Pondělí 30. 8. | |
---|---|
Polévka | |
KVĚTÁKOVÁ POLÉVKA S BRAMBOREM A KAROTKOU | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
ČERSTVÉ TĚSTOVINY S HOVĚZÍMI NUDLIČKAMI, ČESNEKEM, ČERSTVÝM ŠPENÁTEM A SÝREM GRANA (MIN. DOBA PŘÍPRAVY 10 MIN) | 179 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ PRSO „CAPRESE“ S BRAMBOROVÝMI KROKETAMI A LISTOVÝM SALÁTKEM | 139 Kč |
MENU 2 | |
VEPŘOVÝ GYROS S PITA CHLEBEM, ČERVENOU CIBULÍ A TZAZIKY | 139 Kč |
MENU 3 | |
KYNUTÉ BORŮVKOVÉ KNEDLÍKY S TVAROHEM, CUKREM A PŘEPUŠTĚNÝM MÁSLEM (MIN. DOBA PŘÍPRAVY 10 MIN.) | 159 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT CAESAR S ORIGINÁLNÍM DRESINKEM, FILÍROVANÝM PRSÍČKEM, SLANINOVÝM CHIPSEM, KRUTÓNKY A HOBLINKAMI SÝRU GRANA | 159 Kč |
Úterý 31. 8. | |
---|---|
Polévka | |
MEXICKÁ S HOVĚZÍM MASEM, FAZOLEMI A KUKUŘICÍ | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
VEPŘOVÁ PANENKA SOUS VIDE S HRÁŠKOVÝM PYRÉ A HRUŠKOVÝM CHUTNEY (MIN. DOBA PŘÍPRAVY 15 MIN.) | 169 Kč |
MENU 1 | |
LASAGNE BOLOGNESE S MOZZARELLOU A LISTOVÝM SALÁTKEM | 149 Kč |
MENU 2 | |
HALUŠKY S MORAVSKÝM UZENÝM MASEM RESTOVANÝM NA SÁDLE SE SUDOVÝM ZELÍM A SMAŽENOU VÍDEŇSKOU CIBULÍ | 139 Kč |
MENU 3 | |
KYNUTÉ BORŮVKOVÉ KNEDLÍKY S TVAROHEM, CUKREM A PŘEPUŠTĚNÝM MÁSLEM (MIN. DOBA PŘÍPRAVY 10 MIN.) | 159 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT CAESAR S ORIGINÁLNÍM DRESINKEM, FILÍROVANÝM PRSÍČKEM, SLANINOVÝM CHIPSEM, KRUTÓNKY A HOBLINKAMI SÝRU GRANA | 159 Kč |
Středa 1. 9. | |
---|---|
Polévka | |
MINESTRONE | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
TELECÍ NA VÍNĚ S KOŘENOVOU ZELENINOU A BRAMBORY S PETRŽELÍ | 159 Kč |
MENU 1 | |
KRŮTÍ ŘÍZEK S BRAMBOROVÝM SALÁTEM S MAJONÉZOU | 139 Kč |
MENU 2 | |
KOPROVÁ OMÁČKA S TRHANÝM HOVĚZÍM MASEM A BRAMBOROVÝM GRATINEM | 149 Kč |
MENU 3 | |
KYNUTÉ BORŮVKOVÉ KNEDLÍKY S TVAROHEM, CUKREM A PŘEPUŠTĚNÝM MÁSLEM (MIN. DOBA PŘÍPRAVY 10 MIN.) | 159 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT CAESAR S ORIGINÁLNÍM DRESINKEM, FILÍROVANÝM PRSÍČKEM, SLANINOVÝM CHIPSEM, KRUTÓNKY A HOBLINKAMI SÝRU GRANA | 159 Kč |
Čtvrtek 2. 9. | |
---|---|
Polévka | |
KULAJDA S HOUBAMI A VEJCEM | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
THAJSKÉ HOVĚZÍ NUDLIČY S CHILLI A DUŠENOU JASMÍNOVOU RÝŽÍ | 159 Kč |
MENU 1 | |
SMAŽENÝ KUŘECÍ ŘÍZEK V CORN FLAKES S BRAMBOROVOU KAŠÍ A TOMATOVÝM SALÁTKEM | 139 Kč |
MENU 2 | |
VEPŘOVÉ ČEVABČIČI S OPÉKANÝMI BRAMBORAMI, TATARSKOU OMÁČKOU, HOŘČICÍ A CIBULÍ | 139 Kč |
MENU 3 | |
HOVĚZÍ ROASTBEEF S PEČENÝM BRAMBOREM, ČERVENOU CIBULÍ, SLANINOU A TATARSKOU OMÁČKOU | 189 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT CAESAR S ORIGINÁLNÍM DRESINKEM, FILÍROVANÝM PRSÍČKEM, SLANINOVÝM CHIPSEM, KRUTÓNKY A HOBLINKAMI SÝRU GRANA | 159 Kč |
Pátek 3. 9. | |
---|---|
Polévka | |
HOVĚZÍ VÝVAR S KOŘENOVOU ZELENINOU A CELESTÝNSKÝMI NUDLEMI | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
VEPŘOVÁ PANENKA S BRAMBOROVÝMI NOKY A SÝROVOU OMÁČKOU (MIN. DOBA PŘÍPRAVY 15 MIN.) | 179 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ SMĚS S KUKUŘICÍ, PAPRIKOU A PÓRKEM S DUŠENOU JASMÍNOVOU RÝŽÍ | 139 Kč |
MENU 2 | |
VEPŘOVÝ BŮČEK PO ASIJSKU S JEMNOU BRAMBOROVOU KAŠÍ | 149 Kč |
MENU 3 | |
HOVĚZÍ ROASTBEEF S PEČENÝM BRAMBOREM, ČERVENOU CIBULÍ, SLANINOU A TATARSKOU OMÁČKOU | 189 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT CAESAR S ORIGINÁLNÍM DRESINKEM, FILÍROVANÝM PRSÍČKEM, SLANINOVÝM CHIPSEM, KRUTÓNKY A HOBLINKAMI SÝRU GRANA | 159 Kč |