Pondělí 4. 10. | |
---|---|
Polévka | |
RAJSKÁ S RÝŽÍ | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
GRILOVANÉ NUDLIČKY Z HOVĚZÍHO FLANK STEAKU, PODÁVANÉ NA TĚSTOVINÁCH LINGUINE S PESTEM ZE SUŠENÝCH TOMATŮ A HOBLINKAMI SÝRU GRANA | 179 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ PLÁTEK S CHEDDAROVOU OMÁČKOU, AMERICKÝMI BRAMBORY S ČESNEKEM A SALÁTEM COLESLAW | 139 Kč |
MENU 2 | |
HRACHOVÁ KAŠE S OPEČENOU KLOBÁSOU, RESTOVANOU CIBULÍ A ČERSTVÝM CHLEBEM | 139 Kč |
MENU 3 | |
ANGLICKÝ ROASTBEEF S OMÁČKOU Z UZENÉ PAPRIKY A RESTOVANÝMI BRAMBŮRKY S ČERVENOU CIBULÍ | 179 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
ČERSTVÁ ZELENINA S KUŘECÍMI STRIPSY, JOGURTOVÝM DRESINKEM A PITA CHLEBEM | 159 Kč |
Úterý 5. 10. | |
---|---|
Polévka | |
KAPUSTOVÁ S KAROTKOU A BRAMBOREM | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
SUMEČEK AFRICKÝ NA ČOČCE BELUGA S PEČENOU ZELENINOU | 179 Kč |
MENU 1 | |
KRŮTÍ KOUSKY V KRÉMOVÉ RAJČATOVÉ OMÁČCE S JOGURTEM A PEČENOU RÝŽÍ | 139 Kč |
MENU 2 | |
HOVĚZÍ GULÁŠ S ČERVENOU CIBULÍ, CHILLI PAPRIČKOU A HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM | 139 Kč |
MENU 3 | |
ANGLICKÝ ROASTBEEF S OMÁČKOU Z UZENÉ PAPRIKY A RESTOVANÝMI BRAMBŮRKY S ČERVENOU CIBULÍ | 179 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
ČERSTVÁ ZELENINA S KUŘECÍMI STRIPSY, JOGURTOVÝM DRESINKEM A PITA CHLEBEM | 159 Kč |
Středa 6. 10. | |
---|---|
Polévka | |
BRAMBOROVÁ POLÉVKA S HOUBAMI A ZELENINOU | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
BRAMBOROVÉ NOKY S RESTOVANÝMI NUDLIČKAMI RUMPSTEAKU, ZELENÝM PEPŘEM A CHERRY RAJČATY, SYPANÉ SÝREM GRANA | 179 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ PLÁTEK S PEČENOU CUKETOU, OMÁČKA DEMI GLACE, BRAMBOROVÝ GRATIN SE SMETANOU | 139 Kč |
MENU 2 | |
KACHNÍ JÁTRA NA ŠALOTCE S DUŠENOU RÝŽÍ A KAPKOU ČERVENÉHO VÍNA | 139 Kč |
MENU 3 | |
ANGLICKÝ ROASTBEEF S OMÁČKOU Z UZENÉ PAPRIKY A RESTOVANÝMI BRAMBŮRKY S ČERVENOU CIBULÍ | 179 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
ČERSTVÁ ZELENINA S KUŘECÍMI STRIPSY, JOGURTOVÝM DRESINKEM A PITA CHLEBEM | 159 Kč |
Čtvrtek 7. 10. | |
---|---|
Polévka | |
HOVĚZÍ VÝVAR S MASEM, NUDLEMI A ZELENINOU | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
KUŘECÍ SUPREME S OMÁČKOU DEMI GLACE, PETRŽELOVÝM PYRÉ A GRILOVANÝMI CHERRY TOMATY | 169 Kč |
MENU 1 | |
KRŮTÍ PRSO S JEMNOU CHŘESTOVOU OMÁČKOU A ZÁMECKÝMI BRAMBŮRKY | 139 Kč |
MENU 2 | |
PEČENÁ KRKOVICE S DUŠENÝM ZELÍM SE ŠKVARKY, RESTOVANOU CIBULKOU A BRAMBOROVÝM KNEDLÍKEM | 139 Kč |
MENU 3 | |
VEPŘOVÁ KOTLETA S FAZOLOVÝMI LUSKY SE SLANINOU, PEPŘOVOU OMÁČKOU A AMERICKÝMI BRAMBORY | 159 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
ČERSTVÁ ZELENINA S KUŘECÍMI STRIPSY, JOGURTOVÝM DRESINKEM A PITA CHLEBEM | 159 Kč |
Pátek 8. 10. | |
---|---|
Polévka | |
VALAŠSKÁ KYSELICE | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
VEPŘOVÉ NUDLIČKY Z PANENKY NA ASIJSKÝ ZPŮSOB SE ZÁZVOREM, THAJSKOU BAZALKOU, KAROTKOU A DUŠENOU JASMÍNOVOU RÝŽÍ | 169 Kč |
MENU 1 | |
BRAMBOROVÉ NOKY S KOUSKY GRILOVANÝCH KUŘECÍCH PRSÍČEK, SUŠENÝMI RAJČATY, RUKOLOU A SÝREM GRANA | 139 Kč |
MENU 2 | |
SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK Z KRKOVICE S MAČKANÝM BRAMBOREM S CIBULKOU A TOMATOVÝM SALÁTKEM | 139 Kč |
MENU 3 | |
VEPŘOVÁ KOTLETA S FAZOLOVÝMI LUSKY SE SLANINOU, PEPŘOVOU OMÁČKOU A AMERICKÝMI BRAMBORY | 159 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
ČERSTVÁ ZELENINA S KUŘECÍMI STRIPSY, JOGURTOVÝM DRESINKEM A PITA CHLEBEM | 159 Kč |