Pondělí 5. 6. | |
---|---|
Polévka | |
ŽAMPIONOVÝ KRÉM S ČERSTVOU BAZALKOU | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
ITALSKÉ TĚSTOVINY V OMÁČCE Z PEČENÝCH PAPRIK, FILÍROVANÁ VEPŘOVÁ PANENKA Z GRILU, SMAŽENÁ RUCOLA | 189 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ STEAK S BYLINKOVÝM MÁSLEM, KUKUŘIČNÝ KLAS, JACKET POTATO SE ZAKYSANOU SMETANOU | 149 Kč |
MENU 2 | |
VEPŘOVÁ PEČÍNKA, FAZOLKY NA SMETANĚ, VAŘENÝ BRAMBOR MAŠTĚNÝ MÁSLEM | 149 Kč |
MENU 3 | |
VARIACE LISTOVÉHO SALÁTU, SMAŽENÉ KALAMÁRY, ČESNEKOVÁ MAJONÉZA | 189 Kč |
MENU 4 | |
SMAŽENÉ KUŘECÍ PRSÍČKO V PANKO STROUHANCE, BRAMBOROVÁ KAŠE, ZELNÝ SALÁTEK | 189 Kč |
MENU 5 | |
KUŘECÍ SUPREME (KUŘECÍ PRSO S KOSTÍ), HRÁŠKOVÉ PYRÉ, OMÁČKA DEMI GLACE | 219 Kč |
MENU 6 | |
HOVĚZÍ RUMPSTEAK, GRILOVANÁ KOŘENOVÁ ZELENINA, OMÁČKA DEMI GLACE, GRENAILLE | 269 Kč |
Úterý 6. 6. | |
---|---|
Polévka | |
DRŮBĚŽÍ VÝVAR S MASEM A ZELENINOU | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
ZNOJEMSKÁ HOVĚZÍ PEČENĚ, JASMÍNOVÁ RÝŽE, RAJČATOVÝ SALÁT | 169 Kč |
MENU 1 | |
ŠPIKOVANÉ KUŘECÍ PRSO ANGLICKOU SLANINOU, TĚSTOVINY S PESTEM ZE SUŠENÝCH RAJČAT A CHILLI, PARMEZÁN | 149 Kč |
MENU 2 | |
VEPŘOVÝ GYROS, TZATZIKY SALÁT, PEČENÉ BRAMBORY, ČESNEKOVÁ MAJONÉZA | 149 Kč |
MENU 3 | |
VARIACE LISTOVÉHO SALÁTU, SMAŽENÉ KALAMÁRY, ČESNEKOVÁ MAJONÉZA | 189 Kč |
MENU 4 | |
SMAŽENÉ KUŘECÍ PRSÍČKO V PANKO STROUHANCE, BRAMBOROVÁ KAŠE, ZELNÝ SALÁTEK | 189 Kč |
MENU 5 | |
KUŘECÍ SUPREME (KUŘECÍ PRSO S KOSTÍ), HRÁŠKOVÉ PYRÉ, OMÁČKA DEMI GLACE | 219 Kč |
MENU 6 | |
HOVĚZÍ RUMPSTEAK, GRILOVANÁ KOŘENOVÁ ZELENINA, OMÁČKA DEMI GLACE, GRENAILLE | 269 Kč |
Středa 7. 6. | |
---|---|
Polévka | |
BROKOLICOVÁ | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
PLNĚNÉ PAPRIKY MLETÝM MASEM, ZAPEČEENÉ FETA SÝREM, PEČENÉ BRAMBORY, TZATZIKY | 169 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ KUNG PAO S ARAŠÍDY A JARNÍ CIBULKOU, BRAMBOROVÉ KROKETY | 149 Kč |
MENU 2 | |
MAĎARSKÝ VEPŘOVÝ PERKELT, TARHOŇA | 149 Kč |
MENU 3 | |
VARIACE LISTOVÉHO SALÁTU, SMAŽENÉ KALAMÁRY, ČESNEKOVÁ MAJONÉZA | 189 Kč |
MENU 4 | |
SMAŽENÉ KUŘECÍ PRSÍČKO V PANKO STROUHANCE, BRAMBOROVÁ KAŠE, ZELNÝ SALÁTEK | 189 Kč |
MENU 5 | |
KUŘECÍ SUPREME (KUŘECÍ PRSO S KOSTÍ), HRÁŠKOVÉ PYRÉ, OMÁČKA DEMI GLACE | 219 Kč |
MENU 6 | |
HOVĚZÍ RUMPSTEAK, GRILOVANÁ KOŘENOVÁ ZELENINA, OMÁČKA DEMI GLACE, GRENAILLE | 269 Kč |
Čtvrtek 8. 6. | |
---|---|
Polévka | |
FAZOLOVÁ | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
ŽIVÁŇSKÁ KRKOVIČKA, ŠTOUCHANÝ BRAMBOR | 169 Kč |
MENU 1 | |
BRAMBOROVÉ NOKY SE ŠPENÁTEM, SMETANOU A KUŘECÍM MASEM | 149 Kč |
MENU 2 | |
VEPŘOVÁ JÁTRA NA ROŠTU, HRANOLKY, TATARSKÁ OMÁČKA | 149 Kč |
MENU 3 | |
VARIACE LISTOVÉHO SALÁTU, SMAŽENÉ KALAMÁRY, ČESNEKOVÁ MAJONÉZA | 189 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA - RYBA | |
MOŘSKÝ VLK NA GRILU, HRÁŠKOVÉ PYRÉ, BYLINKOVÉ MÁSLO –DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN. | 269 Kč |
MENU 5 | |
SMAŽENÉ KUŘECÍ PRSÍČKO V PANKO STROUHANCE, BRAMBOROVÁ KAŠE, ZELNÝ SALÁTEK | 189 Kč |
Pátek 9. 6. | |
---|---|
Polévka | |
BRAMBORAČKA S KOPREM | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
LASAGNE BOLOGNESE, BEŠAMEL S BAZALKOU, RUCOLA | 189 Kč |
MENU 1 | |
TORTILLA PLNĚNÁ FRESH ZELENINOU, KUŘECÍ MASO, BLUE CHEESE DIP, HRANOLKY | 149 Kč |
MENU 2 | |
STEAK Z MARINOVANÉ KRKOVIČKY, SMETANOVÁ OMÁČKA S LESNÍMI HŘÍBKY, TYMIÁNOVÉ PEČÁKY | 149 Kč |
MENU 3 | |
VARIACE LISTOVÉHO SALÁTU, SMAŽENÉ KALAMÁRY, ČESNEKOVÁ MAJONÉZA | 189 Kč |
MENU 4 | |
SMAŽENÉ KUŘECÍ PRSÍČKO V PANKO STROUHANCE, BRAMBOROVÁ KAŠE, ZELNÝ SALÁTEK | 189 Kč |
MENU 5 | |
KUŘECÍ SUPREME (KUŘECÍ PRSO S KOSTÍ), HRÁŠKOVÉ PYRÉ, OMÁČKA DEMI GLACE | 219 Kč |
MENU 6 | |
HOVĚZÍ RUMPSTEAK, GRILOVANÁ KOŘENOVÁ ZELENINA, OMÁČKA DEMI GLACE, GRENAILLE | 269 Kč |