Pondělí 5. 12. | |
---|---|
Polévka | |
KVĚTÁKOVÁ S BAZALKOU | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
ITALKÉ TĚSTOVINY AMATRICIANA S RAJČATY, PEČENÝM ČESNEKEM, RUKOLA, SÝR GRANA | 149 Kč |
MENU 1 | |
QUESADILLA S TRHANÝM KUŘECÍM MASEM, PIKANTNÍ SALÁT, LIMETKOVÁ MAJONÉZA | 149 Kč |
MENU 2 | |
VEPŘOVÉ VÝPEČKY, DUŠENÝ ŠPENÁT S BRAMBOROVÝM KNEDLÍKEM, RESTOVANÁ CIBULKA | 159 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
BBQ KUŘECÍ KŘÍDLA SYPANÉ SEZAMEM, PODÁVANÉ S ROZPEČENOU BAGETOU A LISTOVÝM SALÁTKEM - DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN. | 179 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
MEXICKÝ-LISTOVÝ SALÁT, CHERRY RAJČATA, KUKUŘICE, KUŘECÍ KOUSKY SWEET CHILLI, PŠENIČNÁ TORTILLA, ČESNEKOVÝ DRESINK | 169 Kč |
Úterý 6. 12. | |
---|---|
Polévka | |
HŘÍBKOVÝ KRÉM S BRAMBOROVÝMI KRUTONY | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
HOVĚZÍ ROASTBEEF, STUDENÁ KAPARI OMÁČKA, PEČENÁ BRAMBORA, GRILOVANÁ DÝNĚ | 189 Kč |
MENU 1 | |
ŘECKÝ GYROS Z KUŘECÍCH STEHEN, TZATZIKI, PEČENÉ BRAMBORY S CIBULÍ, ČESNEKOVÝ DIP | 149 Kč |
MENU 2 | |
SMAŽENÝ HERMELÍN, STEAKOVÉ HRANOLKY, TATARSKÁ OMÁČKA, BRUSINKY | 159 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
BBQ KUŘECÍ KŘÍDLA SYPANÉ SEZAMEM, PODÁVANÉ S ROZPEČENOU BAGETOU A LISTOVÝM SALÁTKEM - DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN. | 179 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
MEXICKÝ-LISTOVÝ SALÁT, CHERRY RAJČATA, KUKUŘICE, KUŘECÍ KOUSKY SWEET CHILLI, PŠENIČNÁ TORTILLA, ČESNEKOVÝ DRESINK | 169 Kč |
Středa 7. 12. | |
---|---|
Polévka | |
SLEPIČÍ VÝVAR S JÁTROVÝMI KNEDLÍČKY | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
GRILOVANÝ KOTLET SE SLANINOU A VEJCEM, STEAKOVÉ HRANOLKY, ČESNEKOVÝ DIP | 159 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ PRSA S OMÁČKOU Z NIVY, OPÉKANÉ BRAMBORY, BRUSINKY | 149 Kč |
MENU 2 | |
FRANCOUZSKÉ BRAMBORY S UZENÝM MASEM, KYSELÝ OKUREK | 149 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
BBQ KUŘECÍ KŘÍDLA SYPANÉ SEZAMEM, PODÁVANÉ S ROZPEČENOU BAGETOU A LISTOVÝM SALÁTKEM - DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN. | 179 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
MEXICKÝ-LISTOVÝ SALÁT, CHERRY RAJČATA, KUKUŘICE, KUŘECÍ KOUSKY SWEET CHILLI, PŠENIČNÁ TORTILLA, ČESNEKOVÝ DRESINK | 169 Kč |
Čtvrtek 8. 12. | |
---|---|
Polévka | |
FAZOLOVÁ S UZENÝM MASEM | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
DÝŇOVÉ RISOTTO S TRHANÝM KUŘECÍM MASEM, RUKOLA PARMEZÁN | 159 Kč |
MENU 1 | |
SMAŽENÉ SÝROVÉ RAŽNIČÍ PROKLÁDANÉ ŽAMPIONY, VAŘENÝ BRAMBOR, TATARSKÁ OMÁČKA | 149 Kč |
MENU 2 | |
VEPŘOVÝ GULÁŠ S HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM, KŘEN, SLANINOVÝ CHIPS | 149 Kč |
KAŽDÝ ČTVRTEK V NABÍDCE ČERSTVÁ RYBA | |
NILSKÝ OKOUN S GRILOVANOU ZELENINOU A BAZALKOVÝM PESTEM, BRAMBORY GRENAILE | 239 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
MEXICKÝ-LISTOVÝ SALÁT, CHERRY RAJČATA, KUKUŘICE, KUŘECÍ KOUSKY SWEET CHILLI, PŠENIČNÁ TORTILLA, ČESNEKOVÝ DRESINK | 169 Kč |
Pátek 9. 12. | |
---|---|
Polévka | |
FRANKFURTSKÁ | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
PRAŽSKÁ ŠUNKA OD KOSTI, JABLEČNÝ KŘEN, MAČKANÝ BRAMBOR S PEČENÝM ČESNEKEM | 159 Kč |
MENU 1 | |
CHILLI KUŘECÍ STRIPSY S KUS-KUS SALÁTEM S PANČETOU, CITRONOVÝ JOGURT | 149 Kč |
MENU 2 | |
SMAŽENÁ KUŘECÍ PRSA S BRAMBOROVOU KAŠÍ, PEČENÝ HRUŠKOVÝ KOMPOT | 149 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
BBQ KUŘECÍ KŘÍDLA SYPANÉ SEZAMEM, PODÁVANÉ S ROZPEČENOU BAGETOU A LISTOVÝM SALÁTKEM - DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN. | 179 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
MEXICKÝ-LISTOVÝ SALÁT, CHERRY RAJČATA, KUKUŘICE, KUŘECÍ KOUSKY SWEET CHILLI, PŠENIČNÁ TORTILLA, ČESNEKOVÝ DRESINK | 169 Kč |