Pondělí 5. 9. | |
---|---|
Polévka | |
ČESNEKOVÁ SE SLANINOU | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
PENNE S UZENÝM LOSOSEM, ČERSTVÝM ŠPENÁTEM, ZJEMNĚNÉ SMETANOU, PEČENÉ RAJČÁTKA | 189 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ ŠPALÍČKY V BBQ OMÁČCE, PEČENÁ BRAMBORA, COLESLAW SALÁT | 149 Kč |
MENU 2 | |
SEKANÁ PEČENĚ, HLÁVKOVÉ ZELÍ, VAŘENÝ BRAMBOR, PEČENÁ CIBULE | 149 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
HOVĚZÍ ROASTBEEF, PEČENÉ BRAMBORY S PAPRIKOU, OMÁČKA DEMI GLACE, JAPONSKÁ MAJONÉZA – DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN | 189 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
GRILOVANÁ ZELENINA, TRHANÁ MOZZARELLA, CHEDAROVÝ DIP, BAZALKOVÉ PESTO | 169 Kč |
Úterý 6. 9. | |
---|---|
Polévka | |
CIZRNOVÁ S CHILLI A ŠPENÁTEM | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
HOVĚZÍ NA SLANINĚ, TEPLÝ SALÁT Z ČERNÉ ČOČKY, PEČENÁ BRAMBORA | 159 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ ŘÍZEK NARUBY SE SLANINOU A ČERENOU CIBULÍ, ŠŤOUCAHNÝ BRAMBOR, RAJČATOVÝ SALÁT | 159 Kč |
MENU 2 | |
VEPŘOVÉ NUDLIČKY, ŽAMPIÓNY, KYSELÝ OKUREK, SMETANA, DUŠENÁ RÝŽE | 159 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
HOVĚZÍ ROASTBEEF, PEČENÉ BRAMBORY S PAPRIKOU, OMÁČKA DEMI GLACE, JAPONSKÁ MAJONÉZA – DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN | 189 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
GRILOVANÁ ZELENINA, TRHANÁ MOZZARELLA, CHEDAROVÝ DIP, BAZALKOVÉ PESTO | 169 Kč |
Středa 7. 9. | |
---|---|
Polévka | |
DRŮBEŽÍ KALDOUN | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
KACHNÍ JÁTRA V KRÉMOVÉ OMÁČCE S DIJÓNSKOU HOŘČICÍ, GRILOVANÁ SLANINA, HRÁŠKOVÁ RÝŽE | 159 Kč |
MENU 1 | |
SMAŽENÝ HERMELÍN, PEČENÁ HRUŠKA, BRUSINKY, OPÉKANÝ BRAMBOR | 149 Kč |
MENU 2 | |
SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ Z VEPŘOVÉ PLECE, HOUSKOVÝ KNEDLÍK | 149 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
HOVĚZÍ ROASTBEEF, PEČENÉ BRAMBORY S PAPRIKOU, OMÁČKA DEMI GLACE, JAPONSKÁ MAJONÉZA – DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN | 179 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
GRILOVANÁ ZELENINA, TRHANÁ MOZZARELLA, CHEDAROVÝ DIP, BAZALKOVÉ PESTO | 169 Kč |
Čtvrtek 8. 9. | |
---|---|
Polévka | |
HOVĚZÍ VÝVAR S JÁTROVÝMI KNEDLÍČKY | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
BRAMBOROVÉ NOKY, VEPŘOVÁ PANENKA, SMETANA, ŠPENÁT, SÝR GRANA | 169 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ STEAK NA GRILU, ZELENINA RATATOUILLE S BRAMBOREM, BYLINKOVÁ BAGETA | 149 Kč |
MENU 2 | |
MARINOVANÝ STEAK Z KOTLETY, PEČENÁ DÝNĚ HOKAIDO, DÝŇOVÁ MARMELÁDA, PEČENÉ BRRAMBORY | 149 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA - KAŽDÝ ČTVRTEK V NABÍDCE ČERSTVÁ RYBA | |
PRAŽMA KRÁLOVSKÁ, GRILOVANÁ ZELENINA, ČESNEKOVÁ BAGETA -DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN. | 259 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
GRILOVANÁ ZELENINA, TRHANÁ MOZZARELLA, CHEDAROVÝ DIP, BAZALKOVÉ PESTO | 169 Kč |
Pátek 9. 9. | |
---|---|
Polévka | |
DÝŇOVÁ POLÉVKA, BYLINKOVÉ KRUTÓNY | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
SMAŽENÁ VEPŘOVÁ KRKOVIČKA, VÍDEŇSKÝ BRAMBOROVÝ SALÁT S TYROLSKÝM ŠPEKEM | 149 Kč |
MENU 1 | |
TAGLIATELLE SE SÝREM RICOTA, ŠPENÁTEM, HŘÍBKOVÁ OMÁČKA, RUCOLA | 149 Kč |
MENU 2 | |
KŘENOVÁ OMÁČKA S UZENÝM MASEM, OPÉKANÉ BRAMBORY, SÁZENÉ VAJÍČKO | 149 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
HOVĚZÍ ROASTBEEF, PEČENÉ BRAMBORY S PAPRIKOU, OMÁČKA DEMI GLACE, JAPONSKÁ MAJONÉZA – DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN | 179 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
GRILOVANÁ ZELENINA, TRHANÁ MOZZARELLA, CHEDAROVÝ DIP, BAZALKOVÉ PESTO | 169 Kč |