Pondělí 3. 10. | |
---|---|
Polévka | |
MRKVOVÁ S PEČENÝM ČESNEKEM | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
KONFITOVANÁ PANENKA NA ČERVENÉM KARI, TAGLIATELLE S CHORIZEM, ČESNEKEM A SMETANOU | 169 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ STEHNO NA PAPRICE, BASMATI RÝŽE S HRÁŠKEM A JARNÍ CIBULKOU | 149 Kč |
MENU 2 | |
SMAŽENÝ KRŮTÍ KARBANÁTEK, VÍDEŇSKÝ BRAMBOROVÝ SALÁT | 149 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
HOVĚZÍ ROASTBEEF, PEČENÁ BRAMBORA PLNĚNÁ KREVETOVOU MAJONÉZOU S ČESNEKEM, OMÁČKA DEMI GLACE | 189 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
MEXICKÝ SALÁT – CHERRY RAJČATA, KUKUŘICE, PEČENÁ DÝNĚ, KUŘECÍ KOUSKY SWEET&CHILLI, ZAKYSANÁ SMETANA, KŘUPAVÁ TORTILLA | 169 Kč |
Úterý 4. 10. | |
---|---|
Polévka | |
HŘÍBKOVÁ SE SMETANOU A KRUTÓNKY | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
GRILOVANÉ KREVETY NA OLIVOVÉM OLEJI S CHILLI A ČESNEKEM, ŠPANĚLSKÁ PAELLA SE ZELENINOU | 169 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ STEAK S BRAMBOROVOU KRUSTOU S BYLINKAMI A SUŠENÝMI RAJČATY, LISTOVÝ SALÁTEK, KEDLUBNA | 149 Kč |
MENU 2 | |
VEPŘOVÁ PEČÍNKA, OMÁČKA Z HRUBOZRNÉ HOŘČICE, PEČEŇÁKY S ČESNEKOVOU ZÁKYSKOU | 149 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
HOVĚZÍ ROASTBEEF, PEČENÁ BRAMBORA PLNĚNÁ KREVETOVOU MAJONÉZOU S ČESNEKEM, OMÁČKA DEMI GLACE | 189 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
MEXICKÝ SALÁT – CHERRY RAJČATA, KUKUŘICE, PEČENÁ DÝNĚ, KUŘECÍ KOUSKY SWEET&CHILLI, ZAKYSANÁ SMETANA, KŘUPAVÁ TORTILLA | 169 Kč |
Středa 5. 10. | |
---|---|
Polévka | |
TOSKÁNSKÁ RAJČATOVÁ POLÉVKA | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
KUKUŘIČNÝ KRŮTÍ ŘÍZEK, MÁSLOVÁ BRAMBOROVÁ KAŠE, OKURKOVÝ SALÁT | 159 Kč |
MENU 1 | |
GNOCCHI AGLIO OLIO PEPERONCINO, SMAŽENÁ RUCOLA, PARMEZÁN | 149 Kč |
MENU 2 | |
STEAK Z MARINOVANÉ KOTLETY, ŽAMPIÓNOVÉ RAGÚ S TYMIÁEM, BRAMBORY JACKET POTATO S RESTOVANOU SLANINOU | 149 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
HOVĚZÍ ROASTBEEF, PEČENÁ BRAMBORA PLNĚNÁ KREVETOVOU MAJONÉZOU S ČESNEKEM, OMÁČKA DEMI GLACE | 189 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
MEXICKÝ SALÁT – CHERRY RAJČATA, KUKUŘICE, PEČENÁ DÝNĚ, KUŘECÍ KOUSKY SWEET&CHILLI, ZAKYSANÁ SMETANA, KŘUPAVÁ TORTILLA | 169 Kč |
Čtvrtek 6. 10. | |
---|---|
Polévka | |
HOVĚZÍ VÝVAR S NUDLEMI A ZELENINOU | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
VEPŘOVÁ PANENKA NA KRÉMOVÉM DÝŇOVÉM RISOTTU, OMÁČKA DEMI GLACE, PARMEZÁN | 179 Kč |
MENU 1 | |
THAJSKÉ KUŘECÍ NUDLIČKY S PIKANTNÍ ZELENINOU A BAMBUSEM, JASMÍNOVÁ RÝŽE S VAJEČNÝM SVÍTKEM | 149 Kč |
MENU 2 | |
MORAVSKÉ UZENÉ, ŠVESTKOVÁ OMÁČKA, HALUŠKY SE ŠPEKEM A MÁKEM | 149 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA - KAŽDÝ ČTVRTEK V NABÍDCE ČERSTVÁ RYBA | |
PSTRUH NA KMÍNĚ, ZÁMECKÉ BRAMBŮRKY, CITRÓNOVÝ DIP | 199 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
MEXICKÝ SALÁT – CHERRY RAJČATA, KUKUŘICE, PEČENÁ DÝNĚ, KUŘECÍ KOUSKY SWEET&CHILLI, ZAKYSANÁ SMETANA, KŘUPAVÁ TORTILLA | 169 Kč |
Pátek 7. 10. | |
---|---|
Polévka | |
KULAJDA | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
HŘÍBKOVÉ RISSOTO, PEČENÝ LILEK S CUKETOU, TRHANÉ KUŘECÍ PRSO, PARMEZÁN | 169 Kč |
MENU 1 | |
STEAK Z VEPŘOVÉ KRKOVICE V GYROS KOŘENÍ, GRILOVANÉ PAPRIKY, HRANOLKY, ČESNEKOVÁ MAJONÉZA | 149 Kč |
MENU 2 | |
DRŮBEŽÍ JÁTRA SE SLANINOU A JABLKY NA ČERVENÉM VÍNĚ, RÝŽE S KOUSKY CHILLI | 149 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
HOVĚZÍ ROASTBEEF, PEČENÁ BRAMBORA PLNĚNÁ KREVETOVOU MAJONÉZOU S ČESNEKEM, OMÁČKA DEMI GLACE | 189 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
MEXICKÝ SALÁT – CHERRY RAJČATA, KUKUŘICE, PEČENÁ DÝNĚ, KUŘECÍ KOUSKY SWEET&CHILLI, ZAKYSANÁ SMETANA, KŘUPAVÁ TORTILLA | 169 Kč |