Pondělí 31. 7. | |
---|---|
Polévka | |
ŠPENÁTOVÁ | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
GRILOVANÁ KRKOVIČKA, PIKANTNÍ OMÁČKA S CHORIZEM, NAKLÁDANOU CIBULKOU A SMETANOU, BRAMBOROVÉ TROJHRÁNKY | 159 Kč |
MENU 1 | |
GRATINOVANÝ KUŘECÍ STEAK SE SLANINOU A CAMEMBERTEM, DEMI GLACE, HRANOLKY | 149 Kč |
MENU 2 | |
BRAMBOROVÉ HALUŠKY SE ZELÍM A UZENÝM MASEM | 149 Kč |
MENU 3 | |
LISTOVÝ SALÁT S KOKTEJLOVÝM DRESINKEM, MARINOVANÉ KREVETY, CHERRY RAJČATA, BYLINKOVÉ KRUTÓNY | 189 Kč |
MENU 4 | |
BBQ KUŘECÍ KŘÍDLA, STEAKOVÉ HRANOLKY, SALÁT COLESLAW | 169 Kč |
MENU 5 | |
SILVERSIDE – HOVĚZÍ STEAK, GRILOVANÁ ZELENINA, SÁZENÉ VEJCE, BAGETA | 259 Kč |
MENU 6 | |
VEPŘOVÉ ŠVEJ-ČU-ŽOU, RÝŽE BASMATI, JARNÍ CIBULKA | 159 Kč |
Úterý 1. 8. | |
---|---|
Polévka | |
FRANCOUZSKÁ CIBULAČKA | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
KUŘECÍ STEHENNÍ STEAK NA GRILU, ŠTOUCHANÉ BRAMBORY S MRKVÍ, ŠPENÁTOVÁ OMÁČKA | 149 Kč |
MENU 1 | |
KRŮTÍ JÁTRA NA SMETANĚ, JASMÍNOVÁ RÝŽE S HRÁŠKEM | 149 Kč |
MENU 2 | |
SMAŽENÝ KARBÁNÁTEK, BRAMBOROVÁ KAŠE, KYSELÝ OKUREK | 149 Kč |
MENU 3 | |
LISTOVÝ SALÁT S KOKTEJLOVÝM DRESINKEM, MARINOVANÉ KREVETY, CHERRY RAJČATA, BYLINKOVÉ KRUTÓNY | 189 Kč |
MENU 4 | |
BBQ KUŘECÍ KŘÍDLA, STEAKOVÉ HRANOLKY, SALÁT COLESLAW | 169 Kč |
MENU 5 | |
SILVERSIDE – HOVĚZÍ STEAK, GRILOVANÁ ZELENINA, SÁZENÉ VEJCE, BAGETA | 259 Kč |
MENU 6 | |
VEPŘOVÉ ŠVEJ-ČU-ŽOU, RÝŽE BASMATI, JARNÍ CIBULKA | 159 Kč |
Středa 2. 8. | |
---|---|
Polévka | |
MRKVOVÁ S KURKUMOU A PEČENÝM ČESNEKEM | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
MIX GRILL, KUŘ.PRSO, VEPŘ.PANENKA, HOVĚZÍ, FRANCOUZSKÁ OMÁČKA, PEČENÉ BRAMBORY, ZÁKYSKA | 189 Kč |
MENU 1 | |
SMAŽENÝ KVĚTÁK, VAŘENÉ BRAMBORY, TATARSKÁ OMÁČKA | 149 Kč |
MENU 2 | |
KRŮTÍ STEAK, BULGUR S FRESH ZELENINOU A BAZALKOVÝM PESTEM | 169 Kč |
MENU 3 | |
LISTOVÝ SALÁT S KOKTEJLOVÝM DRESINKEM, MARINOVANÉ KREVETY, CHERRY RAJČATA, BYLINKOVÉ KRUTÓNY | 189 Kč |
MENU 4 | |
BBQ KUŘECÍ KŘÍDLA, STEAKOVÉ HRANOLKY, SALÁT COLESLAW | 169 Kč |
MENU 5 | |
SILVERSIDE – HOVĚZÍ STEAK, GRILOVANÁ ZELENINA, SÁZENÉ VEJCE, BAGETA | 259 Kč |
MENU 6 | |
VEPŘOVÉ ŠVEJ-ČU-ŽOU, RÝŽE BASMATI, JARNÍ CIBULKA | 159 Kč |
Čtvrtek 3. 8. | |
---|---|
Polévka | |
ITALSKÁ ZELENINOVÁ S BAZALKOU | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
KUŘECÍ SOTÉ SE ŽAMPIÓNY, SLANINOU, KAPARY, RÝŽE | 149 Kč |
MENU 1 | |
ŠPAGETY BOLOGNESE, OMÁČKA Z DRCENÝCH RAJČAT, MOZZARELLA, BAZALKA | 169 Kč |
MENU 2 | |
VEPŘOVÉ MEDAILONKY Z PANENKY, OMÁČKA SE TŘEMI DRUHY PEPŘE, PEČENÉ BRAMBORY, ČESNEKOVÝ DIP | 169 Kč |
MENU 3 | |
LISTOVÝ SALÁT S KOKTEJLOVÝM DRESINKEM, MARINOVANÉ KREVETY, CHERRY RAJČATA, BYLINKOVÉ KRUTÓNY | 189 Kč |
MENU 4 | |
PSTRUH NA GRILU, GRENAILLE S BYLINKOVÝM DIPEM, SALÁTEK | 269 Kč |
MENU 5 | |
SILVERSIDE – HOVĚZÍ STEAK, GRILOVANÁ ZELENINA, SÁZENÉ VEJCE, BAGETA | 259 Kč |
Pátek 4. 8. | |
---|---|
Polévka | |
BORŠČ | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
SMAŽENÝ KUŘECÍ ŔÍZEK, TRADIČNÍ BRAMBOROVÝ SALÁT | 149 Kč |
MENU 1 | |
BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY PLNĚNÉ UZENÝM MASEM, ČERVENÉ ZELÍ, VÍDEŇSKÁ CIBULKA | 149 Kč |
MENU 2 | |
PALAČINKY CREPES SUZETTE, CITRÓNOVÁ ZMRZLINA, ŠLEHAČKA | 149 Kč |
MENU 3 | |
LISTOVÝ SALÁT S KOKTEJLOVÝM DRESINKEM, MARINOVANÉ KREVETY, CHERRY RAJČATA, BYLINKOVÉ KRUTÓNY | 189 Kč |
MENU 4 | |
BBQ KUŘECÍ KŘÍDLA, STEAKOVÉ HRANOLKY, SALÁT COLESLAW | 169 Kč |
MENU 5 | |
SILVERSIDE – HOVĚZÍ STEAK, GRILOVANÁ ZELENINA, SÁZENÉ VEJCE, BAGETA | 259 Kč |
MENU 6 | |
VEPŘOVÉ ŠVEJ-ČU-ŽOU, RÝŽE BASMATI, JARNÍ CIBULKA | 159 Kč |