Pondělí 6. 2. | |
---|---|
Polévka | |
ZABIJAČKOVÁ S KROUPAMI | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
SVÍČKOVÁ OMÁČKA, VEPŘOVÁ PEČENĚ PROTÝKANÁ SLANINOU, HOUSKOVÝ KNEDLÍK | 149 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ PRSO Z GRILU, RESTOVANÉ ŽAMPIONY S ROZMARÝNEM, MAČKANÉ BRAMBORY S CIBULKOU - bez lepek | 149 Kč |
MENU 2 | |
ITALSKÉ TĚSTOVINY S BAZALKOVÝM PESTEM, VLAŠSKÝMI OŘECHY A PARMEZÁNEM, TRHANÉ SALÁTY S VINAIGRETTE | 149 Kč |
MENU 3 | |
ČÍNSKÝ ZELNÝ SALÁT, SMAŽENÉ VEJCE, CHILLI, JIDÁŠOVO UCHO - bez lepek | 159 Kč |
MENU 4 | |
KUŘE TIKKA MASALA, BASMATI RÝŽE (JOGURT, CITRÓN, TANDORI, CURY, KORIANDR, TOMATY, CHILLI - bez lepek | 189 Kč |
MENU 5 | |
BBQ KŘÍDLA – KUŘECÍ KŘIDÉLKA MARINOVANÉ V BBQ OMÁČCE, SYPANÉ SEZAMEM, PODÁVANÉ SE SALÁTEM COLESLAW, OPEČENÁ BAGETKA | 189 Kč |
MENU 6 | |
SMAŽENÝ HERMELÍN, HRANOLKY, TATARSKÁ OMÁČKA | 189 Kč |
Úterý 7. 2. | |
---|---|
Polévka | |
ZELENINOVÁ S CHILLI A ZÁZVOREM | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
HOVĚZÍ NA SLANINĚ, DUŠENÁ RÝŽE, VAŘENÉ VEJCE, RAJČATOVÝ SALÁTEK | 159 Kč |
MENU 1 | |
ITALSKÉ TĚSTOVINY CARBONARA S ČESNEKEM, SLANINOU, KUŘECÍM PRSEM, RUCOLA, PARMEZÁN | 149 Kč |
MENU 2 | |
SEKANÁ PEČENĚ, RESTOVANÁ RŮŽIČKOVÁ KAPUSTA, BRAMBOROVÁ KAŠE, SILNÁ MASOVÁ ŠŤÁVA | 149 Kč |
MENU 3 | |
ČÍNSKÝ ZELNÝ SALÁT, SMAŽENÉ VEJCE, CHILLI, JIDÁŠOVO UCHO - bez lepek | 159 Kč |
MENU 4 | |
KUŘE TIKKA MASALA, BASMATI RÝŽE (JOGURT, CITRÓN, TANDORI, CURY, KORIANDR, TOMATY, CHILLI - bez lepek | 189 Kč |
MENU 5 | |
BBQ KŘÍDLA – KUŘECÍ KŘIDÉLKA MARINOVANÉ V BBQ OMÁČCE, SYPANÉ SEZAMEM, PODÁVANÉ SE SALÁTEM COLESLAW, OPEČENÁ BAGETKA | 189 Kč |
MENU 6 | |
SMAŽENÝ HERMELÍN, HRANOLKY, TATARSKÁ OMÁČKA | 159 Kč |
Středa 8. 2. | |
---|---|
Polévka | |
ZELENINOVÁ GULÁŠOVKA | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ, HOUSKOVÝ KNEDLÍK, BRUSINKY, SMETANA | 189 Kč |
MENU 1 | |
TAGLIATELLE S MASOVÝMI KOULEMI, TOMATOVÁ OMÁČKA SE SLANINOU A ČESNEKEM, SÝR GRANA | 149 Kč |
MENU 2 | |
VEPŘOVÉ VÝPEČKY, DUŠENÝ ŠPENÁT, OPÉKAČKY S CIBULÍ | 149 Kč |
MENU 3 | |
ČÍNSKÝ ZELNÝ SALÁT, SMAŽENÉ VEJCE, CHILLI, JIDÁŠOVO UCHO - bez lepek | 159 Kč |
MENU 4 | |
KUŘE TIKKA MASALA, BASMATI RÝŽE (JOGURT, CITRÓN, TANDORI, CURY, KORIANDR, TOMATY, CHILLI - bez lepek | 189 Kč |
MENU 5 | |
BBQ KŘÍDLA – KUŘECÍ KŘIDÉLKA MARINOVANÉ V BBQ OMÁČCE, SYPANÉ SEZAMEM, PODÁVANÉ SE SALÁTEM COLESLAW, OPEČENÁ BAGETKA | 189 Kč |
MENU 6 | |
SMAŽENÝ HERMELÍN, HRANOLKY, TATARSKÁ OMÁČKA | 189 Kč |
Čtvrtek 9. 2. | |
---|---|
Polévka | |
NORSKÁ RYBÍ S KOPREM A CHILLI | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
HOVĚZÍ PLÁTEK, KOPROVÁ OMÁČKA, PEČENÁ BRAMBOROVÁ KAŠE S PARMEZÁNEM | 169 Kč |
MENU 1 | |
PEČENÉ KUŘECÍ ŠPALÍKY, BBQ OMÁČKA, SALÁT COLESLAW, STEAKOVÉ HRANOLKY | 149 Kč |
MENU 2 | |
BAČŮV REZEŇ – UZENÉ MASO V BRAMBORÁKU – SALÁT Z KYSANÉHO ZELÍ S BRYNZOU | 149 Kč |
MENU 3 | |
ČÍNSKÝ ZELNÝ SALÁT, SMAŽENÉ VEJCE, CHILLI, JIDÁŠOVO UCHO - bez lepek | 159 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA - RYBA | |
THILÁPIE PODÁVANÁ SE SMĚSÍ BRAMBOR A ZELENINY RATATOUILLE - DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN. | 229 Kč |
MENU 5 | |
KUŘE TIKKA MASALA, BASMATI RÝŽE (JOGURT, CITRÓN, TANDORI, CURY, KORIANDR, TOMATY, CHILLI - bez lepek | 189 Kč |
MENU 6 | |
SMAŽENÝ HERMELÍN, HRANOLKY, TATARSKÁ OMÁČKA | 189 Kč |
Pátek 10. 2. | |
---|---|
Polévka | |
ŠUMAVSKÁ BRAMBORAČKA | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
CHILLI CON CARNE, MEXICKÁ PLACKA S ČESNEKEM, ZAKYSANÁ SMETANA | 159 Kč |
MENU 1 | |
ITALSKÉ GNOCCHI RESTOVANÉ NA OLIVOVÉM OLEJI SE ZELENINOU PIRI – PIRI, TRHANÝ SALÁTEK, PARMEZÁN | 149 Kč |
MENU 2 | |
SMAŽENÉ VEPŘOVÉ HRANOLKY SE ŽAMPIONY, TRADIČNÍ BRAMBOROVÝ SALÁT | 149 Kč |
MENU 3 | |
ČÍNSKÝ ZELNÝ SALÁT, SMAŽENÉ VEJCE, CHILLI, JIDÁŠOVO UCHO - bez lepek | 159 Kč |
MENU 4 | |
KUŘE TIKKA MASALA, BASMATI RÝŽE (JOGURT, CITRÓN, TANDORI, CURY, KORIANDR, TOMATY, CHILLI - bez lepek | 189 Kč |
MENU 5 | |
BBQ KŘÍDLA – KUŘECÍ KŘIDÉLKA MARINOVANÉ V BBQ OMÁČCE, SYPANÉ SEZAMEM, PODÁVANÉ SE SALÁTEM COLESLAW, OPEČENÁ BAGETKA | 189 Kč |
MENU 6 | |
SMAŽENÝ HERMELÍN, HRANOLKY, TATARSKÁ OMÁČKA | 189 Kč |