Pondělí 3. 5. | |
---|---|
Polévka | |
DRŮBEŽÍ VÝVAR S MASEM NUDLEMI A ZELENINOU | 20 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
ŠPÍZ Z VEPŘOVÉ PANENKY SE SLANINOU, BAREVNOU PAPRIKOU A JEMNOU BRAMBOROVOU KAŠÍ | 169 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ SOTÉ S PÓRKEM A ŽAMPIONY S DUŠENOU JASMÍNOVOU RÝŽÍ | 129 Kč |
MENU 2 | |
SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ S KYNUTÝM HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM | 129 Kč |
MENU 3 | |
VEPŘOVÁ LÍČKA NA KOŘENOVÉ ZELENINĚ S JEMNOU BRAMBOROVOU KAŠÍ | 159 Kč |
MENU 4 | |
ITALSKÉ RISOTTO S LIŠKAMI, SUŠENÝMI RAJČATY A SÝREM GRANA | 149 Kč |
MENU 5 | |
TVAROHOVÉ KNEDLÍKY S KOUSKY MERUNĚK, STROUHANÝM TVAROHEM, CUKREM A PŘEPUŠTĚNÝM MÁSLEM | 139 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT CAESAR S ORIGINÁLNÍM DRESINKEM, FILÍROVANÝM PRSÍČKEM, SLANINOVÝM CHIPSEM, KRUTÓNKY A HOBLINKAMI SÝRU GRANA | 159 Kč |
Úterý 4. 5. | |
---|---|
Polévka | |
MRKVOVÝ KRÉM SE ZÁZVOREM A KORIANDREM | 20 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
TAGLIATELLE S KRŮTÍM MASEM, RUKOLOVÝM PESTEM, SUŠENÝMI TOMATY, PARMAZÁNEM A PLÁTKY ČESNEKU | 149 Kč |
MENU 1 | |
ASIJSKÉ KUŘECÍ STRIPSY V PANKO STROUHANCE S BRAMBOROVOU KAŠÍ A SALÁTEM COLESLAW | 129 Kč |
MENU 2 | |
VEPŘOVÁ SMĚS S ČERSTVOU ZELENINOU A BRAMBOROVÝMI KROKETAMI | 129 Kč |
MENU 3 | |
VEPŘOVÁ LÍČKA NA KOŘENOVÉ ZELENINĚ S JEMNOU BRAMBOROVOU KAŠÍ | 159 Kč |
MENU 4 | |
ITALSKÉ RISOTTO S LIŠKAMI, SUŠENÝMI RAJČATY A SÝREM GRANA | 149 Kč |
MENU 5 | |
TVAROHOVÉ KNEDLÍKY S KOUSKY MERUNĚK, STROUHANÝM TVAROHEM, CUKREM A PŘEPUŠTĚNÝM MÁSLEM | 139 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT CAESAR S ORIGINÁLNÍM DRESINKEM, FILÍROVANÝM PRSÍČKEM, SLANINOVÝM CHIPSEM, KRUTÓNKY A HOBLINKAMI SÝRU GRANA | 159 Kč |
Středa 5. 5. | |
---|---|
Polévka | |
ŽAMPIONOVÝ KRÉM | 20 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
HOVĚZÍ NUDLIČKY S ČERSTVÝM ŠPENÁTEM, JARNÍ CIBULKOU A DUŠENOU JASMÍNOVOU RÝŽÍ | 159 Kč |
MENU 1 | |
TRHANÉ KUŘE NA PAPRICE S RESTOVANÝMI BRAMBOROVÝMI ŠIŠKAMI A PETRŽELKOU | 129 Kč |
MENU 2 | |
FRANCOUZSKÉ BRAMBORY S RESTOVANÝM UZENÝM MASEM NA CIBULCE A SÁDLE, ZELENÝM HRÁŠKEM, SMETANOU A VEJCI, KYSELÁ OKURKA (BEZ LEPKU) | 129 Kč |
MENU 3 | |
VEPŘOVÁ LÍČKA NA KOŘENOVÉ ZELENINĚ S JEMNOU BRAMBOROVOU KAŠÍ | 159 Kč |
MENU 4 | |
ITALSKÉ RISOTTO S LIŠKAMI, SUŠENÝMI RAJČATY A SÝREM GRANA | 149 Kč |
MENU 5 | |
TVAROHOVÉ KNEDLÍKY S KOUSKY MERUNĚK, STROUHANÝM TVAROHEM, CUKREM A PŘEPUŠTĚNÝM MÁSLEM | 139 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT CAESAR S ORIGINÁLNÍM DRESINKEM, FILÍROVANÝM PRSÍČKEM, SLANINOVÝM CHIPSEM, KRUTÓNKY A HOBLINKAMI SÝRU GRANA | 159 Kč |
Čtvrtek 6. 5. | |
---|---|
Polévka | |
POLÉVKA Z ČERVENÉ ČOČKY | 20 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
VEPŘOVÁ PANENKA V ÚPRAVĚ SOUS VIDE SE SMETANOVOU OMÁČKOU S BYLINKAMI A MAČKANÝM BRAMBOREM S JARNÍ CIBULKOU | 169 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ PRSA TANDOORI MARINOVANÁ V INDICKÉ MARINÁDĚ A BÍLÉM JOGURTU, PODÁVANÁ NA ZELENINOVÉM COUS COUSU S BAZALKOVÝM PESTEM | 129 Kč |
MENU 2 | |
HOVĚZÍ NA CIBULCE S VOLSKÝM OKEM NA ŠUNCE, KROKETY, TATARSKÁ OMÁČKA | 139 Kč |
MENU 3 | |
VEPŘOVÁ LÍČKA NA KOŘENOVÉ ZELENINĚ S JEMNOU BRAMBOROVOU KAŠÍ | 159 Kč |
MENU 4 | |
ITALSKÉ RISOTTO S LIŠKAMI, SUŠENÝMI RAJČATY A SÝREM GRANA | 149 Kč |
MENU 5 | |
TVAROHOVÉ KNEDLÍKY S KOUSKY MERUNĚK, STROUHANÝM TVAROHEM, CUKREM A PŘEPUŠTĚNÝM MÁSLEM | 139 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT CAESAR S ORIGINÁLNÍM DRESINKEM, FILÍROVANÝM PRSÍČKEM, SLANINOVÝM CHIPSEM, KRUTÓNKY A HOBLINKAMI SÝRU GRANA | 159 Kč |
Pátek 7. 5. | |
---|---|
Polévka | |
KRKONOŠSKÉ KYSELO S HOUBAMI | 20 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
BRAMBOROVÉ NOKY S KRŮTÍM MASEM, ČERSTVÝM ŠPENÁTEM, CHERRY TOMATY, ŠALOTKOU A PLÁTKY ČESNEKU | 149 Kč |
MENU 1 | |
VEPŘOVÁ KRKOVICE S FAZOLOVÝMI LUSKY SE SLANINOU A MAČKANÝM BRAMBOREM S CIBULKOU | 129 Kč |
MENU 2 | |
SPAGHETTI CARBONARA SE SUŠENOU ŠUNKOU, ŽLOUTKY A PARMAZÁNEM | 129 Kč |
MENU 3 | |
VEPŘOVÁ LÍČKA NA KOŘENOVÉ ZELENINĚ S JEMNOU BRAMBOROVOU KAŠÍ | 159 Kč |
MENU 4 | |
ITALSKÉ RISOTTO S LIŠKAMI, SUŠENÝMI RAJČATY A SÝREM GRANA | 149 Kč |
MENU 5 | |
TVAROHOVÉ KNEDLÍKY S KOUSKY MERUNĚK, STROUHANÝM TVAROHEM, CUKREM A PŘEPUŠTĚNÝM MÁSLEM | 139 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT CAESAR S ORIGINÁLNÍM DRESINKEM, FILÍROVANÝM PRSÍČKEM, SLANINOVÝM CHIPSEM, KRUTÓNKY A HOBLINKAMI SÝRU GRANA | 159 Kč |
Sobota 8. 5. | |
---|---|
POLÉVKA | |
CHŘESTOVÝ KRÉM S NOKEM ZE ZAKYSANÉ SMETANY A MÁSLOVÝMI KRUTONY | 69 Kč |
MENU 1 | |
CHŘESTOVÉ RISSOTO S KRŮTÍM PRSEM A SÝREM GRANA | 189 Kč |
MENU 2 | |
CHŘEST S HOLANDSKOU OMÁČKOU, SLANINOU, ZTRACENÝM VEJCEM A NOVÝM BRAMBŮRKEM | 179 Kč |
MENU 3 | |
ŘÍZEČKY Z PANENKY V MANDLOVÉ STROUHANCE S JEMNOU BRAMBOROVOU KAŠÍ A TOMATOVÝM SALÁTKEM | 189 Kč |
MENU 4 | |
HOVĚZÍ FLANK STEAK S KARAMELIZOVANOU ČERVENOU CIBULÍ, PEČENÝMI BRAMBORY A ČESNEKOVÝM DIPEM | 199 Kč |
MENU 5 | |
BRAMBOROVÉ NOKY S MLETÝM HOVĚZÍM MASEM, RAJČATOVOU OMÁČKOU, LISTY ŠPENÁTU A SÝREM GRANA | 189 Kč |
MENU 6 | |
ŠPAGETY AGLIO-OLIO S ČESNEKEM, CHILLI PAPRIČKOU, SEKANOU PETRŽELKOU A SÝREM GRANA | 149 Kč |
MENU 7 | |
SALÁT Z CHŘESTU A ČERSTVÝCH JAHOD S KUŘECÍM PRSEM, LISTY BABY ŠPENÁTU, RUKOLY A POLNÍČKU | 169 Kč |
MENU 8 | |
TVAROHOVÉ KNEDLÍKY S JAHODAMI SE STROUHANÝM TVAROHEM, MÁSLEM A CUKREM | 139 Kč |
Neděle 9. 5. | |
---|---|
POLÉVKA | |
CHŘESTOVÝ KRÉM S NOKEM ZE ZAKYSANÉ SMETANY A MÁSLOVÝMI KRUTONY | 69 Kč |
MENU 1 | |
CHŘESTOVÉ RISSOTO S KRŮTÍM PRSEM A SÝREM GRANA | 189 Kč |
MENU 2 | |
CHŘEST S HOLANDSKOU OMÁČKOU, SLANINOU, ZTRACENÝM VEJCEM A NOVÝM BRAMBŮRKEM | 179 Kč |
MENU 3 | |
ŘÍZEČKY Z PANENKY V MANDLOVÉ STROUHANCE S JEMNOU BRAMBOROVOU KAŠÍ A TOMATOVÝM SALÁTKEM | 189 Kč |
MENU 4 | |
HOVĚZÍ FLANK STEAK S KARAMELIZOVANOU ČERVENOU CIBULÍ, PEČENÝMI BRAMBORY A ČESNEKOVÝM DIPEM | 199 Kč |
MENU 5 | |
BRAMBOROVÉ NOKY S MLETÝM HOVĚZÍM MASEM, RAJČATOVOU OMÁČKOU, LISTY ŠPENÁTU A SÝREM GRANA | 189 Kč |
MENU 6 | |
ŠPAGETY AGLIO-OLIO S ČESNEKEM, CHILLI PAPRIČKOU, SEKANOU PETRŽELKOU A SÝREM GRANA | 149 Kč |
MENU 7 | |
SALÁT Z CHŘESTU A ČERSTVÝCH JAHOD S KUŘECÍM PRSEM, LISTY BABY ŠPENÁTU, RUKOLY A POLNÍČKU | 169 Kč |
MENU 8 | |
TVAROHOVÉ KNEDLÍKY S JAHODAMI SE STROUHANÝM TVAROHEM, MÁSLEM A CUKREM | 139 Kč |