Pondělí 31. 1. | |
---|---|
Polévka | |
RAJSKÁ POLÉVKA S RÝŽÍ | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
ŘÍZEČKY Z VEPŘOVÉ PANENKY V MANDLOVÉ STROUHANCE, BRAMBOROVÉ PYRÉ | 159 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ PLÁTEK CAPRESE S BRAMBOROVÝMI KROKETAMI | 139 Kč |
MENU 2 | |
TORTELLI SE SÝROVOU OMÁČKOU, OŘÍŠKY A RUKOLOU | 149 Kč |
MENU 3 | |
KRKOVICE ŠPIKOVANÁ ČESNEKEM NA BYLINKOVÉM DEMI GLACE, HOUBOVÝ KUBA | 189 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
VARIACE SALÁTU S ČEKANKOU, GREPEM, BALKÁNSKÝM SÝREM A PITA CHLEBEM | 139 Kč |
Úterý 1. 2. | |
---|---|
Polévka | |
POLÉVKA Z PEČENÉHO ČESNEKU SE ŠPEKEM A KRUTONY | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
ČERSTVÉ TĚSTOVINY S HOVĚZÍMA NUDLIČKAMA Z FLANK STEAKU A ZELENINOU | 179 Kč |
MENU 1 | |
DRŮBEŽÍ RIZOTO SYPANÉ SÝREM EIDAM A KYSELOU OKURKOU | 139 Kč |
MENU 2 | |
SOUKENICKÝ ŘÍZEK S BRAMBOROVOU KAŠÍ A OKURKOVÝM SALÁTEM | 139 Kč |
MENU 3 | |
KRKOVICE ŠPIKOVANÁ ČESNEKEM NA BYLINKOVÉM DEMI GLACE, HOUBOVÝ KUBA | 189 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
VARIACE SALÁTU S ČEKANKOU, GREPEM, BALKÁNSKÝM SÝREM A PITA CHLEBEM | 139 Kč |
Středa 2. 2. | |
---|---|
Polévka | |
KVĚTÁKOVÁ | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
PANENKA VE SLANINOVÉM KABÁTKU SE ŠŤOUCHANÝMI BRAMBORY A OMÁČKOU DEMI GLACE | 189 Kč |
MENU 1 | |
KRŮTÍ SAÁG PODÁVANÝ S PEČIVEM | 139 Kč |
MENU 2 | |
CUKETOVÉ LASAGNE S MÍCHANÝM ZELENINOVÝM SALÁTKEM | 139 Kč |
MENU 3 | |
KRKOVICE ŠPIKOVANÁ ČESNEKEM NA BYLINKOVÉM DEMI GLACE, HOUBOVÝ KUBA | 189 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
VARIACE SALÁTU S ČEKANKOU, GREPEM, BALKÁNSKÝM SÝREM A PITA CHLEBEM | 139 Kč |
Čtvrtek 3. 2. | |
---|---|
Polévka | |
ČOČKOVÁ POLÉVKA | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
HOVĚZÍ STEAK S HOŘČIČNOU OMÁČKOU A PEČENÝMI BRAMBORY | 199 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ PLÁTEK S CHEDDAROVOU OMÁČKOU A BYLINKOVÝMI BRAMBORY GRENAILLE | 139 Kč |
MENU 2 | |
AZU PO TATARSKU S BASMATI RÝŽÍ | 149 Kč |
MENU 3 | |
KRKOVICE ŠPIKOVANÁ ČESNEKEM NA BYLINKOVÉM DEMI GLACE, HOUBOVÝ KUBA | 189 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
VARIACE SALÁTU S ČEKANKOU, GREPEM, BALKÁNSKÝM SÝREM A PITA CHLEBEM | 139 Kč |
Pátek 4. 2. | |
---|---|
Polévka | |
KULAJDA | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
SMAŽENÁ VEPŘOVÁ KAPSA S UZENÝM SÝREM A DEBRECINKOU, VAŘENÝ BRAMBOR A SALÁTEK Z POLNÍČKU | 149 Kč |
MENU 1 | |
TORTILLA S TRHANÝM KUŘECÍM MASEM, ČERSTVOU ZELENINOU, TOMATOVOU SALSOU A TORTILLA CHIPSY | 139 Kč |
MENU 2 | |
TĚSTOVINY PENNE S LILKEM, CHERRY TOMATY A BAZALKOU | 139 Kč |
MENU 3 | |
KRKOVICE ŠPIKOVANÁ ČESNEKEM NA BYLINKOVÉM DEMI GLACE, HOUBOVÝ KUBA | 189 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
VARIACE SALÁTU S ČEKANKOU, GREPEM, BALKÁNSKÝM SÝREM A PITA CHLEBEM | 139 Kč |