Pondělí 6. 12. | |
---|---|
Polévka | |
ŽAMPIONOVÝ KRÉM | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
ANGLICKÝ ROASTBEEF S DOMÁCÍMI HRANOLKY A TATARSKOU OMÁČKOU | 199 Kč |
MENU 1 | |
DRŮBEŽÍ RIZOTO SE ZELENINOU, SÝREM A NAKLÁDANOU OKURKOU | 139 Kč |
MENU 2 | |
SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ SPECIÁL S KYNUTÝM HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM | 139 Kč |
MENU 3 | |
HOVĚZÍ GULÁŠ S ČERVENOU CIBULÍ A KYNUTÝM HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM | 169 Kč |
MENU 4 | |
POVIDLOVÉ TAŠTIČKY S CUKREM, MÁKEM A PŘEPUŠTĚNÝM MÁSLEM | 139 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT CAESAR S ORIGINÁLNÍM DRESINKEM, FILÍROVANÝM PRSÍČKEM, SLANINOVÝM CHIPSEM, KRUTÓNKY A HOBLINKAMI SÝRU GRANA | 159 Kč |
Úterý 7. 12. | |
---|---|
Polévka | |
ZELNÁ S BRAMBOREM A KLOBÁSOU | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
KUŘECÍ CORDON BLEU S JEMNOU BRAMBOROVOU KAŠÍ A SALÁTKEM COLESLAW | 159 Kč |
MENU 1 | |
KUNGO PAO Z KUŘECÍCH STEHÝNEK S ARAŠÍDY, PÓRKEM A JASMÍNOVOU RÝŽÍ | 139 Kč |
MENU 2 | |
HOVĚZÍ PEČENĚ S RAJSKOU OMÁČKOU ZAHUŠTĚNÁ PERNÍKEM, HOUSKOVÝ KNEDLÍK | 139 Kč |
MENU 3 | |
HOVĚZÍ GULÁŠ S ČERVENOU CIBULÍ A KYNUTÝM HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM | 169 Kč |
MENU 4 | |
POVIDLOVÉ TAŠTIČKY S CUKREM, MÁKEM A PŘEPUŠTĚNÝM MÁSLEM | 139 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT CAESAR S ORIGINÁLNÍM DRESINKEM, FILÍROVANÝM PRSÍČKEM, SLANINOVÝM CHIPSEM, KRUTÓNKY A HOBLINKAMI SÝRU GRANA | 159 Kč |
Středa 8. 12. | |
---|---|
Polévka | |
ZELENINOVÝ KRÉM | |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
BRAMBOROVÉ GNOCCHI S VEPŘOVOU PANENKOU, ŠPENÁTOVÝM PESTEM, ČESNEKEM, CHERRY TOMATY A SÝREM GRANA | 179 Kč |
MENU 1 | |
WOK Z KUŘECÍHO MASA S ČERSTVOU ZELENINOU, BÍLÝM ZELÍM, SÓJOVOU OMÁČKOU, ZÁZVOREM A KORIANDROVOU RÝŽÍ | 139 Kč |
MENU 2 | |
BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY PLNĚNÉ TRHANÝM HUSÍM MASEM S CIBULKOU A ČERVENÉ POVIDLOVÉ ZELÍ | 149 Kč |
MENU 3 | |
HOVĚZÍ GULÁŠ S ČERVENOU CIBULÍ A KYNUTÝM HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM | 169 Kč |
MENU 4 | |
POVIDLOVÉ TAŠTIČKY S CUKREM, MÁKEM A PŘEPUŠTĚNÝM MÁSLEM | 139 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT CAESAR S ORIGINÁLNÍM DRESINKEM, FILÍROVANÝM PRSÍČKEM, SLANINOVÝM CHIPSEM, KRUTÓNKY A HOBLINKAMI SÝRU GRANA | 159 Kč |
Čtvrtek 9. 12. | |
---|---|
Polévka | |
ČESNEKOVÁ S CHLEBOVÝMI KRUTONY | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ S KYNUTÝM KNEDLÍKEM A BRUSINKAMI SE ŠLEHAČKOU | 189 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ SALTIMBOCCA - PRSA OBALENÁ V PARMSKÉ ŠUNCE S ŠALVĚJÍ NA ITALSKÉM RIZOTU S PARMEZÁNEM | 139 Kč |
MENU 2 | |
HOLANDSKÝ ŘÍZEK SE SÝREM, BRAMBOROVOU KAŠÍ A NAKLÁDANÝM OKURKEM | 139 Kč |
MENU 3 | |
POMALU PEČENÝ VEPŘOVÝ BŮČEK NA MEDU S BRAMBOROVÝM PYRÉ A PIKANTNÍM ZELNÝM SALÁTKEM | 159 Kč |
MENU 4 | |
TVAROHOVÉ KNEDLÍČKY S NUGÁTEM, ZAKYSANOU SMETANOU A CUKREM | 139 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
PEČENÝ ZELENINOVÝ SALÁT SE SÝREM – ŘEPA, MRKEV, ŠALOTKA, BABY ŠPENÁT, OLIVY, FETA SÝR, KRUTONY | 149 Kč |
Pátek 10. 12. | |
---|---|
Polévka | |
GULÁŠOVÁ | 40 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
GRILOVANÁ VEPŘOVÁ PANENKA NA ITALSKÉM HŘÍBKOVÉM RISSOTU | 179 Kč |
MENU 1 | |
GRILOVANÉ KUŘECÍ PRSO S KRÉMOVOU CHEDDAROVOU OMÁČKOU, RESTOVANÁ KAROTKA NA MÁSLE, HRANOLKY | 139 Kč |
MENU 2 | |
SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK S BRAMBOROVÝM SALÁTEM S MAJONÉZOU | 139 Kč |
MENU 3 | |
POMALU PEČENÝ VEPŘOVÝ BŮČEK NA MEDU S BRAMBOROVÝM PYRÉ A PIKANTNÍM ZELNÝM SALÁTKEM | 159 Kč |
MENU 4 | |
TVAROHOVÉ KNEDLÍČKY S NUGÁTEM, ZAKYSANOU SMETANOU A CUKREM | 139 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
PEČENÝ ZELENINOVÝ SALÁT SE SÝREM – ŘEPA, MRKEV, ŠALOTKA, BABY ŠPENÁT, OLIVY, FETA SÝR, KRUTONY | 149 Kč |