Pondělí 10. 10. | |
---|---|
Polévka | |
ŽAMPIONOVÝ KRÉM S ČERSTVOU BAZALKOU | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
ITALSKÉ TĚSTOVINY V OMÁČCE Z PEČENÝCH PAPRIK, FILÍROVANÁ PANENKA Z GRILU, SMAŽENÁ RUKOLA | 179 Kč |
MENU 1 | |
1. KUŘECÍ STEAK S BYLINKOVÝM MÁSLEM, KUKUŘIČNÝ KLAS, JACKET POTATO SE ZAKYSANOU SMETANOU | 149 Kč |
MENU 2 | |
VEPŘOVÁ PEČÍNKA, FAZOLKY NA SMETANĚ, VAŘENÝ BRAMBOR MAŠTĚNÝ MÁSLEM | 149 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
VEPŘOVÝ TOMAHAWK STEAK SE SÁZENÝM VEJCEM, GRILOVANOU ZELENINOU A ČESNEKOVOU BAGETOU | 269 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
FILÍROVANÉ KACHNÍ PRSO NA MEDU A CHILLI, TRHANÝ SALÁT, ZELENÝ HRÁŠEK, SMETANOVÁ MAJONÉZA, SMAŽENÉ ČÍNSKÉ NUDLE | 189 Kč |
Úterý 11. 10. | |
---|---|
Polévka | |
BRAMBORAČKA S KOPREM | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
SMAŽENÉ SÝROVÉ RAŽNIČI PROKLÁDANÉ ŽAMPIONY, VAŘENÉ BRAMBORY, TATATRSKÁ OMÁČKA | 159 Kč |
MENU 1 | |
ŘECKÝ GYROS Z KUŘECÍCH STEHEN, TZAZIKY SALÁT, PEČENÉ BRAMBORY, ČESNEKOVÝ DIP | 149 Kč |
MENU 2 | |
ZNOJEMSKÁ HOVĚZÍ PEČENĚ, JASMÍNOVÁ RÝŽE, RAJČATOVÝ SALÁT | 149 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
VEPŘOVÝ TOMAHAWK STEAK SE SÁZENÝM VEJCEM, GRILOVANOU ZELENINOU A ČESNEKOVOU BAGETOU | 269 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
FILÍROVANÉ KACHNÍ PRSO NA MEDU A CHILLI, TRHANÝ SALÁT, ZELENÝ HRÁŠEK, SMETANOVÁ MAJONÉZA, SMAŽENÉ ČÍNSKÉ NUDLE | 189 Kč |
Středa 12. 10. | |
---|---|
Polévka | |
KUKUŘIČNÁ KRÉMOVÁ S CORN FLAKES | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
HOVĚZÍ PEČENĚ, RAJSKÁ OMÁČKA, HOUSKOVÝ KNEDLÍK | 159 Kč |
MENU 1 | |
ŠPIKOVANÉ KUŘECÍ PRSO ANGLICKOU SLANINOU, TĚSTOVINY S PESTEM ZE SUŠENÝCH RAJČAT A CHILLI, PARMEZÁN | 149 Kč |
MENU 2 | |
VEPŘOVÁ PLEC V CELKU, OMÁČKA S TŘEMI DRUHY PEPŘE, RESTOVANÉ BRAMBORY SE SLANINOU A CIBULÍ | 149 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
VEPŘOVÝ TOMAHAWK STEAK SE SÁZENÝM VEJCEM, GRILOVANOU ZELENINOU A ČESNEKOVOU BAGETOU | 269 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
FILÍROVANÉ KACHNÍ PRSO NA MEDU A CHILLI, TRHANÝ SALÁT, ZELENÝ HRÁŠEK, SMETANOVÁ MAJONÉZA, SMAŽENÉ ČÍNSKÉ NUDLE | 189 Kč |
Čtvrtek 13. 10. | |
---|---|
Polévka | |
SLEPIČÍ VÝVAR, PETRŽELKOVÉ NUDLE, MASO, ZELENINA | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
STEAK Z MARINOVANÉ KRKOVIČKY, SMETANOVÁ OMÁČKA S LESNÍMI HŘÍBKY, TYMIÁNOVÉ BRAMBORY | 159 Kč |
MENU 1 | |
ŠPAGETY AGLIO OLIO S ČESNEKEM A OLIVOVÝM OLEJEM, PARMEZÁN, TRHANÉ LISTY S VINAIGRETTE | 139 Kč |
MENU 2 | |
VEPŘOVÉ ŠVEJ-ČU-ŽU, SEČUÁNSKÝ PEPŘ, ZÁZVOROVÁ RÝŽE | 149 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA - KAŽDÝ ČTVRTEK V NABÍDCE ČERSTVÁ RYBA | |
PRAŽMA KRÁLOVSKÁ NA GRILU, RAJČE, CUKETA A ZÁMECKÉ BRAMBORY | 229 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
FILÍROVANÉ KACHNÍ PRSO NA MEDU A CHILLI, TRHANÝ SALÁT, ZELENÝ HRÁŠEK, SMETANOVÁ MAJONÉZA, SMAŽENÉ ČÍNSKÉ NUDLE | 189 Kč |
Pátek 14. 10. | |
---|---|
Polévka | |
THAJSKÁ KREVETOVÁ S KOKOSOVÝM MLÉKEM A CHILLI | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
LASAGNE BOLOGNESE, BEŠAMEL S BAZALKOU, RUKOLA | 169 Kč |
MENU 1 | |
SMAŽENÉ KUŘECÍ STEHNO V ZAKYSANÉ SMETANĚ, ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY S CIBULÍ A PEČENÝM ČESNEKEM, SALÁTOVÝ OKUREK | 149 Kč |
MENU 2 | |
KARI Z KVĚTÁKU CIZRNY, ZÁZVOR, PEČENÝ ČESNEK, JARNÍ CUBULKA, RÝŽE BASMATI S ČERNÝM SEZAMEN | 149 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
VEPŘOVÝ TOMAHAWK STEAK SE SÁZENÝM VEJCEM, GRILOVANOU ZELENINOU A ČESNEKOVOU BAGETOU | 269 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
FILÍROVANÉ KACHNÍ PRSO NA MEDU A CHILLI, TRHANÝ SALÁT, ZELENÝ HRÁŠEK, SMETANOVÁ MAJONÉZA, SMAŽENÉ ČÍNSKÉ NUDLE | 189 Kč |