Pondělí 4. 1. | |
---|---|
VÝDEJNÍ OKÉNKO A ROZVOZ PŘES DÁMEJÍDLO.CZ | |
Pro více informací nebo doručení obědových menu nás kontaktujte telefonicky +420 724 541 955 nebo +420 778 411 442 | |
Polévka | |
HRÁŠKOVÝ KRÉM | 20 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
ČERSTVÉ TĚSTOVINY S PLÁTKY HOVĚZÍHO FLANKU S RESTOVANOU ŠALOTKOU, ČESNEKEM, SUŠENÝMI TOMATY, BÍLÝM VÍNEM A MLADOU CIBULKOU, HOBLINKY SÝRU GRANA | 169 Kč |
MENU 1 | |
PEČENÉ KUŘE NA MÁSLE A ŽAMPIONECH S JEMNOU BRAMBOROVOU KAŠÍ A OKURKOVÝM SALÁTKEM | 129 Kč |
MENU 2 | |
HOVĚZÍ PEČENĚ PO CIKÁNSKU S DUŠENOU JASMÍNOVOU RÝŽÍ | 129 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
VARIACE LISTOVOVÉHO SALÁTU S TRHANÝM KUŘECÍM MASEM, ČERSTVOU ZELENINOU A PLÁTKY BAGETY | 139 Kč |
Úterý 5. 1. | |
---|---|
VÝDEJNÍ OKÉNKO A ROZVOZ PŘES DÁMEJÍDLO.CZ | |
Pro více informací nebo doručení obědových menu nás kontaktujte telefonicky +420 724 541 955 nebo +420 778 411 442 | |
Polévka | |
HOVĚZÍ VÝVAR S CELESTÝNSKÝMI NUDLEMI A ZELENINOU | 20 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
ITALSKÉ DÝŇOVÉ RISOTTO S PEČENÝM KOZÍM SÝREM, BRUSINKAMI A SÝREM GRANA | 169 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ PRSA S RESTOVANÝM CUKROVÝM HRÁŠKEM, PEČENÝMI BRAMBORY A BYLINKOVÝM DIPEM | 129 Kč |
MENU 2 | |
ŠPAGETY BOLOGNESE S OMÁČKOU Z DRCENÝCH RAJČAT A ČERSTVÉ BAZALKY SE SÝREM GRANA | 129 Kč |
SALÁT TÝDNE: | |
VARIACE LISTOVOVÉHO SALÁTU S TRHANÝM KUŘECÍM MASEM, ČERSTVOU ZELENINOU A PLÁTKY BAGETY | 139 Kč |
Středa 6. 1. | |
---|---|
VÝDEJNÍ OKÉNKO A ROZVOZ PŘES DÁMEJÍDLO.CZ | |
Pro více informací nebo doručení obědových menu nás kontaktujte telefonicky +420 724 541 955 nebo +420 778 411 442 | |
Polévka | |
ITALSKÁ MINESTRONE | 20 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
VEPŘOVÁ PANENKA V ÚPRAVĚ SOUS VIDE S KAROTKOVÝM PYRÉ A PEČENÝMI BRAMBŮRKY | 169 Kč |
MENU 1 | |
PEČENÁ KUŘECÍ PRSA V BYLINKÁCH PODÁVANÁ S OMÁČKOU Z MODRÉHO SÝRU A AMERICKÝMI BRAMBORY | 129 Kč |
MENU 2 | |
MEXICKÉ HOVĚZÍ NUDLIČKY S ČERVENÝMI FAZOLEMI, BAREVNOU PAPRIKOU, RAJČATOVÝM PROTLAKEM, KOŘENOVOU ZELENINOU A PEČENOU RÝŽÍ | 129 Kč |
SALÁT TÝDNE: | |
VARIACE LISTOVOVÉHO SALÁTU S TRHANÝM KUŘECÍM MASEM, ČERSTVOU ZELENINOU A PLÁTKY BAGETY | 139 Kč |
Čtvrtek 7. 1. | |
---|---|
VÝDEJNÍ OKÉNKO A ROZVOZ PŘES DAMEJIDLO.CZ | |
Pro více informací nebo doručení obědových menu nás kontaktujte telefonicky +420 724 541 955 nebo +420 778 411 442 | |
Polévka | |
DÝŇOVÝ KRÉM | 20 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
FILET Z LOSOSA S BYLINKOVÝMI BRAMBŮRKY A PEČENÝMI CHERRY TOMATY | 189 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ ROLÁDA SE ŠPENÁTEM A JEMNOU BRAMBOROU KAŠÍ S MÁSLEM | 129 Kč |
MENU 2 | |
HALUŠKY S UZENÝM MASEM, KYSANÝM ZELÍM A SMAŽENOU CIBULKOU | 129 Kč |
SALÁT TÝDNE: | |
VARIACE LISTOVOVÉHO SALÁTU S TRHANÝM KUŘECÍM MASEM, ČERSTVOU ZELENINOU A PLÁTKY BAGETY | 139 Kč |
Pátek 8. 1. | |
---|---|
VÝDEJNÍ OKÉNKO A ROZVOZ PŘES DAMEJIDLO.CZ | |
Pro více informací nebo doručení obědových menu nás kontaktujte telefonicky +420 724 541 955 nebo +420 778 411 442 | |
Polévka | |
ZELNÁ POLÉVKA S PAPRIKOVOU KLOBÁSOU | 20 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
TIP ŠÉFKUCHAŘE: ŠPANĚLSKÝ PTÁČEK Z HOVĚZÍ KÝTY S DUŠENOU JASMÍNOVOU RÝŽÍ A NAKLÁDANMÝM OKURKEM | 159 Kč |
MENU 1 | |
BRAMBOROVÉ NOKY S KUŘECÍM PRSEM, CUKETOU, PAPRIKOU A KRÉMOVOU CITRÓNOVOU OMÁČKOU | 129 Kč |
MENU 2 | |
PŠENIČNÁ TORTILA S TRHANÝM VEPŘOVÝM MASEM A ČERSTVOU ZELENINOU, HRANOLKY | 129 Kč |
SALÁT TÝDNE: | |
VARIACE LISTOVOVÉHO SALÁTU S TRHANÝM KUŘECÍM MASEM, ČERSTVOU ZELENINOU A PLÁTKY BAGETY | 139 Kč |