| Pondělí 4. 10. | |
|---|---|
| Polévka | |
| RAJSKÁ S RÝŽÍ | 30 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| GRILOVANÉ NUDLIČKY Z HOVĚZÍHO FLANK STEAKU, PODÁVANÉ NA TĚSTOVINÁCH LINGUINE S PESTEM ZE SUŠENÝCH TOMATŮ A HOBLINKAMI SÝRU GRANA | 179 Kč |
| MENU 1 | |
| KUŘECÍ PLÁTEK S CHEDDAROVOU OMÁČKOU, AMERICKÝMI BRAMBORY S ČESNEKEM A SALÁTEM COLESLAW | 139 Kč |
| MENU 2 | |
| HRACHOVÁ KAŠE S OPEČENOU KLOBÁSOU, RESTOVANOU CIBULÍ A ČERSTVÝM CHLEBEM | 139 Kč |
| MENU 3 | |
| ANGLICKÝ ROASTBEEF S OMÁČKOU Z UZENÉ PAPRIKY A RESTOVANÝMI BRAMBŮRKY S ČERVENOU CIBULÍ | 179 Kč |
| SALÁT TÝDNE | |
| ČERSTVÁ ZELENINA S KUŘECÍMI STRIPSY, JOGURTOVÝM DRESINKEM A PITA CHLEBEM | 159 Kč |
| Úterý 5. 10. | |
|---|---|
| Polévka | |
| KAPUSTOVÁ S KAROTKOU A BRAMBOREM | 30 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| SUMEČEK AFRICKÝ NA ČOČCE BELUGA S PEČENOU ZELENINOU | 179 Kč |
| MENU 1 | |
| KRŮTÍ KOUSKY V KRÉMOVÉ RAJČATOVÉ OMÁČCE S JOGURTEM A PEČENOU RÝŽÍ | 139 Kč |
| MENU 2 | |
| HOVĚZÍ GULÁŠ S ČERVENOU CIBULÍ, CHILLI PAPRIČKOU A HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM | 139 Kč |
| MENU 3 | |
| ANGLICKÝ ROASTBEEF S OMÁČKOU Z UZENÉ PAPRIKY A RESTOVANÝMI BRAMBŮRKY S ČERVENOU CIBULÍ | 179 Kč |
| SALÁT TÝDNE | |
| ČERSTVÁ ZELENINA S KUŘECÍMI STRIPSY, JOGURTOVÝM DRESINKEM A PITA CHLEBEM | 159 Kč |
| Středa 6. 10. | |
|---|---|
| Polévka | |
| BRAMBOROVÁ POLÉVKA S HOUBAMI A ZELENINOU | 30 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| BRAMBOROVÉ NOKY S RESTOVANÝMI NUDLIČKAMI RUMPSTEAKU, ZELENÝM PEPŘEM A CHERRY RAJČATY, SYPANÉ SÝREM GRANA | 179 Kč |
| MENU 1 | |
| KUŘECÍ PLÁTEK S PEČENOU CUKETOU, OMÁČKA DEMI GLACE, BRAMBOROVÝ GRATIN SE SMETANOU | 139 Kč |
| MENU 2 | |
| KACHNÍ JÁTRA NA ŠALOTCE S DUŠENOU RÝŽÍ A KAPKOU ČERVENÉHO VÍNA | 139 Kč |
| MENU 3 | |
| ANGLICKÝ ROASTBEEF S OMÁČKOU Z UZENÉ PAPRIKY A RESTOVANÝMI BRAMBŮRKY S ČERVENOU CIBULÍ | 179 Kč |
| SALÁT TÝDNE | |
| ČERSTVÁ ZELENINA S KUŘECÍMI STRIPSY, JOGURTOVÝM DRESINKEM A PITA CHLEBEM | 159 Kč |
| Čtvrtek 7. 10. | |
|---|---|
| Polévka | |
| HOVĚZÍ VÝVAR S MASEM, NUDLEMI A ZELENINOU | 30 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| KUŘECÍ SUPREME S OMÁČKOU DEMI GLACE, PETRŽELOVÝM PYRÉ A GRILOVANÝMI CHERRY TOMATY | 169 Kč |
| MENU 1 | |
| KRŮTÍ PRSO S JEMNOU CHŘESTOVOU OMÁČKOU A ZÁMECKÝMI BRAMBŮRKY | 139 Kč |
| MENU 2 | |
| PEČENÁ KRKOVICE S DUŠENÝM ZELÍM SE ŠKVARKY, RESTOVANOU CIBULKOU A BRAMBOROVÝM KNEDLÍKEM | 139 Kč |
| MENU 3 | |
| VEPŘOVÁ KOTLETA S FAZOLOVÝMI LUSKY SE SLANINOU, PEPŘOVOU OMÁČKOU A AMERICKÝMI BRAMBORY | 159 Kč |
| SALÁT TÝDNE | |
| ČERSTVÁ ZELENINA S KUŘECÍMI STRIPSY, JOGURTOVÝM DRESINKEM A PITA CHLEBEM | 159 Kč |
| Pátek 8. 10. | |
|---|---|
| Polévka | |
| VALAŠSKÁ KYSELICE | 30 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| VEPŘOVÉ NUDLIČKY Z PANENKY NA ASIJSKÝ ZPŮSOB SE ZÁZVOREM, THAJSKOU BAZALKOU, KAROTKOU A DUŠENOU JASMÍNOVOU RÝŽÍ | 169 Kč |
| MENU 1 | |
| BRAMBOROVÉ NOKY S KOUSKY GRILOVANÝCH KUŘECÍCH PRSÍČEK, SUŠENÝMI RAJČATY, RUKOLOU A SÝREM GRANA | 139 Kč |
| MENU 2 | |
| SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK Z KRKOVICE S MAČKANÝM BRAMBOREM S CIBULKOU A TOMATOVÝM SALÁTKEM | 139 Kč |
| MENU 3 | |
| VEPŘOVÁ KOTLETA S FAZOLOVÝMI LUSKY SE SLANINOU, PEPŘOVOU OMÁČKOU A AMERICKÝMI BRAMBORY | 159 Kč |
| SALÁT TÝDNE | |
| ČERSTVÁ ZELENINA S KUŘECÍMI STRIPSY, JOGURTOVÝM DRESINKEM A PITA CHLEBEM | 159 Kč |
