Pondělí 31. 10. | |
---|---|
Polévka | |
SELSKÁ POLÉVKA | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
ITALSKÉ TĚSTOVINY S UZENÝM LOSOSEM, ČERSTVÝM ŠPENÁTEM, SMETANA, ČERSTVÁ RAJČÁTKA | 189 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ STEAK ZAPEČENÝ SE SÝROVOU KRUSTOU, KAPARI OMÁČKA, PEČENÉ BRAMBORY, ZAKYSANÝ SMETANA | 149 Kč |
MENU 2 | |
VEPŘOVÉ VÝPEČKY, KYSANÉ ZELÍ SE SLANINOU, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK | 149 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
JELENÍ KÝTA NA SMETANĚ, HOUSKOVÝ KNEDLÍK, BRUSINKOVÁ ŠLEHAČKA– DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN. | 239 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
TRHANÝ LISTOVÝ SALÁT, MEDOVÝ DRESING S FRANCOUZSKOU HOŘČICÍ, GRILOVANÝ HERMELÍN, BRAMBOROVÉ CHIPSY, SUŠENÉ BRUSINKY V RUMU | 159 Kč |
Úterý 1. 11. | |
---|---|
Polévka | |
HOVĚZÍ VÝVAR S JÁTROVÝMI KNEDLÍČKY A NUDLEMI | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
HŘÍBKOVÉ RIZOTO, TRHANÉ KUŘEÍ PRSO, BYLINKOVÁ OMÁČKA, RUCOLA, PARMEZÁN | 159 Kč |
MENU 1 | |
VEPŘOVÝ STEAK, SÁZENÉ VEJCE, PEPŘOVÁ OMÁČKA, GRILOVANÁ ZELENINA S BRAMBOREM | 149 Kč |
MENU 2 | |
SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ, HOUSKOVÝ KNEDLÍK | 149 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
JELENÍ KÝTA NA SMETANĚ, HOUSKOVÝ KNEDLÍK, BRUSINKOVÁ ŠLEHAČKA– DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN. | 239 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
TRHANÝ LISTOVÝ SALÁT, MEDOVÝ DRESING S FRANCOUZSKOU HOŘČICÍ, GRILOVANÝ HERMELÍN, BRAMBOROVÉ CHIPSY, SUŠENÉ BRUSINKY V RUMU | 159 Kč |
Středa 2. 11. | |
---|---|
Polévka | |
PIKANTNÍ KUŘECÍ POLÉVKA SE ZELENINOU | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
HOVĚZÍ PLÁTEK, BRAMBOROVÝ DORT, KOPROVÁ OMÁČKA, ZELENÉ FAZOLKY, VAŘENÉ VEJCE | 169 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ STEAK V PIVNÍM TĚSTÍČKU, ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY, OKURKOVÝ SALÁT | 149 Kč |
MENU 2 | |
ZAPEČENÉ ŠUNKOFLEKY, UZENÉ MASO, HRÁŠEK, CIBULE, ZELENINA, KYSELÝ OKUREK | 149 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
JELENÍ KÝTA NA SMETANĚ, HOUSKOVÝ KNEDLÍK, BRUSINKOVÁ ŠLEHAČKA– DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN. | 239 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
TRHANÝ LISTOVÝ SALÁT, MEDOVÝ DRESING S FRANCOUZSKOU HOŘČICÍ, GRILOVANÝ HERMELÍN, BRAMBOROVÉ CHIPSY, SUŠENÉ BRUSINKY V RUMU | 159 Kč |
Čtvrtek 3. 11. | |
---|---|
Polévka | |
PÓRKOVÁ KRÉMOVÁ S MÁTOU A KRUTÓNY | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
VEPŘOVÝ STEAK Z GRILU, PEČENÁ SLANINA, SÁZENÉ VEJCE, CUKETA, HRANOLKY, ČESNEKOVÁ OMÁČKA | 149 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ NUDLIČKY NA CURRY, ČERVENÁ CIBULE, GRILOVANÉ RAJČE, RÝŽOVÉ NUDLE | 149 Kč |
MENU 2 | |
TRADIČNÝ VEPŘOVÉ KOSTKY NA KMÍNĚ, HRÁŠKOVÁ RÝŽE, NAKLÁDANY OKUREK | 149 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA - KAŽDÝ ČTVRTEK V NABÍDCE ČERSTVÁ RYBA | |
„FISH AND CHIPS“ - SMAŽENÁ RYBA V TĚSTÍČKU, HRANOLKY, HRÁŠKOVÉ PYRÉ, TATARSKÁ OMÁČKA – DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN | 209 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
TRHANÝ LISTOVÝ SALÁT, MEDOVÝ DRESING S FRANCOUZSKOU HOŘČICÍ, GRILOVANÝ HERMELÍN, BRAMBOROVÉ CHIPSY, SUŠENÉ BRUSINKY V RUMU | 159 Kč |
Pátek 4. 11. | |
---|---|
Polévka | |
VALAŠSKÁ ZELŇAČKA | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
PEČENÁ KRKOVIČKA, DUŠENÝ ŠPENÁT, PEČENÁ BRAMBORA, ZAKYSANÁ SMETANA, VÍDEŇSKÁ CIBULKA | 149 Kč |
MENU 1 | |
SMAŽENÉ KUŘECÍ STEHNO BK, BRAMBOROVÁ KAŠE S PEČENÝM ČESNEKEM, GRILOVANÝ ANANAS | 149 Kč |
MENU 2 | |
STROZZAPRETI, SMETANOVÁ OMÁČKA S BAZALKOU, PEČENÁ PANČETA, RUCOLA, TRHANÁ MOZZARELLA | 159 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
JELENÍ KÝTA NA SMETANĚ, HOUSKOVÝ KNEDLÍK, BRUSINKOVÁ ŠLEHAČKA– DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN. | 239 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
TRHANÝ LISTOVÝ SALÁT, MEDOVÝ DRESING S FRANCOUZSKOU HOŘČICÍ, GRILOVANÝ HERMELÍN, BRAMBOROVÉ CHIPSY, SUŠENÉ BRUSINKY V RUMU | 159 Kč |