| Pondělí 6. 12. | |
|---|---|
| Polévka | |
| ŽAMPIONOVÝ KRÉM | 30 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| ANGLICKÝ ROASTBEEF S DOMÁCÍMI HRANOLKY A TATARSKOU OMÁČKOU | 199 Kč |
| MENU 1 | |
| DRŮBEŽÍ RIZOTO SE ZELENINOU, SÝREM A NAKLÁDANOU OKURKOU | 139 Kč |
| MENU 2 | |
| SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ SPECIÁL S KYNUTÝM HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM | 139 Kč |
| MENU 3 | |
| HOVĚZÍ GULÁŠ S ČERVENOU CIBULÍ A KYNUTÝM HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM | 169 Kč |
| MENU 4 | |
| POVIDLOVÉ TAŠTIČKY S CUKREM, MÁKEM A PŘEPUŠTĚNÝM MÁSLEM | 139 Kč |
| SALÁT TÝDNE | |
| SALÁT CAESAR S ORIGINÁLNÍM DRESINKEM, FILÍROVANÝM PRSÍČKEM, SLANINOVÝM CHIPSEM, KRUTÓNKY A HOBLINKAMI SÝRU GRANA | 159 Kč |
| Úterý 7. 12. | |
|---|---|
| Polévka | |
| ZELNÁ S BRAMBOREM A KLOBÁSOU | 30 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| KUŘECÍ CORDON BLEU S JEMNOU BRAMBOROVOU KAŠÍ A SALÁTKEM COLESLAW | 159 Kč |
| MENU 1 | |
| KUNGO PAO Z KUŘECÍCH STEHÝNEK S ARAŠÍDY, PÓRKEM A JASMÍNOVOU RÝŽÍ | 139 Kč |
| MENU 2 | |
| HOVĚZÍ PEČENĚ S RAJSKOU OMÁČKOU ZAHUŠTĚNÁ PERNÍKEM, HOUSKOVÝ KNEDLÍK | 139 Kč |
| MENU 3 | |
| HOVĚZÍ GULÁŠ S ČERVENOU CIBULÍ A KYNUTÝM HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM | 169 Kč |
| MENU 4 | |
| POVIDLOVÉ TAŠTIČKY S CUKREM, MÁKEM A PŘEPUŠTĚNÝM MÁSLEM | 139 Kč |
| SALÁT TÝDNE | |
| SALÁT CAESAR S ORIGINÁLNÍM DRESINKEM, FILÍROVANÝM PRSÍČKEM, SLANINOVÝM CHIPSEM, KRUTÓNKY A HOBLINKAMI SÝRU GRANA | 159 Kč |
| Středa 8. 12. | |
|---|---|
| Polévka | |
| ZELENINOVÝ KRÉM | |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| BRAMBOROVÉ GNOCCHI S VEPŘOVOU PANENKOU, ŠPENÁTOVÝM PESTEM, ČESNEKEM, CHERRY TOMATY A SÝREM GRANA | 179 Kč |
| MENU 1 | |
| WOK Z KUŘECÍHO MASA S ČERSTVOU ZELENINOU, BÍLÝM ZELÍM, SÓJOVOU OMÁČKOU, ZÁZVOREM A KORIANDROVOU RÝŽÍ | 139 Kč |
| MENU 2 | |
| BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY PLNĚNÉ TRHANÝM HUSÍM MASEM S CIBULKOU A ČERVENÉ POVIDLOVÉ ZELÍ | 149 Kč |
| MENU 3 | |
| HOVĚZÍ GULÁŠ S ČERVENOU CIBULÍ A KYNUTÝM HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM | 169 Kč |
| MENU 4 | |
| POVIDLOVÉ TAŠTIČKY S CUKREM, MÁKEM A PŘEPUŠTĚNÝM MÁSLEM | 139 Kč |
| SALÁT TÝDNE | |
| SALÁT CAESAR S ORIGINÁLNÍM DRESINKEM, FILÍROVANÝM PRSÍČKEM, SLANINOVÝM CHIPSEM, KRUTÓNKY A HOBLINKAMI SÝRU GRANA | 159 Kč |
| Čtvrtek 9. 12. | |
|---|---|
| Polévka | |
| ČESNEKOVÁ S CHLEBOVÝMI KRUTONY | 30 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ S KYNUTÝM KNEDLÍKEM A BRUSINKAMI SE ŠLEHAČKOU | 189 Kč |
| MENU 1 | |
| KUŘECÍ SALTIMBOCCA - PRSA OBALENÁ V PARMSKÉ ŠUNCE S ŠALVĚJÍ NA ITALSKÉM RIZOTU S PARMEZÁNEM | 139 Kč |
| MENU 2 | |
| HOLANDSKÝ ŘÍZEK SE SÝREM, BRAMBOROVOU KAŠÍ A NAKLÁDANÝM OKURKEM | 139 Kč |
| MENU 3 | |
| POMALU PEČENÝ VEPŘOVÝ BŮČEK NA MEDU S BRAMBOROVÝM PYRÉ A PIKANTNÍM ZELNÝM SALÁTKEM | 159 Kč |
| MENU 4 | |
| TVAROHOVÉ KNEDLÍČKY S NUGÁTEM, ZAKYSANOU SMETANOU A CUKREM | 139 Kč |
| SALÁT TÝDNE | |
| PEČENÝ ZELENINOVÝ SALÁT SE SÝREM – ŘEPA, MRKEV, ŠALOTKA, BABY ŠPENÁT, OLIVY, FETA SÝR, KRUTONY | 149 Kč |
| Pátek 10. 12. | |
|---|---|
| Polévka | |
| GULÁŠOVÁ | 40 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| GRILOVANÁ VEPŘOVÁ PANENKA NA ITALSKÉM HŘÍBKOVÉM RISSOTU | 179 Kč |
| MENU 1 | |
| GRILOVANÉ KUŘECÍ PRSO S KRÉMOVOU CHEDDAROVOU OMÁČKOU, RESTOVANÁ KAROTKA NA MÁSLE, HRANOLKY | 139 Kč |
| MENU 2 | |
| SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK S BRAMBOROVÝM SALÁTEM S MAJONÉZOU | 139 Kč |
| MENU 3 | |
| POMALU PEČENÝ VEPŘOVÝ BŮČEK NA MEDU S BRAMBOROVÝM PYRÉ A PIKANTNÍM ZELNÝM SALÁTKEM | 159 Kč |
| MENU 4 | |
| TVAROHOVÉ KNEDLÍČKY S NUGÁTEM, ZAKYSANOU SMETANOU A CUKREM | 139 Kč |
| SALÁT TÝDNE | |
| PEČENÝ ZELENINOVÝ SALÁT SE SÝREM – ŘEPA, MRKEV, ŠALOTKA, BABY ŠPENÁT, OLIVY, FETA SÝR, KRUTONY | 149 Kč |
