Pondělí 4. 4. | |
---|---|
Polévka | |
HRÁŠKOVÝ KRÉM SE SLANINOVÝM CHIPSEM | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
GRILOVANÁ VEPŘOVÁ KRKOVICE S BRAMBOROVOU KAŠÍ, ZELENÝ CHŘEST A CIBULOVÉ KROUŽKY | 159 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ PLÁTEK, BRAMBOROVÝ DORT S MEDVĚDÍM ČESNEKEM, SMETANOVÝ PŘELIV - BEZ LEPKU | 139 Kč |
MENU 2 | |
TAGLIATELLE SE SÝREM RICOTTA SE ŠPENÁTEM, HŘÍBKOVÁ OMÁČKA | 139 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
KONFITOVANÉ KACHNÍ STEHNO, BRAMBOROVÉ NOČKY S MÁKEM A SLANINOU | 219 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
THAJSKÝ HOVĚZÍ PIKANTNÍ SALÁT – HOVĚZÍ PLÁTKY, KORIANDR, MÁTA, ŠALOTKA, LIMETA, CITRÓNOVÝ SIRUP- BEZ LEPKU | 179 Kč |
Úterý 5. 4. | |
---|---|
Polévka | |
MEXICKÁ FAZOLOVÁ POLÉVKA | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ, HOUSKOVÝ KNEDLÍK, BRUSINKOVÁ ŠLEHAČKA | 189 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ NUDLIČKY NA MEDU A KORIANDRU, RÝŽE S ČERNOU ČOČKOU A JARNÍ CIBULKOU- BEZ LEPKU | 139 Kč |
MENU 2 | |
FRANCOUZSKÉ BRAMBORY S UZENÝM MASEM, SALÁT Z KYSELÝCH OKUREK | 139 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA - KAŽDÉ ÚTERÝ V NABÍDCE ČERSTVÁ RYBA | |
SUMEČEK AFRICKÝ, SMETANOVÁ OMÁČKA S KOPREM, PEČENÉ ŘEDKVIČKY SE ZÁMECKÝMI BRAMBORY- BEZ LEPKU | 209 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
THAJSKÝ HOVĚZÍ PIKANTNÍ SALÁT – HOVĚZÍ PLÁTKY, KORIANDR, MÁTA, ŠALOTKA, LIMETA, CITRÓNOVÝ SIRUP- BEZ LEPKU | 179 Kč |
Středa 6. 4. | |
---|---|
Polévka | |
HOVĚZÍ VÝVAR SE ZELENINOVOU PALAČINKOU | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
VEPŘOVÉ ŽEBÍRKO NA ROZMARÝNU, SEZAM, PEČENÉ BRAMBORY, ČESNEKOVÁ MAJONÉZA - BEZ LEPKU | 189 Kč |
MENU 1 | |
SMAŽENÉ KUŘECÍ STEHNO BK, PEČENÁ ŘEPA S JABLKY, ŠŤOUCAHNÉ BRAMBORY S PAŽITKOU | 139 Kč |
MENU 2 | |
BRAMBOROVÉ HALUŠKY S BRYNZOU A SLANINOU | 139 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
KONFITOVANÉ KACHNÍ STEHNO, BRAMBOROVÉ NOČKY S MÁKEM A SLANINOU | 219 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
THAJSKÝ HOVĚZÍ PIKANTNÍ SALÁT – HOVĚZÍ PLÁTKY, KORIANDR, MÁTA, ŠALOTKA, LIMETA, CITRÓNOVÝ SIRUP- BEZ LEPKU | 179 Kč |
Čtvrtek 7. 4. | |
---|---|
Polévka | |
ZELNÁ SE SUŠENÝMI ŠVESTKAMI | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
KRŮTÍ MEDAILONKY, JEMNÁ KAPARI OMÁČKA, DÝŇOVÝ KNEDLÍK | 159 Kč |
MENU 1 | |
LISOVANÝ VEPŘOVÝ BOK, CIBULOVÉ ZELÍ, PEČENÁ BRAMBORA- BEZ LEPKU | 139 Kč |
MENU 2 | |
ZELENINOVÉ CURRY S KOKOSOVÝM MLÉKEM A CITRÓNOVOU TRÁVOU, RÝŽE BASMATI SE SUŠENÝMI MERUŇKAMI- BEZ LEPKU | 139 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
KONFITOVANÉ KACHNÍ STEHNO, BRAMBOROVÉ NOČKY S MÁKEM A SLANINOU | 219 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
THAJSKÝ HOVĚZÍ PIKANTNÍ SALÁT – HOVĚZÍ PLÁTKY, KORIANDR, MÁTA, ŠALOTKA, LIMETA, CITRÓNOVÝ SIRUP- BEZ LEPKU | 179 Kč |
Pátek 8. 4. | |
---|---|
Polévka | |
BRAMBOROVÁ KRÉMOVÁ S BAZALKOU A KRUTÓNY | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
VEPŘOVÝ STEAK, DIJÓNSKÁ OMÁČKA, AMERICKÉ BRAMBORY, PEČENÁ CUKETA - BEZ LEPKU | 159 Kč |
MENU 1 | |
CHILLI KUŘECÍ STRIPSY, KUS-KUS SALÁT S PEČENOU ZELENINOU, CITRÓNOVÝ JOGURT | 139 Kč |
MENU 2 | |
PRAŽSKÁ ŠUNKA OD KOSTI, JABLEČNÝ KŘEN, MAČKANÉ BRAMBORY S PEČENÝM ČESNEKEM - BEZ LEPKU | 139 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
KONFITOVANÉ KACHNÍ STEHNO, BRAMBOROVÉ NOČKY S MÁKEM A SLANINOU | 219 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
THAJSKÝ HOVĚZÍ PIKANTNÍ SALÁT – HOVĚZÍ PLÁTKY, KORIANDR, MÁTA, ŠALOTKA, LIMETA, CITRÓNOVÝ SIRUP- BEZ LEPKU | 179 Kč |