | |
---|---|
Polévka | |
HRÁŠKOVÝ KRÉM S MÁTOU A KRUTÓNY | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
KRŮTÍ STEAK, SÝROVÁ OMÁČKA SE SMETANOU, BABY ŠPENÁT, OPEČENÁ POLENTA | 169 Kč |
MENU 1 | |
GRILOVANÉ VEPŘOVÉ ŽEBÍRKO, BBQ OMÁČKA, STEAKOVÉ HRANOLKY, PIKANTNÍ ZELNÝ SALÁT | 179 Kč |
MENU 2 | |
FRANCOUZSKÉ BRAMBORY S HRÁŠKEM A UZENOU KRKOVIČKOU, KYSELÝ OKUREK | 149 Kč |
MENU 3 | |
TRHANÝ LISTOVÝ SALÁT, MARINOVANÉ KREVETY, CITRÓNOVÝ DIP, KORIANDR, CHILLI, MAJONÉZA, SMAŽENÉ RÝŽOVÉ NUDLE | 189 Kč |
MENU 4 | |
SMAŽENÝ SÝR GOUDA, HRANOLKY, TATARSKÁ OMÁČKA | 189 Kč |
MENU 5 | |
ANGLICKÝ ROASTBEEF, PEČENÁ BRAMBORA S PAPRIKOU, CHEDAROVÝ DIP, DEMI GLACE | 189 Kč |
MENU 6 | |
VEPŘOVÁ KOTLETA TEXAS, STEAKOVÉ HRANOLKY, SÁZENÉ VEJCE, DEMI GLACE | 299 Kč |
Čtvrtek 9. 3. | |
---|---|
Polévka | |
TRADIČNÍ ZELŇAČKA | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
NUDLIČKY Z VEPŘOVÉ PANENKY, ŽAMPIÓNY, KYSELÉ OKURKY, SMETANA S KOPREM, OPÉKANÝ BRAMBOR S PAŽITKOU | 179 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ STEHENNÍ STEAK, PRASKLÁ BRAMBORA S ČESNEKOVOU ZÁKYSKOU, GRILOVANÁ ČERVENÁ ŘEPA, DÝŇĚ | 149 Kč |
MENU 2 | |
DRŮBEŽÍ JÁTRA S WOK ZELENINOU, CHILLI, SOJOVÉ GLAZÉ, JASMÍNOVÁ RÝŽE | 149 Kč |
MENU 3 | |
TRHANÝ LISTOVÝ SALÁT, MARINOVANÉ KREVETY, CITRÓNOVÝ DIP, KORIANDR, CHILLI, MAJONÉZA, SMAŽENÉ RÝŽOVÉ NUDLE | 189 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA - RYBA | |
PRAŽMA KRÁLOVSKÁ S GRILOVANOU ZELENINOU A BYLINKOVOU BAGETOU | 249 Kč |
MENU 5 | |
ANGLICKÝ ROASTBEEF, PEČENÁ BRAMBORA S PAPRIKOU, CHEDAROVÝ DIP, DEMI GLACE | 189 Kč |
Pátek 10. 3. | |
---|---|
Polévka | |
GULÁŠOVKA | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ, HOUSKOVÝ KNEDLÍK, BRUSINKOVÁ ŠLEHAČKA | 189 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ CORDON BLUE, BRAMBOROVÁ KAŠE, GRILOVANÝ ANANASOVÝ KOMPOT S MÁTOU A ŠPETKOU CHILLI | 149 Kč |
MENU 2 | |
BUCHTIČKY SE ŠODÓ, MALINY, SLANÝ KARAMEL | 149 Kč |
MENU 3 | |
TRHANÝ LISTOVÝ SALÁT, MARINOVANÉ KREVETY, CITRÓNOVÝ DIP, KORIANDR, CHILLI, MAJONÉZA, SMAŽENÉ RÝŽOVÉ NUDLE | 189 Kč |
MENU 4 | |
PRAŽMA KRÁLOVSKÁ S GRILOVANOU ZELENINOU A BYLINKOVOU BAGETOU | 249 Kč |
MENU 5 | |
ANGLICKÝ ROASTBEEF, PEČENÁ BRAMBORA S PAPRIKOU, CHEDAROVÝ DIP, DEMI GLACE | 189 Kč |
MENU 6 | |
VEPŘOVÁ KOTLETA TEXAS, STEAKOVÉ HRANOLKY, SÁZENÉ VEJCE, DEMI GLACE | 299 Kč |