| Pondělí 31. 1. | |
|---|---|
| Polévka | |
| RAJSKÁ POLÉVKA S RÝŽÍ | 30 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| ŘÍZEČKY Z VEPŘOVÉ PANENKY V MANDLOVÉ STROUHANCE, BRAMBOROVÉ PYRÉ | 159 Kč |
| MENU 1 | |
| KUŘECÍ PLÁTEK CAPRESE S BRAMBOROVÝMI KROKETAMI | 139 Kč |
| MENU 2 | |
| TORTELLI SE SÝROVOU OMÁČKOU, OŘÍŠKY A RUKOLOU | 149 Kč |
| MENU 3 | |
| KRKOVICE ŠPIKOVANÁ ČESNEKEM NA BYLINKOVÉM DEMI GLACE, HOUBOVÝ KUBA | 189 Kč |
| SALÁT TÝDNE | |
| VARIACE SALÁTU S ČEKANKOU, GREPEM, BALKÁNSKÝM SÝREM A PITA CHLEBEM | 139 Kč |
| Úterý 1. 2. | |
|---|---|
| Polévka | |
| POLÉVKA Z PEČENÉHO ČESNEKU SE ŠPEKEM A KRUTONY | 30 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| ČERSTVÉ TĚSTOVINY S HOVĚZÍMA NUDLIČKAMA Z FLANK STEAKU A ZELENINOU | 179 Kč |
| MENU 1 | |
| DRŮBEŽÍ RIZOTO SYPANÉ SÝREM EIDAM A KYSELOU OKURKOU | 139 Kč |
| MENU 2 | |
| SOUKENICKÝ ŘÍZEK S BRAMBOROVOU KAŠÍ A OKURKOVÝM SALÁTEM | 139 Kč |
| MENU 3 | |
| KRKOVICE ŠPIKOVANÁ ČESNEKEM NA BYLINKOVÉM DEMI GLACE, HOUBOVÝ KUBA | 189 Kč |
| SALÁT TÝDNE | |
| VARIACE SALÁTU S ČEKANKOU, GREPEM, BALKÁNSKÝM SÝREM A PITA CHLEBEM | 139 Kč |
| Středa 2. 2. | |
|---|---|
| Polévka | |
| KVĚTÁKOVÁ | 30 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| PANENKA VE SLANINOVÉM KABÁTKU SE ŠŤOUCHANÝMI BRAMBORY A OMÁČKOU DEMI GLACE | 189 Kč |
| MENU 1 | |
| KRŮTÍ SAÁG PODÁVANÝ S PEČIVEM | 139 Kč |
| MENU 2 | |
| CUKETOVÉ LASAGNE S MÍCHANÝM ZELENINOVÝM SALÁTKEM | 139 Kč |
| MENU 3 | |
| KRKOVICE ŠPIKOVANÁ ČESNEKEM NA BYLINKOVÉM DEMI GLACE, HOUBOVÝ KUBA | 189 Kč |
| SALÁT TÝDNE | |
| VARIACE SALÁTU S ČEKANKOU, GREPEM, BALKÁNSKÝM SÝREM A PITA CHLEBEM | 139 Kč |
| Čtvrtek 3. 2. | |
|---|---|
| Polévka | |
| ČOČKOVÁ POLÉVKA | 30 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| HOVĚZÍ STEAK S HOŘČIČNOU OMÁČKOU A PEČENÝMI BRAMBORY | 199 Kč |
| MENU 1 | |
| KUŘECÍ PLÁTEK S CHEDDAROVOU OMÁČKOU A BYLINKOVÝMI BRAMBORY GRENAILLE | 139 Kč |
| MENU 2 | |
| AZU PO TATARSKU S BASMATI RÝŽÍ | 149 Kč |
| MENU 3 | |
| KRKOVICE ŠPIKOVANÁ ČESNEKEM NA BYLINKOVÉM DEMI GLACE, HOUBOVÝ KUBA | 189 Kč |
| SALÁT TÝDNE | |
| VARIACE SALÁTU S ČEKANKOU, GREPEM, BALKÁNSKÝM SÝREM A PITA CHLEBEM | 139 Kč |
| Pátek 4. 2. | |
|---|---|
| Polévka | |
| KULAJDA | 30 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| SMAŽENÁ VEPŘOVÁ KAPSA S UZENÝM SÝREM A DEBRECINKOU, VAŘENÝ BRAMBOR A SALÁTEK Z POLNÍČKU | 149 Kč |
| MENU 1 | |
| TORTILLA S TRHANÝM KUŘECÍM MASEM, ČERSTVOU ZELENINOU, TOMATOVOU SALSOU A TORTILLA CHIPSY | 139 Kč |
| MENU 2 | |
| TĚSTOVINY PENNE S LILKEM, CHERRY TOMATY A BAZALKOU | 139 Kč |
| MENU 3 | |
| KRKOVICE ŠPIKOVANÁ ČESNEKEM NA BYLINKOVÉM DEMI GLACE, HOUBOVÝ KUBA | 189 Kč |
| SALÁT TÝDNE | |
| VARIACE SALÁTU S ČEKANKOU, GREPEM, BALKÁNSKÝM SÝREM A PITA CHLEBEM | 139 Kč |
