Pondělí 5. 4. | |
---|---|
VELIKONOČNÍ PONDĚLÍ - ZAVŘENO |
Úterý 6. 4. | |
---|---|
Polévka | |
ZELENINOVÝ KRÉM | 20 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
LOSOS NA ČOČCE BELUGA S KOŘENOVOU ZELENINOU A CHERRY TOMATY | 189 Kč |
MENU 1 | |
SRBSKÉ KUŘECÍ RIZOTO SE SÝREM EIDAM A NAKLÁDANÝM OKURKEM | 129 Kč |
MENU 2 | |
VEPŘOVÁ KRKOVICE S AMERICKÝMI BRAMBORY A ČESNEKOVÝM DIPEM | 129 Kč |
MENU 3 | |
ŘÍZEČKY Z VEPŘOVÉ PANENKY SE ŠŤOUCHANÝM BRAMBOREM A PIKANTNÍ ČALAMÁDOU | 179 Kč |
MENU 4 | |
TVAROHOVÉ KNEDLÍKY S KOUSKY JAHOD, TVAROHEM SE ZAKYSANOU SMETANOU A CUKREM | 139 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
MEXICKÝ SALÁT S CHERRY RAJČATY, KUKUŘICÍ, KUŘECÍMÍ KOUSKY SWEET&CHILLI, ZAKYSANOU SMETANOU A KŘUPAVOU PŠENIČNOU TORTILLOU | 149 Kč |
Středa 7. 4. | |
---|---|
Polévka | |
HOVĚZÍ VÝVAR S NUDLEMI A ZELENINOU | 20 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
MEDAILONKY Z VEPŘOVÉ PANENKY S DIJONSKOU OMÁČKU, MAČKANÝ HRÁŠEK S MÁSLEM A ZÁMECKÉ BRAMBORY S ROZMARÝNEM | 169 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ STROGANOFF SE ŽAMPIÓNY A OKURKEM, DUŠENÁ JASMÍNOVÁ RÝŽE | 129 Kč |
MENU 2 | |
ČOČKA NA KYSELO S GRILOVANOU KLOBÁSOU, SÁZENÝM VEJCEM, RESTOVANOU CIBULKOU A ČERSTVÝM CHLEBEM | 129 Kč |
MENU 3 | |
ŘÍZEČKY Z VEPŘOVÉ PANENKY SE ŠŤOUCHANÝM BRAMBOREM A PIKANTNÍ ČALAMÁDOU | 179 Kč |
MENU 4 | |
TVAROHOVÉ KNEDLÍKY S KOUSKY JAHOD, TVAROHEM SE ZAKYSANOU SMETANOU A CUKREM | 139 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
MEXICKÝ SALÁT S CHERRY RAJČATY, KUKUŘICÍ, KUŘECÍMÍ KOUSKY SWEET&CHILLI, ZAKYSANOU SMETANOU A KŘUPAVOU PŠENIČNOU TORTILLOU | 149 Kč |
Čtvrtek 8. 4. | |
---|---|
Polévka | |
CELEROVÝ KRÉM S KRUTONY | 20 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
HOVĚZÍ GULÁŠ S ČERVENOU CIBULKOU A KYNUTÝM HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM | 159 Kč |
MENU 1 | |
CORDON BLEU - SMAŽENÁ KUŘECÍ PRSÍČKA PLNĚNÁ ŠUNKOU A SÝREM EIDAM S JEMNOU BRAMBOROVOU KAŠÍ A TOMATOVÝM SALÁTKEM S ČERVENOU CIBULÍ | 129 Kč |
MENU 2 | |
RYBÍ FILÉ S BYLINKOVÝM MÁSLEM, VAŘENÝM BRAMBOREM A JABLKOVÝ KOMPOT | 129 Kč |
MENU 3 | |
ŘÍZEČKY Z VEPŘOVÉ PANENKY SE ŠŤOUCHANÝM BRAMBOREM A PIKANTNÍ ČALAMÁDOU | 179 Kč |
MENU 4 | |
TVAROHOVÉ KNEDLÍKY S KOUSKY JAHOD, TVAROHEM SE ZAKYSANOU SMETANOU A CUKREM | 139 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
MEXICKÝ SALÁT S CHERRY RAJČATY, KUKUŘICÍ, KUŘECÍMÍ KOUSKY SWEET&CHILLI, ZAKYSANOU SMETANOU A KŘUPAVOU PŠENIČNOU TORTILLOU | 149 Kč |
Pátek 9. 4. | |
---|---|
Polévka | |
KULAJDA S VAŘENÝM VEJCEM | 20 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
ITALSKÉ DÝŇOVÉ RISSOTO S KRŮTÍM PRSEM V ÚPRAVĚ SOUS VIDE | 159 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ KŘÍDLA “BUFFALO WINGS“ SE SÝROVOU OMÁČKOU A BRAMBOROVÝMI HRANOLKY | 129 Kč |
MENU 2 | |
SMAŽENÉ ŽAMPIONY S VAŘENÝM BRAMBOREM S PAŽITKOU A NAŠÍ TATARSKOU OMÁČKOU | 129 Kč |
MENU 3 | |
ŘÍZEČKY Z VEPŘOVÉ PANENKY SE ŠŤOUCHANÝM BRAMBOREM A PIKANTNÍ ČALAMÁDOU | 179 Kč |
MENU 4 | |
TVAROHOVÉ KNEDLÍKY S KOUSKY JAHOD, TVAROHEM SE ZAKYSANOU SMETANOU A CUKREM | 139 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
MEXICKÝ SALÁT S CHERRY RAJČATY, KUKUŘICÍ, KUŘECÍMÍ KOUSKY SWEET&CHILLI, ZAKYSANOU SMETANOU A KŘUPAVOU PŠENIČNOU TORTILLOU | 149 Kč |
Sobota 10. 4. | |
---|---|
Polévka | |
KULAJDA | 45 Kč |
MENU 1 | |
TORTILLA S TRHANÝM VEPŘOVÝM MASEM, ČERSTVOU ZELENINOU A SÝREM CHEDAR S TORTILLA CHIPS A SWEET CHILLI DIPEM | 169 Kč |
MENU 2 | |
VEPŘOVÉ VÝPEČKY SE ZELÍM A NAŠÍM BRAMBOROVÝM KNEDLÍKEM | 149 Kč |
MENU 3 | |
ITALSKÉ KRÉMOVÉ RISSOTO S MEDVĚDÍM ČESNEKEM, RESTOVANÝMI ŽAMPIONY, KUŘECÍM MASEM A SÝREM GRANA | 179 Kč |
MENU 4 | |
KRŮTÍ PRSO V ÚPRAVĚ SOUS VIDE S GRILOVANOU ZELENINOU S BATÁTY | 159 Kč |
MENU 5 | |
VEPŘOVÁ PANENKA V ÚPRAVĚ SOUS VIDE S OMÁČKOU Z DIJONSKÉ HOŘČICE S GRATINOVANÝM BRAMBOREM A PARMEZÁNEM | 179 Kč |
MENU 6 | |
KUŘECÍ KŘÍDLA “BUFFALO WINGS“ SE SÝROVOU OMÁČKOU, ZELENINOVÝMI ŠPALÍKY A OPEČENOU BAGETOU | 159 Kč |
MENU 7 | |
GRILOVANÝ KOZÍ SÝR NA ČOČCE BELUGA S KOŘENOVOU ZELENINOU A CHERRY TOMATY | 159 Kč |
MENU 8 | |
MEXICKÝ SALÁT S CHERRY RAJČATY, KUKUŘICÍ, KUŘECÍMÍ KOUSKY SWEET&CHILLI, SÝROVOU OMÁČKOU A KŘUPAVOU PŠENIČNOU TORTILLOU | 149 Kč |
MENU 9 | |
TVAROHOVÉ KNEDLÍKY S KOUSKY JAHOD, TVAROHEM SE ZAKYSANOU SMETANOU A CUKREM 5KS | 139 Kč |
Neděle 11. 4. | |
---|---|
Polévka | |
KULAJDA | 45 Kč |
MENU1 | |
TORTILLA S TRHANÝM VEPŘOVÝM MASEM, ČERSTVOU ZELENINOU A SÝREM CHEDAR S TORTILLA CHIPS A SWEET CHILLI DIPEM | 169 Kč |
MENU 2 | |
VEPŘOVÉ VÝPEČKY SE ZELÍM A NAŠÍM BRAMBOROVÝM KNEDLÍKEM | 149 Kč |
MENU 3 | |
ITALSKÉ KRÉMOVÉ RISSOTO S MEDVĚDÍM ČESNEKEM, RESTOVANÝMI ŽAMPIONY, KUŘECÍM MASEM A SÝREM GRANA | 179 Kč |
MENU 4 | |
KRŮTÍ PRSO V ÚPRAVĚ SOUS VIDE S GRILOVANOU ZELENINOU S BATÁTY | 159 Kč |
MENU 5 | |
VEPŘOVÁ PANENKA V ÚPRAVĚ SOUS VIDE S OMÁČKOU Z DIJONSKÉ HOŘČICE S GRATINOVANÝM BRAMBOREM A PARMEZÁNEM | 179 Kč |
MENU 6 | |
KUŘECÍ KŘÍDLA “BUFFALO WINGS“ SE SÝROVOU OMÁČKOU, ZELENINOVÝMI ŠPALÍKY A OPEČENOU BAGETOU | 159 Kč |
MENU 7 | |
FILET Z LOSOSA S ČOČKOU BELUGA A KOŘENOVOU ZELENINOU S CHERRY RAJČATY | 219 Kč |
MENU 8 | |
MEXICKÝ SALÁT S CHERRY RAJČATY, KUKUŘICÍ, KUŘECÍMÍ KOUSKY SWEET&CHILLI, SÝROVOU OMÁČKOU A KŘUPAVOU PŠENIČNOU TORTILLOU | 149 Kč |