Pondělí 3. 4. | |
---|---|
Polévka | |
ŽAMPIÓNOVÝ KRÉM S ČERSTVOU BAZALKOU | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
ITALSKÉ TĚSTOVINY V OMÁČCE Z PEČENÝCH PAPRIK, FILÍROVANÁ PANENKA Z GRILU, SMAŽENÁ RUCOLA | 179 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ STEAK S BYLINKOVÝM MÁSLEM, KUKUŘIČNÝ KLAS, JACKET POTATO SE ZAKYSANOU SMETANOU | 149 Kč |
MENU 2 | |
VEPŘOVÁ PEČÍNKA, FAZOLKY NA SMETANĚ, VAŘENÉ BRAMBORY MAŠTĚNÉ MÁSLEM | 149 Kč |
MENU 3 | |
FILÍROVANÉ KACHNÍ PRSO NA MEDU A CHILLI, TRHANÝ SALÁT, ZELENÝ HRÁŠEK, SMETANOVÁ MAJONÉZA, SMAŽENÉ ČÍNSKÉ NUDLE | 189 Kč |
MENU 4 | |
HOVĚZÍ PO BURGUNDSKU, BRAMBOROVÁ KAŠE (KOŘENOVÁ ZELENINA, ČERVENÉ VÍNO, PEČENÉ ŽAMPIONY) | 199 Kč |
MENU 5 | |
PEČENÝ VEPŘOVÝ BŮČEK, LISTOVÝ ŠPENÁT, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK, RESTOVANÁ CIBULKA | 189 Kč |
MENU 6 | |
SMAŽENÝ HERMELÍN, FARMÁŘSKÉ HRANOLKY, TATARSKÁ OMÁČKA SE SUŠENÝMI RAJČATY | 179 Kč |
Úterý 4. 4. | |
---|---|
Polévka | |
KUKUŘIČNÁ KRÉMOVÁ, CORN FLAKES | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
ŠPIKOVANÉ KRŮTÍ PRSO ANGLICKOU SLANINOU, TĚSTOVINY S PESTEM ZE SUŠENÝCH RAJČAT A CHILLI, PARMEZÁN | 169 Kč |
MENU 1 | |
ŘECKÝ GYROS Z KUŘECÍCH STEHEN, TZATZIKY, PEČENÉ BRAMBORY, ČESNEKOVÝ DIP | 149 Kč |
MENU 2 | |
HOVĚZÍ PEČENĚ, RAJSKÁ OMÁČKA, HOUSKOVÝ KNEDLÍK | 149 Kč |
MENU 3 | |
FILÍROVANÉ KACHNÍ PRSO NA MEDU A CHILLI, TRHANÝ SALÁT, ZELENÝ HRÁŠEK, SMETANOVÁ MAJONÉZA, SMAŽENÉ ČÍNSKÉ NUDLE | 189 Kč |
MENU 4 | |
HOVĚZÍ PO BURGUNDSKU, BRAMBOROVÁ KAŠE (KOŘENOVÁ ZELENINA, ČERVENÉ VÍNO, PEČENÉ ŽAMPIONY) | 199 Kč |
MENU 5 | |
PEČENÝ VEPŘOVÝ BŮČEK, LISTOVÝ ŠPENÁT, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK, RESTOVANÁ CIBULKA | 189 Kč |
MENU 6 | |
SMAŽENÝ HERMELÍN, FARMÁŘSKÉ HRANOLKY, TATARSKÁ OMÁČKA SE SUŠENÝMI RAJČATY | 179 Kč |
Středa 5. 4. | |
---|---|
Polévka | |
BRAMBORAČKA S KOPREM | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
SMAŽENÉ SÝROVÉ RAŽNIČÍ PROKLÁDANÉ ŽAMPIINY, VAŘENÉ BRAMBORY, TATARSKÁ OMÁČKA | 159 Kč |
MENU 1 | |
VEPŘOVÁ PLEC V CELKU, OMÁČKA S TŘEMI DRUHY PEPŘE, RESTOVANÉ BRAMBORY SE SLANINOU A CIBULÍ | 149 Kč |
MENU 2 | |
ZNOJEMSKÁ HOVĚZÍ PEČENĚ, JASMÍNOVÁ RÝŽE, RAJČATOVÝ SALÁT | 149 Kč |
MENU 3 | |
FILÍROVANÉ KACHNÍ PRSO NA MEDU A CHILLI, TRHANÝ SALÁT, ZELENÝ HRÁŠEK, SMETANOVÁ MAJONÉZA, SMAŽENÉ ČÍNSKÉ NUDLE | 189 Kč |
MENU 4 | |
HOVĚZÍ PO BURGUNDSKU, BRAMBOROVÁ KAŠE (KOŘENOVÁ ZELENINA, ČERVENÉ VÍNO, PEČENÉ ŽAMPIONY) | 199 Kč |
MENU 5 | |
PEČENÝ VEPŘOVÝ BŮČEK, LISTOVÝ ŠPENÁT, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK, RESTOVANÁ CIBULKA | 189 Kč |
MENU 6 | |
SMAŽENÝ HERMELÍN, FARMÁŘSKÉ HRANOLKY, TATARSKÁ OMÁČKA SE SUŠENÝMI RAJČATY | 179 Kč |
Čtvrtek 6. 4. | |
---|---|
Polévka | |
HRÁŠKOVÝ KRÉM, BYLINKOVÉ KRUTONY | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
STEAK Z MARINOVANÉ KRKOVIČKY, SMETANOVÁ OMÁČKA S LESNÍMI HŘÍBKY, TYMIÁNOVÉ PEČÁKY | 159 Kč |
MENU 1 | |
ŠPAGETY AGLIO OLIO S ČESNEKEM A OLIVOVÝM OLEJEM, PARMEZÁN, TRHANÉ SALÁTY S VINAIGRETT | 149 Kč |
MENU 2 | |
VEPŘOVÉ ŠVEJ-ČU-ŽOU, SEČUÁNSKÝ PEPŘ, ZÁZVOROVÁ RÝŽE | 149 Kč |
MENU 3 | |
FILÍROVANÉ KACHNÍ PRSO NA MEDU A CHILLI, TRHANÝ SALÁT, ZELENÝ HRÁŠEK, SMETANOVÁ MAJONÉZA, SMAŽENÉ ČÍNSKÉ NUDLE | 189 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA - RYBA | |
OMBRINA (STŘEDOMOŘSKÁ RYBA), PARMEZÁNOVÉ RISSOTO S BÍLÝM VÍNEM, MÁSLOVÉ FAZOLKY -DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN. | 209 Kč |
MENU 5 | |
PEČENÝ VEPŘOVÝ BŮČEK, LISTOVÝ ŠPENÁT, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK, RESTOVANÁ CIBULKA | 189 Kč |
Pátek 7. 4. | |
---|---|
Polévka | |
GURMÁN MENU | |
MENU 1 | |
MENU 2 | |
MENU 3 | |
MENU 4 | |
MENU 5 | |
MENU 6 | |