Pondělí 30. 1. | |
---|---|
Polévka | |
KUKUŘIČNÁ KRÉMOVÁ S CORN FLAKES | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
GRILOVANÉ KRŮTÍ PRSO, TOMATOVÉ RISSOTO, PARMEZÁN, SALÁTEK - bez lepek | 169 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ STEAK S BYLINKOVÝM MÁSLEM, KUKUŘIČNÝ KLAS, JACKET POTATO SE ZAKYSANOU SMETANOU - bez lepek | 149 Kč |
MENU 2 | |
JATERNICOVÝ PREJT, KYSANÉ ZELÍ, ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY | 149 Kč |
MENU 3 | |
SALÁT CAESAR S ORIGINÁLNÍM DRESINKEM, FILÍROVANÝM PRSÍČKEM, SLANINOVÝM CHIPSEM, KRUTÓNY A HOBLINKAMI SÝRU GRANA | 169 Kč |
MENU 4 | |
SMAŽENÝ SÝR GOUDA, PEČENÉ BRAMBORY, TATARSKÁ OMÁČKA | 189 Kč |
MENU 5 | |
TRHANÁ SELEČÍ KÝTA, KYSANÉ BÍLÉ ZELÍ, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK | 189 Kč |
MENU 6 | |
VEPŘOVÉ ŽEBÍRKO TEXAS, RESTOVANÉ BRAMBORY S ČERVENOU CIBULÍ, SLANINOU, BBQ MAJONÉZA SE ZELENÝM PEPŘEM, BYLINKOVÉ MÁSLO - bez lepek | 289 Kč |
Úterý 31. 1. | |
---|---|
Polévka | |
SLEPIČÍ VÝVAR, PETRŽELKOVÉ NUDLE, MASO ZELENINA | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
HOVĚZÍ CHEESEBURGER, HRANOLKY, PIKANTNÍ MAJONÉZA | 199 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ ŠVEJ-ČU-ŽOU, SEČUÁNSKÝ PEPŘ, SMAŽENÉ BRAMBORÁČKY | 149 Kč |
MENU 2 | |
FRANCOUZSKÉ BRAMBORY S UZENÝM MASEM, HRÁŠKEM A VEJCEM, OKURKOVÝ SALÁTEK | 149 Kč |
MENU 3 | |
SALÁT CAESAR S ORIGINÁLNÍM DRESINKEM, FILÍROVANÝM PRSÍČKEM, SLANINOVÝM CHIPSEM, KRUTÓNY A HOBLINKAMI SÝRU GRANA | 169 Kč |
MENU 4 | |
SMAŽENÝ SÝR GOUDA, PEČENÉ BRAMBORY, TATARSKÁ OMÁČKA | 189 Kč |
MENU 5 | |
VEPŘOVÉ KOLENO, KYSANÉ BÍLÉ ZELÍ, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK | 189 Kč |
MENU 6 | |
VEPŘOVÉ ŽEBÍRKO TEXAS, RESTOVANÉ BRAMBORY S ČERVENOU CIBULÍ, SLANINOU, BBQ MAJONÉZA SE ZELENÝM PEPŘEM, BYLINKOVÉ MÁSLO - bez lepek | 289 Kč |
Středa 1. 2. | |
---|---|
Polévka | |
FRANCOUZSKÁ CIBULAČKA | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
FILÍROVANÁ VEPŘOVÁ PANENKA Z GRILU, OMÁČKA Z PEČENÝCH PAPRIK, BRAMBOROVÉ GNOCCHI, SMAŽENÁ RUCOLA | 179 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ STEAK, HOUBOVO – PÓRKOVÉ RAGÚ, JASMÍNOVÁ RÝŽE | 149 Kč |
MENU 2 | |
HALUŠKY S ORAVSKOU BRYNZOU A RESTOVANOU SLANINOU, STROUHANÝ UZENÝ SÝR | 149 Kč |
MENU 3 | |
SALÁT CAESAR S ORIGINÁLNÍM DRESINKEM, FILÍROVANÝM PRSÍČKEM, SLANINOVÝM CHIPSEM, KRUTÓNY A HOBLINKAMI SÝRU GRANA | 169 Kč |
MENU 4 | |
SMAŽENÝ SÝR GOUDA, PEČENÉ BRAMBORY, TATARSKÁ OMÁČKA | 189 Kč |
MENU 5 | |
VEPŘOVÉ KOLENO, KYSANÉ BÍLÉ ZELÍ, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK | 189 Kč |
MENU 6 | |
SMAŽENÉ VEPŘOVÉ ŽEBÍRKA V PANKO STROUHANCE, PEČENÁ BRAMBORA V ALOBALU SE ZAKYSANOU SMETANOU S ČESNEKEM | 349 Kč |
Čtvrtek 2. 2. | |
---|---|
Polévka | |
FRANKFURTSKÁ POLÉVKA | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
STROZZAPRETI – ČERSTVÉ ITALSKÉ TĚSTOVINY-BOLOGNESE, PARMEZÁN, RUCOLA | 179 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ KUNG PAO S ASIJSKOU ZELENINOU, ARAŠÍDY, JASMÍNOVÁ RÝŽE - bez lepek | 149 Kč |
MENU 2 | |
STEAK Z MARINOVANÉ KRKOVIČKY, SMETANOVÁ OMÁČKA S LESNÍMI HŘÍBKY, TYMIÁNOVÉ PEČÁKY | 149 Kč |
MENU 3 | |
SALÁT CAESAR S ORIGINÁLNÍM DRESINKEM, FILÍROVANÝM PRSÍČKEM, SLANINOVÝM CHIPSEM, KRUTÓNY A HOBLINKAMI SÝRU GRANA | 169 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA - RYBA | |
NILSKÝ OKOUN, PARMEZÁNOVÉ RISSOTO, GRILOVANÁ ZELENINA - bez lepek | 229 Kč |
MENU 5 | |
SMAŽENÝ SÝR GOUDA, PEČENÉ BRAMBORY, TATARSKÁ OMÁČKA | 189 Kč |
MENU 6 | |
VEPŘOVÉ KOLENO, KYSANÉ BÍLÉ ZELÍ, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK | 189 Kč |
Pátek 3. 2. | |
---|---|
Polévka | |
VALAŠSKÁ KYSELICE | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
HOVĚZÍ ROASTBEEF, HRANOLKY, TATARSKÁ OMÁČKA - bez lepek | 189 Kč |
MENU 1 | |
TRHANÉ KUŘECÍ MASO, SMETANOVO PAPRIKOVÁ OMÁČKA, BRAMBOROVÉ NOKY | 149 Kč |
MENU 2 | |
VEPŘOVÝ STEAK NA GRILU, ZELENINA RATATOUILLE S BRAMBOREM, BYLINKOVÁ BAGETA | 149 Kč |
MENU 3 | |
SALÁT CAESAR S ORIGINÁLNÍM DRESINKEM, FILÍROVANÝM PRSÍČKEM, SLANINOVÝM CHIPSEM, KRUTÓNY A HOBLINKAMI SÝRU GRANA | 169 Kč |
MENU 4 | |
SMAŽENÝ SÝR GOUDA, PEČENÉ BRAMBORY, TATARSKÁ OMÁČKA | 189 Kč |
MENU 5 | |
VEPŘOVÉ KOLENO, KYSANÉ BÍLÉ ZELÍ, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK | 189 Kč |
MENU 6 | |
SMAŽENÉ VEPŘOVÉ ŽEBÍRKA V PANKO STROUHANCE, PEČENÁ BRAMBORA V ALOBALU SE ZAKYSANOU SMETANOU S ČESNEKEM | 349 Kč |