Pondělí 7. 12. | |
---|---|
Polévka | |
HRÁŠKOVÝ KRÉM S BYLINKOVÝMI KRUTÓNY | 20 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
GRILOVANÝ FLAP STEAK S BYLINKOVÝM MÁSLEM, MALÝM SALÁTKEM Z POLNÍČKU A CHERRY RAJČÁTEK S PEČENÝMI BRAMBORY | 169 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ ROLÁDA SE ŠPENÁTEM S JEMNOU BRAMBOROVOU KAŠÍ A TOMATOVÝM SALÁTKEM S ČERVENOU CIBULÍ | 129 Kč |
MENU 2 | |
VEPŘOVÉ KOSTKY NA ŽAMPIONECH S TĚSTOVINAMI | 129 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
MEXICKÝ SALÁT S CHERRY RAJČATY, KUKUŘICÍ, KUŘECÍMÍ KOUSKY SWEET&CHILLI, ZAKYSANOU SMETANOU A KŘUPAVOU PŠENIČNOU TORTILLOU | 149 Kč |
Úterý 8. 12. | |
---|---|
Polévka | |
MAĎARSKÁ GULÁŠOVÁ S KOŘENOU ZELENINOU A FAZOLEMI | 20 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
VEPŘOVÁ PANENKA "SOUS VIDE" S PEPŘOVOU OMÁČKOU, GRILOVANOU ZELENINOU A PEČENÝMI BRAMBORY | 169 Kč |
MENU 1 | |
MASOVÁ SMĚS „WOK“ S RESTOVANOU ZELENINOU, JARNÍ CIBULKOU A DUŠENOU JASMÍNOVOU RÝŽÍ | 129 Kč |
MENU 2 | |
SMAŽENÝ SÝR EIDAM S VAŘENÝM PAŽITKOVÝM BRAMBOREM A TATARSKOU OMÁČKOU | 129 Kč |
SALÁT TÝDNE: | |
MEXICKÝ SALÁT S CHERRY RAJČATY, KUKUŘICÍ, KUŘECÍMÍ KOUSKY SWEET&CHILLI, ZAKYSANOU SMETANOU A KŘUPAVOU PŠENIČNOU TORTILLOU | 149 Kč |
Středa 9. 12. | |
---|---|
Polévka | |
TOMATOVÁ POLÉVKA | 20 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
ZVĚŘINOVÝ GULÁŠ S ČERVENOU CIBULÍ A KYNUTÝM HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM | 159 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ PRSO CAPRESE S ČERSTVÝMI RAJČATY, SÝREM MOZZARELLA, BAZALKOVOU OMÁČKOU A ZÁMECKÝMI BRAMBŮRKY | 129 Kč |
MENU 2 | |
ŠPAGETY S HOVĚZÍM RAGŮ SMETANOU A HOUBAMI, SYPANÉ SÝREM GRANA | 129 Kč |
SALÁT TÝDNE: | |
MEXICKÝ SALÁT S CHERRY RAJČATY, KUKUŘICÍ, KUŘECÍMÍ KOUSKY SWEET&CHILLI, ZAKYSANOU SMETANOU A KŘUPAVOU PŠENIČNOU TORTILLOU | 149 Kč |
Čtvrtek 10. 12. | |
---|---|
Polévka | |
HOVĚZÍ VÝVAR S JÁTROVÝMI KNEDLÍČKY NUDLEMI A ZELENINOU | 20 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
HOVĚZÍ BURGER SE SLANINOU, ZKARAMELIZOVANOU CIBULÍ, LEDOVÝM SALÁTEM, HRANOLKY A MAJONÉZOU | 159 Kč |
MENU 1 | |
PEČENÉ KUŘECÍ STEHNO PO PROVENSÁLSKU S MAČKANÝMI BRAMBORY A ZELNÝM SALÁTKEM S KOPREM | 129 Kč |
MENU 2 | |
HRACHOVÁ KAŠE S UZENÝM MASEM, RESTOVANOU CIBULKOU, NAKLÁDANÝM OKURKEM A ČERSTVÝM CHLEBEM | 129 Kč |
SALÁT TÝDNE: | |
MEXICKÝ SALÁT S CHERRY RAJČATY, KUKUŘICÍ, KUŘECÍMÍ KOUSKY SWEET&CHILLI, ZAKYSANOU SMETANOU A KŘUPAVOU PŠENIČNOU TORTILLOU | 149 Kč |
Pátek 11. 12. | |
---|---|
Polévka | |
PÓRKOVÁ POLÉVKA S VEJCEM | 20 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
VEPŘOVÉ NUDLIČKY HOT & SPICY – VEPŘOVÁ PANENKA V RAJČATOVÉ OMÁČCE S CHILLI PAPRIČKAMI JALAPEŇOS, ČESNEKEM A KURKUMOU, AMERICKÉ BRAMBORY | 169 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ MEDAILONKY S E SMETANOVOU HŘÍBKOVOU OMÁČKOU A ŠŤOUCHANÝM BRAMBOREM S JARNÍ CIBULKOU | 129 Kč |
MENU 2 | |
HOVĚZÍ VAŘENÉ S RAJSKOU OMÁČKOU A KYNUTÝM HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM | 129 Kč |
SALÁT TÝDNE: | |
MEXICKÝ SALÁT S CHERRY RAJČATY, KUKUŘICÍ, KUŘECÍMÍ KOUSKY SWEET&CHILLI, ZAKYSANOU SMETANOU A KŘUPAVOU PŠENIČNOU TORTILLOU | 149 Kč |