| Pondělí 3. 10. | |
|---|---|
| Polévka | |
| MRKVOVÁ S PEČENÝM ČESNEKEM | 35 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| KONFITOVANÁ PANENKA NA ČERVENÉM KARI, TAGLIATELLE S CHORIZEM, ČESNEKEM A SMETANOU | 169 Kč |
| MENU 1 | |
| KUŘECÍ STEHNO NA PAPRICE, BASMATI RÝŽE S HRÁŠKEM A JARNÍ CIBULKOU | 149 Kč |
| MENU 2 | |
| SMAŽENÝ KRŮTÍ KARBANÁTEK, VÍDEŇSKÝ BRAMBOROVÝ SALÁT | 149 Kč |
| TÝDENNÍ NABÍDKA | |
| HOVĚZÍ ROASTBEEF, PEČENÁ BRAMBORA PLNĚNÁ KREVETOVOU MAJONÉZOU S ČESNEKEM, OMÁČKA DEMI GLACE | 189 Kč |
| SALÁT TÝDNE | |
| MEXICKÝ SALÁT – CHERRY RAJČATA, KUKUŘICE, PEČENÁ DÝNĚ, KUŘECÍ KOUSKY SWEET&CHILLI, ZAKYSANÁ SMETANA, KŘUPAVÁ TORTILLA | 169 Kč |
| Úterý 4. 10. | |
|---|---|
| Polévka | |
| HŘÍBKOVÁ SE SMETANOU A KRUTÓNKY | 35 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| GRILOVANÉ KREVETY NA OLIVOVÉM OLEJI S CHILLI A ČESNEKEM, ŠPANĚLSKÁ PAELLA SE ZELENINOU | 169 Kč |
| MENU 1 | |
| KUŘECÍ STEAK S BRAMBOROVOU KRUSTOU S BYLINKAMI A SUŠENÝMI RAJČATY, LISTOVÝ SALÁTEK, KEDLUBNA | 149 Kč |
| MENU 2 | |
| VEPŘOVÁ PEČÍNKA, OMÁČKA Z HRUBOZRNÉ HOŘČICE, PEČEŇÁKY S ČESNEKOVOU ZÁKYSKOU | 149 Kč |
| TÝDENNÍ NABÍDKA | |
| HOVĚZÍ ROASTBEEF, PEČENÁ BRAMBORA PLNĚNÁ KREVETOVOU MAJONÉZOU S ČESNEKEM, OMÁČKA DEMI GLACE | 189 Kč |
| SALÁT TÝDNE | |
| MEXICKÝ SALÁT – CHERRY RAJČATA, KUKUŘICE, PEČENÁ DÝNĚ, KUŘECÍ KOUSKY SWEET&CHILLI, ZAKYSANÁ SMETANA, KŘUPAVÁ TORTILLA | 169 Kč |
| Středa 5. 10. | |
|---|---|
| Polévka | |
| TOSKÁNSKÁ RAJČATOVÁ POLÉVKA | 35 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| KUKUŘIČNÝ KRŮTÍ ŘÍZEK, MÁSLOVÁ BRAMBOROVÁ KAŠE, OKURKOVÝ SALÁT | 159 Kč |
| MENU 1 | |
| GNOCCHI AGLIO OLIO PEPERONCINO, SMAŽENÁ RUCOLA, PARMEZÁN | 149 Kč |
| MENU 2 | |
| STEAK Z MARINOVANÉ KOTLETY, ŽAMPIÓNOVÉ RAGÚ S TYMIÁEM, BRAMBORY JACKET POTATO S RESTOVANOU SLANINOU | 149 Kč |
| TÝDENNÍ NABÍDKA | |
| HOVĚZÍ ROASTBEEF, PEČENÁ BRAMBORA PLNĚNÁ KREVETOVOU MAJONÉZOU S ČESNEKEM, OMÁČKA DEMI GLACE | 189 Kč |
| SALÁT TÝDNE | |
| MEXICKÝ SALÁT – CHERRY RAJČATA, KUKUŘICE, PEČENÁ DÝNĚ, KUŘECÍ KOUSKY SWEET&CHILLI, ZAKYSANÁ SMETANA, KŘUPAVÁ TORTILLA | 169 Kč |
| Čtvrtek 6. 10. | |
|---|---|
| Polévka | |
| HOVĚZÍ VÝVAR S NUDLEMI A ZELENINOU | 35 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| VEPŘOVÁ PANENKA NA KRÉMOVÉM DÝŇOVÉM RISOTTU, OMÁČKA DEMI GLACE, PARMEZÁN | 179 Kč |
| MENU 1 | |
| THAJSKÉ KUŘECÍ NUDLIČKY S PIKANTNÍ ZELENINOU A BAMBUSEM, JASMÍNOVÁ RÝŽE S VAJEČNÝM SVÍTKEM | 149 Kč |
| MENU 2 | |
| MORAVSKÉ UZENÉ, ŠVESTKOVÁ OMÁČKA, HALUŠKY SE ŠPEKEM A MÁKEM | 149 Kč |
| TÝDENNÍ NABÍDKA - KAŽDÝ ČTVRTEK V NABÍDCE ČERSTVÁ RYBA | |
| PSTRUH NA KMÍNĚ, ZÁMECKÉ BRAMBŮRKY, CITRÓNOVÝ DIP | 199 Kč |
| SALÁT TÝDNE | |
| MEXICKÝ SALÁT – CHERRY RAJČATA, KUKUŘICE, PEČENÁ DÝNĚ, KUŘECÍ KOUSKY SWEET&CHILLI, ZAKYSANÁ SMETANA, KŘUPAVÁ TORTILLA | 169 Kč |
| Pátek 7. 10. | |
|---|---|
| Polévka | |
| KULAJDA | 35 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| HŘÍBKOVÉ RISSOTO, PEČENÝ LILEK S CUKETOU, TRHANÉ KUŘECÍ PRSO, PARMEZÁN | 169 Kč |
| MENU 1 | |
| STEAK Z VEPŘOVÉ KRKOVICE V GYROS KOŘENÍ, GRILOVANÉ PAPRIKY, HRANOLKY, ČESNEKOVÁ MAJONÉZA | 149 Kč |
| MENU 2 | |
| DRŮBEŽÍ JÁTRA SE SLANINOU A JABLKY NA ČERVENÉM VÍNĚ, RÝŽE S KOUSKY CHILLI | 149 Kč |
| TÝDENNÍ NABÍDKA | |
| HOVĚZÍ ROASTBEEF, PEČENÁ BRAMBORA PLNĚNÁ KREVETOVOU MAJONÉZOU S ČESNEKEM, OMÁČKA DEMI GLACE | 189 Kč |
| SALÁT TÝDNE | |
| MEXICKÝ SALÁT – CHERRY RAJČATA, KUKUŘICE, PEČENÁ DÝNĚ, KUŘECÍ KOUSKY SWEET&CHILLI, ZAKYSANÁ SMETANA, KŘUPAVÁ TORTILLA | 169 Kč |
