| Pondělí 6. 3. | |
|---|---|
| Polévka | |
| ČOČKOVÁ S PÁRKEM | 35 Kč |
| GURMÁN MENU | |
| HŘÍBKOVÉ RISSOTO SE SÝREM RICOTA, MLADÝ ŠPENÁT, PEČENÁ PANČETA | 159 Kč |
| MENU 1 | |
| KUŘECÍ STEAK NA GRILU, ZELENINA, RATATOUILLE, BYLINKOVÁ BAGETA | 149 Kč |
| MENU 2 | |
| KŘENOVÁ OMÁČKA S UZENÝM MASEM, OPÉKANÝ BRAMBOR, SÁZENÉ VEJCE | 149 Kč |
| MENU 3 | |
| TRHANÝ LISTOVÝ SALÁT, MARINOVANÉ KREVETY, CITRÓNOVÝ DIP, KORIANDR, CHILLI, MAJONÉZA, SMAŽENÉ RÝŽOVÉ NUDLE | 189 Kč |
| MENU 4 | |
| SMAŽENÝ SÝR GOUDA, HRANOLKY, TATARSKÁ OMÁČKA | 189 Kč |
| MENU 5 | |
| ANGLICKÝ ROASTBEEF, PEČENÁ BRAMBORA S PAPRIKOU, CHEDAROVÝ DIP, DEMI GLACE | 189 Kč |
| MENU 6 | |
| VEPŘOVÁ KOTLETA TEXAS, STEAKOVÉ HRANOLKY, SÁZENÉ VEJCE, DEMI GLACE | 299 Kč |
| Úterý 7. 3. | |
|---|---|
| Polévka | |
| HOVĚZÍ VÝVAR S JÁTROVÝMI KNEDLÍČKY | 35 Kč |
| GURMÁN MENU | |
| ŠPAGETY BOLOGNESE, RUCOLA, UZENÝ SÝR, PESTO | 179 Kč |
| MENU 1 | |
| KUŘECÍ ŘÍZEČKY, OPÉKANÝ BRAMBOR, ZELENÁ CIBULKA, SALÁT COLESLAW | 149 Kč |
| MENU 2 | |
| VEPŘOVÉ VÝPEČKY, ČERVENÉ ZELÍ, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK | 149 Kč |
| MENU 3 | |
| TRHANÝ LISTOVÝ SALÁT, MARINOVANÉ KREVETY, CITRÓNOVÝ DIP, KORIANDR, CHILLI, MAJONÉZA, SMAŽENÉ RÝŽOVÉ NUDLE | 189 Kč |
| MENU 4 | |
| SMAŽENÝ SÝR GOUDA, HRANOLKY, TATARSKÁ OMÁČKA | 189 Kč |
| MENU 5 | |
| ANGLICKÝ ROASTBEEF, PEČENÁ BRAMBORA S PAPRIKOU, CHEDAROVÝ DIP, DEMI GLACE | 189 Kč |
| MENU 6 | |
| VEPŘOVÁ KOTLETA TEXAS, STEAKOVÉ HRANOLKY, SÁZENÉ VEJCE, DEMI GLACE | 299 Kč |
| Středa 8. 3. | |
|---|---|
| Polévka | |
| HRÁŠKOVÝ KRÉM S MÁTOU A KRUTÓNY | 35 Kč |
| GURMÁN MENU | |
| KRŮTÍ STEAK, SÝROVÁ OMÁČKA SE SMETANOU, BABY ŠPENÁT, OPEČENÁ POLENTA | 169 Kč |
| MENU 1 | |
| GRILOVANÉ VEPŘOVÉ ŽEBÍRKO, BBQ OMÁČKA, STEAKOVÉ HRANOLKY, PIKANTNÍ ZELNÝ SALÁT | 179 Kč |
| MENU 2 | |
| FRANCOUZSKÉ BRAMBORY S HRÁŠKEM A UZENOU KRKOVIČKOU, KYSELÝ OKUREK | 149 Kč |
| MENU 3 | |
| TRHANÝ LISTOVÝ SALÁT, MARINOVANÉ KREVETY, CITRÓNOVÝ DIP, KORIANDR, CHILLI, MAJONÉZA, SMAŽENÉ RÝŽOVÉ NUDLE | 189 Kč |
| MENU 4 | |
| SMAŽENÝ SÝR GOUDA, HRANOLKY, TATARSKÁ OMÁČKA | 189 Kč |
| MENU 5 | |
| ANGLICKÝ ROASTBEEF, PEČENÁ BRAMBORA S PAPRIKOU, CHEDAROVÝ DIP, DEMI GLACE | 189 Kč |
| MENU 6 | |
| VEPŘOVÁ KOTLETA TEXAS, STEAKOVÉ HRANOLKY, SÁZENÉ VEJCE, DEMI GLACE | 299 Kč |
| Čtvrtek 9. 3. | |
|---|---|
| Polévka | |
| TRADIČNÍ ZELŇAČKA | 35 Kč |
| GURMÁN MENU | |
| NUDLIČKY Z VEPŘOVÉ PANENKY, ŽAMPIÓNY, KYSELÉ OKURKY, SMETANA S KOPREM, OPÉKANÝ BRAMBOR S PAŽITKOU | 179 Kč |
| MENU 1 | |
| KUŘECÍ STEHENNÍ STEAK, PRASKLÁ BRAMBORA S ČESNEKOVOU ZÁKYSKOU, GRILOVANÁ ČERVENÁ ŘEPA, DÝŇĚ | 149 Kč |
| MENU 2 | |
| DRŮBEŽÍ JÁTRA S WOK ZELENINOU, CHILLI, SOJOVÉ GLAZÉ, JASMÍNOVÁ RÝŽE | 149 Kč |
| MENU 3 | |
| TRHANÝ LISTOVÝ SALÁT, MARINOVANÉ KREVETY, CITRÓNOVÝ DIP, KORIANDR, CHILLI, MAJONÉZA, SMAŽENÉ RÝŽOVÉ NUDLE | 189 Kč |
| TÝDENNÍ NABÍDKA - RYBA | |
| PRAŽMA KRÁLOVSKÁ S GRILOVANOU ZELENINOU A BYLINKOVOU BAGETOU | 249 Kč |
| MENU 5 | |
| ANGLICKÝ ROASTBEEF, PEČENÁ BRAMBORA S PAPRIKOU, CHEDAROVÝ DIP, DEMI GLACE | 189 Kč |
| Pátek 10. 3. | |
|---|---|
| Polévka | |
| GULÁŠOVKA | 35 Kč |
| GURMÁN MENU | |
| HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ, HOUSKOVÝ KNEDLÍK, BRUSINKOVÁ ŠLEHAČKA | 189 Kč |
| MENU 1 | |
| KUŘECÍ CORDON BLUE, BRAMBOROVÁ KAŠE, GRILOVANÝ ANANASOVÝ KOMPOT S MÁTOU A ŠPETKOU CHILLI | 149 Kč |
| MENU 2 | |
| BUCHTIČKY SE ŠODÓ, MALINY, SLANÝ KARAMEL | 149 Kč |
| MENU 3 | |
| TRHANÝ LISTOVÝ SALÁT, MARINOVANÉ KREVETY, CITRÓNOVÝ DIP, KORIANDR, CHILLI, MAJONÉZA, SMAŽENÉ RÝŽOVÉ NUDLE | 189 Kč |
| MENU 4 | |
| PRAŽMA KRÁLOVSKÁ S GRILOVANOU ZELENINOU A BYLINKOVOU BAGETOU | 249 Kč |
| MENU 5 | |
| ANGLICKÝ ROASTBEEF, PEČENÁ BRAMBORA S PAPRIKOU, CHEDAROVÝ DIP, DEMI GLACE | 189 Kč |
| MENU 6 | |
| VEPŘOVÁ KOTLETA TEXAS, STEAKOVÉ HRANOLKY, SÁZENÉ VEJCE, DEMI GLACE | 299 Kč |
