Pondělí 31. 5. | |
---|---|
Polévka | |
BRAMBORAČKA | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
GRILOVANÝ FILET Z LOSOSA NA ČERSTVÝCH TĚSTOVINÁCH TAGLIATELLE S LISTOVÝM ŠPENÁTEM, ČESNEKEM A SMETANOU | 189 Kč |
MENU 1 | |
SMAŽENÝ STEHENNÍ KUŘECÍ ŘÍZEK S BRAMBOROVOU KAŠÍ A COLESLAW SALÁTEM | 129 Kč |
MENU 2 | |
VEPŘOVÉ RIZOTO S JARNÍ ZELENINOU, KYSELOU OKURKOU, SYPANÉ SÝREM | 129 Kč |
MENU 3 | |
VEPŘOVÁ PANENKA V ÚPRAVĚ SOUS VIDE S PARMEZÁNOVOU OMÁČKOU A STEAKOVÝMI HRANOLKY | 189 Kč |
MENU 4 | |
RAKOUSKÝ GERMKNÖDEL S VAILKOVÝM PŘELIVEM A MÁKEM | 149 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT S UZENÝM LOSOSEM – ŠPENÁTOVÉ LISTY, PAPRIKA, ŘAPÍKATÝ CELER, JARNÍ CIBULKA, ŘEDKVIČKA A KOPROVÝ DRESINK | 169 Kč |
Úterý 1. 6. | |
---|---|
Polévka | |
VALAŠSKÁ KYSELICE | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
HOVĚZÍ NUDLIČKY S PÓRKEM, ŽAMPIONY, ZÁZVOREM, KAROTKOU A RÝŽOVÝMI NUDLEMI | 179 Kč |
MENU 1 | |
BRAMBOROVÉ NOKY S NIVOVOU OMÁČKOU, KUŘECÍM MASEM A SÝREM GRANA PADANO | 139 Kč |
MENU 2 | |
PORCHETTA – BŮČKOVÁ ROLÁDA S JEMNOU BRAMBOROVOU KAŠÍ A PIKANTNÍ ČALAMÁDOU | 129 Kč |
MENU 3 | |
VEPŘOVÁ PANENKA V ÚPRAVĚ SOUS VIDE S PARMEZÁNOVOU OMÁČKOU A STEAKOVÝMI HRANOLKY | 189 Kč |
MENU 4 | |
RAKOUSKÝ GERMKNÖDEL S VAILKOVÝM PŘELIVEM A MÁKEM | 149 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT S UZENÝM LOSOSEM – ŠPENÁTOVÉ LISTY, PAPRIKA, ŘAPÍKATÝ CELER, JARNÍ CIBULKA, ŘEDKVIČKA A KOPROVÝ DRESINK | 169 Kč |
Středa 2. 6. | |
---|---|
Polévka | |
FRANCOUZSKÁ CIBULAČKA SE SÝROVÝM KRUTONEM | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
GRILOVANÝ RUMP STEAK S HOŘČIČNOU OMÁČKOU A STEAKOVÝMI HRANOLKY | 189 Kč |
MENU 1 | |
TRHANÉ KUŘE NA PAPRICE S RESTOVANÝMI BRAMBOROVÝMI NOKY | 129 Kč |
MENU 2 | |
GRILOVANÁ VEPŘOVÁ KOTLETA SE SALSOU Z GRILOVANÝCH PAPRIK, PEČENOU BRAMBOROU A JOGURTOVÝM DIPEM | 129 Kč |
MENU 3 | |
VEPŘOVÁ PANENKA V ÚPRAVĚ SOUS VIDE S PARMEZÁNOVOU OMÁČKOU A STEAKOVÝMI HRANOLKY | 189 Kč |
MENU 4 | |
RAKOUSKÝ GERMKNÖDEL S VAILKOVÝM PŘELIVEM A MÁKEM | 149 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT S UZENÝM LOSOSEM – ŠPENÁTOVÉ LISTY, PAPRIKA, ŘAPÍKATÝ CELER, JARNÍ CIBULKA, ŘEDKVIČKA A KOPROVÝ DRESINK | 169 Kč |
Čtvrtek 3. 6. | |
---|---|
Polévka | |
MEXICKÁ FAZOLOVÁ POLÉVKA S UZENINOU | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
VEPŘOVÉ MEDAILONKY Z PANENKY S OMÁČKOU Z BAREVNÉHO PEPŘE A PEČENÝMI BRAMBORY S BYLINKOVÝM OLIVOVÝM OLEJEM | 169 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ PRSO V PARMSKÉ ŠUNCE S BRAMBOROVO HRÁŠKOVÝM PYRÉ A RESTOVANÝM HRÁŠKEM | 139 Kč |
MENU 2 | |
FAZOLOVÉ LUSKY NA SMETANĚ S HOVĚZÍM MASEM, VEJCEM A VAŘENÝM BRAMBOREM | 129 Kč |
MENU 3 | |
VEPŘOVÁ PANENKA V ÚPRAVĚ SOUS VIDE S PARMEZÁNOVOU OMÁČKOU A STEAKOVÝMI HRANOLKY | 189 Kč |
MENU 4 | |
RAKOUSKÝ GERMKNÖDEL S VAILKOVÝM PŘELIVEM A MÁKEM | 149 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT S UZENÝM LOSOSEM – ŠPENÁTOVÉ LISTY, PAPRIKA, ŘAPÍKATÝ CELER, JARNÍ CIBULKA, ŘEDKVIČKA A KOPROVÝ DRESINK | 169 Kč |
Pátek 4. 6. | |
---|---|
Polévka | |
SLEPIČÍ VÝVAR S MASOVÝMI KNEDLÍČKY, NUDLEMI A ZELENINOU | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
HOVĚZÍ BURGER S CIBULOVOU MARMELÁDOU, ZELENINOU A AMERICKÝMI BRAMBORAMI | 169 Kč |
MENU 1 | |
THAJSKÉ KUŘECÍ CURRY S DUŠENOU JASMÍNOVOU RÝŽÍ | 129 Kč |
MENU 2 | |
SMAŽENÝ HERMELÍN S MAČKANÝM BRAMBOREM A NAŠÍ TATARSKOU OMÁČKOU | 129 Kč |
MENU 3 | |
VEPŘOVÁ PANENKA V ÚPRAVĚ SOUS VIDE S PARMEZÁNOVOU OMÁČKOU A STEAKOVÝMI HRANOLKY | 189 Kč |
MENU 4 | |
RAKOUSKÝ GERMKNÖDEL S VAILKOVÝM PŘELIVEM A MÁKEM | 149 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT S UZENÝM LOSOSEM – ŠPENÁTOVÉ LISTY, PAPRIKA, ŘAPÍKATÝ CELER, JARNÍ CIBULKA, ŘEDKVIČKA A KOPROVÝ DRESINK | 169 Kč |