| Pondělí 30. 1. | |
|---|---|
| Polévka | |
| KUKUŘIČNÁ KRÉMOVÁ S CORN FLAKES | 35 Kč |
| GURMÁN MENU | |
| GRILOVANÉ KRŮTÍ PRSO, TOMATOVÉ RISSOTO, PARMEZÁN, SALÁTEK - bez lepek | 169 Kč |
| MENU 1 | |
| KUŘECÍ STEAK S BYLINKOVÝM MÁSLEM, KUKUŘIČNÝ KLAS, JACKET POTATO SE ZAKYSANOU SMETANOU - bez lepek | 149 Kč |
| MENU 2 | |
| JATERNICOVÝ PREJT, KYSANÉ ZELÍ, ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY | 149 Kč |
| MENU 3 | |
| SALÁT CAESAR S ORIGINÁLNÍM DRESINKEM, FILÍROVANÝM PRSÍČKEM, SLANINOVÝM CHIPSEM, KRUTÓNY A HOBLINKAMI SÝRU GRANA | 169 Kč |
| MENU 4 | |
| SMAŽENÝ SÝR GOUDA, PEČENÉ BRAMBORY, TATARSKÁ OMÁČKA | 189 Kč |
| MENU 5 | |
| TRHANÁ SELEČÍ KÝTA, KYSANÉ BÍLÉ ZELÍ, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK | 189 Kč |
| MENU 6 | |
| VEPŘOVÉ ŽEBÍRKO TEXAS, RESTOVANÉ BRAMBORY S ČERVENOU CIBULÍ, SLANINOU, BBQ MAJONÉZA SE ZELENÝM PEPŘEM, BYLINKOVÉ MÁSLO - bez lepek | 289 Kč |
| Úterý 31. 1. | |
|---|---|
| Polévka | |
| SLEPIČÍ VÝVAR, PETRŽELKOVÉ NUDLE, MASO ZELENINA | 35 Kč |
| GURMÁN MENU | |
| HOVĚZÍ CHEESEBURGER, HRANOLKY, PIKANTNÍ MAJONÉZA | 199 Kč |
| MENU 1 | |
| KUŘECÍ ŠVEJ-ČU-ŽOU, SEČUÁNSKÝ PEPŘ, SMAŽENÉ BRAMBORÁČKY | 149 Kč |
| MENU 2 | |
| FRANCOUZSKÉ BRAMBORY S UZENÝM MASEM, HRÁŠKEM A VEJCEM, OKURKOVÝ SALÁTEK | 149 Kč |
| MENU 3 | |
| SALÁT CAESAR S ORIGINÁLNÍM DRESINKEM, FILÍROVANÝM PRSÍČKEM, SLANINOVÝM CHIPSEM, KRUTÓNY A HOBLINKAMI SÝRU GRANA | 169 Kč |
| MENU 4 | |
| SMAŽENÝ SÝR GOUDA, PEČENÉ BRAMBORY, TATARSKÁ OMÁČKA | 189 Kč |
| MENU 5 | |
| VEPŘOVÉ KOLENO, KYSANÉ BÍLÉ ZELÍ, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK | 189 Kč |
| MENU 6 | |
| VEPŘOVÉ ŽEBÍRKO TEXAS, RESTOVANÉ BRAMBORY S ČERVENOU CIBULÍ, SLANINOU, BBQ MAJONÉZA SE ZELENÝM PEPŘEM, BYLINKOVÉ MÁSLO - bez lepek | 289 Kč |
| Středa 1. 2. | |
|---|---|
| Polévka | |
| FRANCOUZSKÁ CIBULAČKA | 35 Kč |
| GURMÁN MENU | |
| FILÍROVANÁ VEPŘOVÁ PANENKA Z GRILU, OMÁČKA Z PEČENÝCH PAPRIK, BRAMBOROVÉ GNOCCHI, SMAŽENÁ RUCOLA | 179 Kč |
| MENU 1 | |
| KUŘECÍ STEAK, HOUBOVO – PÓRKOVÉ RAGÚ, JASMÍNOVÁ RÝŽE | 149 Kč |
| MENU 2 | |
| HALUŠKY S ORAVSKOU BRYNZOU A RESTOVANOU SLANINOU, STROUHANÝ UZENÝ SÝR | 149 Kč |
| MENU 3 | |
| SALÁT CAESAR S ORIGINÁLNÍM DRESINKEM, FILÍROVANÝM PRSÍČKEM, SLANINOVÝM CHIPSEM, KRUTÓNY A HOBLINKAMI SÝRU GRANA | 169 Kč |
| MENU 4 | |
| SMAŽENÝ SÝR GOUDA, PEČENÉ BRAMBORY, TATARSKÁ OMÁČKA | 189 Kč |
| MENU 5 | |
| VEPŘOVÉ KOLENO, KYSANÉ BÍLÉ ZELÍ, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK | 189 Kč |
| MENU 6 | |
| SMAŽENÉ VEPŘOVÉ ŽEBÍRKA V PANKO STROUHANCE, PEČENÁ BRAMBORA V ALOBALU SE ZAKYSANOU SMETANOU S ČESNEKEM | 349 Kč |
| Čtvrtek 2. 2. | |
|---|---|
| Polévka | |
| FRANKFURTSKÁ POLÉVKA | 35 Kč |
| GURMÁN MENU | |
| STROZZAPRETI – ČERSTVÉ ITALSKÉ TĚSTOVINY-BOLOGNESE, PARMEZÁN, RUCOLA | 179 Kč |
| MENU 1 | |
| KUŘECÍ KUNG PAO S ASIJSKOU ZELENINOU, ARAŠÍDY, JASMÍNOVÁ RÝŽE - bez lepek | 149 Kč |
| MENU 2 | |
| STEAK Z MARINOVANÉ KRKOVIČKY, SMETANOVÁ OMÁČKA S LESNÍMI HŘÍBKY, TYMIÁNOVÉ PEČÁKY | 149 Kč |
| MENU 3 | |
| SALÁT CAESAR S ORIGINÁLNÍM DRESINKEM, FILÍROVANÝM PRSÍČKEM, SLANINOVÝM CHIPSEM, KRUTÓNY A HOBLINKAMI SÝRU GRANA | 169 Kč |
| TÝDENNÍ NABÍDKA - RYBA | |
| NILSKÝ OKOUN, PARMEZÁNOVÉ RISSOTO, GRILOVANÁ ZELENINA - bez lepek | 229 Kč |
| MENU 5 | |
| SMAŽENÝ SÝR GOUDA, PEČENÉ BRAMBORY, TATARSKÁ OMÁČKA | 189 Kč |
| MENU 6 | |
| VEPŘOVÉ KOLENO, KYSANÉ BÍLÉ ZELÍ, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK | 189 Kč |
| Pátek 3. 2. | |
|---|---|
| Polévka | |
| VALAŠSKÁ KYSELICE | 35 Kč |
| GURMÁN MENU | |
| HOVĚZÍ ROASTBEEF, HRANOLKY, TATARSKÁ OMÁČKA - bez lepek | 189 Kč |
| MENU 1 | |
| TRHANÉ KUŘECÍ MASO, SMETANOVO PAPRIKOVÁ OMÁČKA, BRAMBOROVÉ NOKY | 149 Kč |
| MENU 2 | |
| VEPŘOVÝ STEAK NA GRILU, ZELENINA RATATOUILLE S BRAMBOREM, BYLINKOVÁ BAGETA | 149 Kč |
| MENU 3 | |
| SALÁT CAESAR S ORIGINÁLNÍM DRESINKEM, FILÍROVANÝM PRSÍČKEM, SLANINOVÝM CHIPSEM, KRUTÓNY A HOBLINKAMI SÝRU GRANA | 169 Kč |
| MENU 4 | |
| SMAŽENÝ SÝR GOUDA, PEČENÉ BRAMBORY, TATARSKÁ OMÁČKA | 189 Kč |
| MENU 5 | |
| VEPŘOVÉ KOLENO, KYSANÉ BÍLÉ ZELÍ, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK | 189 Kč |
| MENU 6 | |
| SMAŽENÉ VEPŘOVÉ ŽEBÍRKA V PANKO STROUHANCE, PEČENÁ BRAMBORA V ALOBALU SE ZAKYSANOU SMETANOU S ČESNEKEM | 349 Kč |
