Pondělí 3. 1. | |
---|---|
Polévka | |
ČESNEKOVÝ KRÉM S KRUTONY | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
KUŘECÍ SUPREME S BULGUROVÝM RISOTEM A ZELENINOVÝM SALÁTKEM | 189 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ PRSA S RESTOVANÝM CUKROVÝM HRÁŠKEM, PEČENÝMI BRAMBORY A BYLINKOVÝM DIPEM | 139 Kč |
MENU 2 | |
BBQ STEAK Z KRKOVICE S MÁSLOVOU KUKUŘICÍ A PEČENÝMI BRAMBORY GRENAILLE S PAŽITKOVÝM DIPEM | 139 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
KUŘECÍ PRSO S BYLINKOVÝM MÁSLEM A GRILOVANOU ZELENINOU | 159 Kč |
Úterý 4. 1. | |
---|---|
Polévka | |
HOVĚZÍ VÝVAR S FRITÁTOVÝMI NUDLEMI A ZELENINOU | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
VEPŘOVÁ PANENKA V ÚPRAVĚ SOUS VIDE S KAROTKOVÝM PYRÉ A PEČENÝMI BRAMBŮRKY | 179 Kč |
MENU 1 | |
PEČENÉ KUŘE NA POMERANČÍCH A CITRONECH S BYLINKOVÝMI BRAMBŮRKY | 139 Kč |
MENU 2 | |
MEXICKÉ HOVĚZÍ NUDLIČKY S ČERVENÝMI FAZOLEMI, BAREVNOU PAPRIKOU, RAJČATOVÝM PROTLAKEM, KOŘENOVOU ZELENINOU A PEČENOU RÝŽÍ | 149 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
KUŘECÍ PRSO S BYLINKOVÝM MÁSLEM A GRILOVANOU ZELENINOU | 159 Kč |
Středa 5. 1. | |
---|---|
Polévka | |
ITALSKÁ MINESTRONE | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
TEPLÝ SALÁT Z ČOČKY BELUGA S GRILOVANÝM LOSOSEM, RESTOVANOU KOŘENOVOU ZELENINOU A CHERRY TOMATY | 219 Kč |
MENU 1 | |
BRAMBOROVÉ NOKY S KUŘECÍM PRSEM, CUKETOU, PAPRIKOU A KRÉMOVOU CITRÓNOVOU OMÁČKOU | 139 Kč |
MENU 2 | |
VEPŘOVÁ PLEC S HŘÍBKOVOU OMÁČKOU A BYLINKOVÝMI ŠPECLEMI | 139 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
KUŘECÍ PRSO S BYLINKOVÝM MÁSLEM A GRILOVANOU ZELENINOU | 159 Kč |
Čtvrtek 6. 1. | |
---|---|
Polévka | |
FRANKFURTSKÁ POLÉVKA | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
VEPŘOVÁ PANENKA V ÚPRAVĚ SOUS VIDE S PARMEZÁNOVOU OMÁČKOU A PEČENÝMI BATÁTY SE ZELENINOU | 189 Kč |
MENU 1 | |
PŠENIČNÁ TORTILLA S RESTOVANÝM KUŘECÍM MASEM, CIBULÍ, TOMATOVOU SALSOU, ZELÍM, ZELENINOVÝMI ŠPALÍKY A BYLINKOVÝM DIPEM | 139 Kč |
MENU 2 | |
SMAŽENÉ KVĚTÁKOVÉ PLACIČKY S VAŘENÝM PAŽITKOVÝM BRAMBOREM A NAŠÍ TATARSKOU OMÁČKOU | 139 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
KUŘECÍ PRSO S BYLINKOVÝM MÁSLEM A GRILOVANOU ZELENINOU | 159 Kč |
Pátek 7. 1. | |
---|---|
Polévka | |
KULAJDA | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
HOVĚZÍ BIFTEČKY S CIBULOVOU MARMELÁDOU, RESTOVANOU SLANINOU, VEJCEM A BRAMBOROVOU KAŠÍ | 179 Kč |
MENU 1 | |
KRŮTÍ PRSO NA GRILU S MÁSLOVOU ZELENINOU A BRAMBOROVÝM PYRÉ | 149 Kč |
MENU 2 | |
VEPŘOVÉ VÝPEČKY S HLÁVKOVÝM ZELÍM A HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM | 139 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
KUŘECÍ PRSO S BYLINKOVÝM MÁSLEM A GRILOVANOU ZELENINOU | 159 Kč |