Pondělí 4. 9. | |
---|---|
Polévka | |
PÓRKOVÁ SE ZAŠLEHANÝM VEJCEM | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
THAJSKÉ NUDLE SE ZELENINOU, KUŘECÍ MASO SE SOJOVÝM GLAZÉ, SEZAM | 179 Kč |
MENU 1 | |
HOLANDSKÝ ŘÍZEK SE SÝREM GOUDA, MAČKANÝ BRAMBOR, ZELNÝ SALÁT | 149 Kč |
MENU 2 | |
STEAK Z MARINOVANÉ KOTLETY, PIKANTNÍ MEXICKÉ FAZOLE S KUKUŘICÍ A PAPRIKOU, KOŘENĚNÉ PEČÁKY | 149 Kč |
MENU 3 | |
ROZPÉKANÝ CAMEMBERT NA SALÁTU S MACEROVANÝMI HRUŠKAMI, VLAŠÁKY S MEDOVÝM DRESINKEM, DOMÁCÍ FOCCACCIA | 189 Kč |
MENU 4 | |
VEPŘOVÝ VRABEC, ČERVENÉ ZELÍ S BRUSINKAMI A ČERVENÝM VÍNEM, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK | 189 Kč |
MENU 5 | |
SMAŽENÉ OLOMOUCKÉ TAVRŮŽKY, HRANOLKY, TATARSKÁ OMÁČKA | 159 Kč |
MENU 6 | |
MASSAM KARI, BASMATI RÝŽE (KUŘECÍ STEHENNÍ, KOKOSOVÉ MLÉKO, KARI PASTA, TOMATA, RYBÍ OMÁČKA, KORIANDR) | 199 Kč |
Úterý 5. 9. | |
---|---|
Polévka | |
ITALSKÁ ZELENINOVÁ S BAZALKOU | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
KUŘECÍ NUDLIČKY S BYLINKAMI, HŘÍBKOVÉ RISSOTO, PEČENÉ CHERRY RAJČATA, RUCOLA, PARMEZÁN | 179 Kč |
MENU 1 | |
QUESADILLA PLNĚNÁ TRHANÝM VEPŘOVÝM MASEM, PIKANTNÍ SALÁT, LIMETKOVÁ MAJONÉZA | 149 Kč |
MENU 2 | |
PEČENÁ KRKOVICE NA ČESNEKU, KAPUSTA, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK, KARAMELIZOVANÁ CIBULKA | 149 Kč |
MENU 3 | |
ROZPÉKANÝ CAMEMBERT NA SALÁTU S MACEROVANÝMI HRUŠKAMI, VLAŠÁKY S MEDOVÝM DRESINKEM, DOMÁCÍ FOCCACCIA | 189 Kč |
MENU 4 | |
VEPŘOVÝ VRABEC, ČERVENÉ ZELÍ S BRUSINKAMI A ČERVENÝM VÍNEM, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK | 189 Kč |
MENU 5 | |
SMAŽENÉ OLOMOUCKÉ TAVRŮŽKY, HRANOLKY, TATARSKÁ OMÁČKA | 159 Kč |
MENU 6 | |
MASSAM KARI, BASMATI RÝŽE (KUŘECÍ STEHENNÍ, KOKOSOVÉ MLÉKO, KARI PASTA, TOMATA, RYBÍ OMÁČKA, KORIANDR) | 199 Kč |
Středa 6. 9. | |
---|---|
Polévka | |
BATÁTOVÁ SE ŠPENÁTEM | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
CELOZRNNÁ BAGETA PLNĚNÁ HOVĚZÍM ROASTBEEFEM, FRESH ZELENINOU, GLAZOVANÁ CIBULE, REMULÁDA | 189 Kč |
MENU 1 | |
ŘECKÝ GYROS Z KUŘECÍCH STEHEN, MÁTOVÉ TZATZIKY, ČESNEKOVÝ PITA CHLÉB | 149 Kč |
MENU 2 | |
ITALSKÉ TĚSTOVINY AMATRACIANA S RAJČATY, PEČENÝM ČESNEKEM NA ŠALVĚJI, RUCOLA, SÝR GRANA | 149 Kč |
MENU 3 | |
ROZPÉKANÝ CAMEMBERT NA SALÁTU S MACEROVANÝMI HRUŠKAMI, VLAŠÁKY S MEDOVÝM DRESINKEM, DOMÁCÍ FOCCACCIA | 189 Kč |
MENU 4 | |
VEPŘOVÝ VRABEC, ČERVENÉ ZELÍ S BRUSINKAMI A ČERVENÝM VÍNEM, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK | 189 Kč |
MENU 5 | |
SMAŽENÉ OLOMOUCKÉ TAVRŮŽKY, HRANOLKY, TATARSKÁ OMÁČKA | 159 Kč |
MENU 6 | |
MASSAM KARI, BASMATI RÝŽE (KUŘECÍ STEHENNÍ, KOKOSOVÉ MLÉKO, KARI PASTA, TOMATA, RYBÍ OMÁČKA, KORIANDR) | 199 Kč |
Čtvrtek 7. 9. | |
---|---|
Polévka | |
SLEPIČÍ VÝVAR S KAPÁNÍM | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
CITRÓNOVÉ LINGUINE S BAZALKOU A SMETANOU, GRILOVANÁ VEPŘOVÁ PANENKA, SMAŽENÁ RUCOLA | 189 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ STEAK, BRAMBOROVO DÝŇOVÉ PYRÉ, OMÁČKA DEMI GLACE | 149 Kč |
MENU 2 | |
VEPŘOVÁ SMĚS SE ZELENINOU, SMAŽENÉ HRANOLKY | 149 Kč |
MENU 3 | |
ROZPÉKANÝ CAMEMBERT NA SALÁTU S MACEROVANÝMI HRUŠKAMI, VLAŠÁKY S MEDOVÝM DRESINKEM, DOMÁCÍ FOCCACCIA | 189 Kč |
MENU 4 | |
KREVETOVÁ LAKSA – THAJSKÉ NUDLE, KREVETY, CHILLI, VÝVAR, RYBÍ OMÁČKA, LIMETA, KOKOS, VEJCE – DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN. | 219 Kč |
MENU 5 | |
VEPŘOVÝ VRABEC, ČERVENÉ ZELÍ S BRUSINKAMI A ČERVENÝM VÍNEM, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK | 189 Kč |
Pátek 8. 9. | |
---|---|
Polévka | |
BORŠČ | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
NAKLÁDANY BŮČEK V HOISIN OMÁČCE S JEMNÝM CHILLI, DRCENÝM PEPŘEM, KORIANDR, LINMETA, ASIJSKÝ NUDLOVÝ SALÁT S RÝŽÍ | 189 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ PRSA S OMÁČKOU Z NIVY, PEČENÁ PRASKLÁ BRAMBORA, BYLINKY, MÁSLO, BRUSINKY | 149 Kč |
MENU 2 | |
HALUŠKY SE ZELÍM A RESTOVANÝM UZENÝM MASEM | 149 Kč |
MENU 3 | |
ROZPÉKANÝ CAMEMBERT NA SALÁTU S MACEROVANÝMI HRUŠKAMI, VLAŠÁKY S MEDOVÝM DRESINKEM, DOMÁCÍ FOCCACCIA | 189 Kč |
MENU 4 | |
VEPŘOVÝ VRABEC, ČERVENÉ ZELÍ S BRUSINKAMI A ČERVENÝM VÍNEM, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK | 189 Kč |
MENU 5 | |
SMAŽENÉ OLOMOUCKÉ TAVRŮŽKY, HRANOLKY, TATARSKÁ OMÁČKA | 159 Kč |
MENU 6 | |
MASSAM KARI, BASMATI RÝŽE (KUŘECÍ STEHENNÍ, KOKOSOVÉ MLÉKO, KARI PASTA, TOMATA, RYBÍ OMÁČKA, KORIANDR) | 199 Kč |