Pondělí 5. 7. | |
---|---|
Polévka | |
KUKUŘIČNÁ KRÉMOVÁ | 30 Kč |
MENU 1 | |
GRILOVANÝ CANDÁT NA BRETAŇSKÉ ZELENINĚ S BRAMBOROVO BATÁTOVÝM PYRÉ | 209 Kč |
MENU 2 | |
KYNUTÉ BORŮVKOVÉ KNEDLÍKY S TVAROHEM, CUKREM A PŘEPUŠTĚNÝM MÁSLEM | 159 Kč |
Úterý 6. 7. | |
---|---|
Polévka | |
HRÁŠKOVÝ KRÉM | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
HOVĚZÍ NUDLIČKY S ČERSTVOU ZELENINOUU A DUŠENOU JASMÍNOVOU RÝŽÍ | 189 Kč |
MENU 1 | |
KYNUTÉ BORŮVKOVÉ KNEDLÍKY S TVAROHEM, CUKREM A PŘEPUŠTĚNÝM MÁSLEM | 159 Kč |
Středa 7. 7. | |
---|---|
Polévka | |
CELEROVÝ KRÉM | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
TĚSTOVINY S HOVĚZÍMI MASEM, SUŠENÝMI TOMATY, BAZALKOVÝM PESTEM A SÝREM GRANA | 179 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ PRSO S PAŽITKOVOU OMÁČKOU, MAČKANÝM BRAMBOREM A TZAZIKY | 139 Kč |
MENU 2 | |
PEČENÉ KRŮTÍ STEHENNÍ KOUSKY S HRÁŠKEM, KAROTKOU A PEČENÝMI BRAMBORAMI | 149 Kč |
MENU 3 | |
RAKOUSKÝ GERMKNÖDEL S TVAROHEM, CUKREM A PŘEPUŠTĚNÝM MÁSLEM | 149 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
KUŘECÍ STRIPSY V CORN FLAKES NA MIXU TRHANÝCH SALÁTŮ S MLADÝM ŠPENÁTEM, KARAMELIZOVANOU ČEKANKOU A CHERRY TOMATY | 159 Kč |
Čtvrtek 8. 7. | |
---|---|
Polévka | |
ČOČKOVÁ POLÉVKA S KOŘENOVOU ZELENINOU A PÁRKEM | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ S KYNUTÝM HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM A BRUSINKOVÝM TERČEM | 169 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ TIKKA MASALA S DUŠENOU JASMÍNOVOU RÝŽÍ | 139 Kč |
MENU 2 | |
SMAŽENÝ SÝR SE ŠUNKOU, VAŘENÝM BRAMBOREM A NAŠÍ TATARSKOU OMÁČKOU | 139 Kč |
MENU 3 | |
RAKOUSKÝ GERMKNÖDEL S TVAROHEM, CUKREM A PŘEPUŠTĚNÝM MÁSLEM | 159 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
KUŘECÍ STRIPSY V CORN FLAKES NA MIXU TRHANÝCH SALÁTŮ S MLADÝM ŠPENÁTEM, KARAMELIZOVANOU ČEKANKOU A CHERRY TOMATY | 159 Kč |
Pátek 9. 7. | |
---|---|
Polévka | |
HOVĚZÍ VÝVAR S JÁTROVÝMI KNEDLÍČKY, NUDLEMI A ZELENINOU | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
RESTOVANÁ TELECÍ JÁTRA S JABLKY V KARAMELU, KŘUPAVOU CIBULÍ, PEČENÝ BRAMBOR | 149 Kč |
MENU 1 | |
KRŮTÍ GULÁŠ S JARNÍ CIBULKOU A TĚSTOVINOU | 149 Kč |
MENU 2 | |
VEPŘOVÝ STEAK S ANGLICKOU SLANINOU, CIBULOVÝMI KROUŽKY, PEČENÝM ČESNEKOVÝM BRAMBŮRKEM A TATARSKOU OMÁČKOU | 139 Kč |
MENU 3 | |
RAKOUSKÝ GERMKNÖDEL S TVAROHEM, CUKREM A PŘEPUŠTĚNÝM MÁSLEM | 159 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
KUŘECÍ STRIPSY V CORN FLAKES NA MIXU TRHANÝCH SALÁTŮ S MLADÝM ŠPENÁTEM, KARAMELIZOVANOU ČEKANKOU A CHERRY TOMATY | 159 Kč |