| Pondělí 3. 1. | |
|---|---|
| Polévka | |
| ČESNEKOVÝ KRÉM S KRUTONY | 30 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| KUŘECÍ SUPREME S BULGUROVÝM RISOTEM A ZELENINOVÝM SALÁTKEM | 189 Kč |
| MENU 1 | |
| KUŘECÍ PRSA S RESTOVANÝM CUKROVÝM HRÁŠKEM, PEČENÝMI BRAMBORY A BYLINKOVÝM DIPEM | 139 Kč |
| MENU 2 | |
| BBQ STEAK Z KRKOVICE S MÁSLOVOU KUKUŘICÍ A PEČENÝMI BRAMBORY GRENAILLE S PAŽITKOVÝM DIPEM | 139 Kč |
| SALÁT TÝDNE | |
| KUŘECÍ PRSO S BYLINKOVÝM MÁSLEM A GRILOVANOU ZELENINOU | 159 Kč |
| Úterý 4. 1. | |
|---|---|
| Polévka | |
| HOVĚZÍ VÝVAR S FRITÁTOVÝMI NUDLEMI A ZELENINOU | 30 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| VEPŘOVÁ PANENKA V ÚPRAVĚ SOUS VIDE S KAROTKOVÝM PYRÉ A PEČENÝMI BRAMBŮRKY | 179 Kč |
| MENU 1 | |
| PEČENÉ KUŘE NA POMERANČÍCH A CITRONECH S BYLINKOVÝMI BRAMBŮRKY | 139 Kč |
| MENU 2 | |
| MEXICKÉ HOVĚZÍ NUDLIČKY S ČERVENÝMI FAZOLEMI, BAREVNOU PAPRIKOU, RAJČATOVÝM PROTLAKEM, KOŘENOVOU ZELENINOU A PEČENOU RÝŽÍ | 149 Kč |
| SALÁT TÝDNE | |
| KUŘECÍ PRSO S BYLINKOVÝM MÁSLEM A GRILOVANOU ZELENINOU | 159 Kč |
| Středa 5. 1. | |
|---|---|
| Polévka | |
| ITALSKÁ MINESTRONE | 30 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| TEPLÝ SALÁT Z ČOČKY BELUGA S GRILOVANÝM LOSOSEM, RESTOVANOU KOŘENOVOU ZELENINOU A CHERRY TOMATY | 219 Kč |
| MENU 1 | |
| BRAMBOROVÉ NOKY S KUŘECÍM PRSEM, CUKETOU, PAPRIKOU A KRÉMOVOU CITRÓNOVOU OMÁČKOU | 139 Kč |
| MENU 2 | |
| VEPŘOVÁ PLEC S HŘÍBKOVOU OMÁČKOU A BYLINKOVÝMI ŠPECLEMI | 139 Kč |
| SALÁT TÝDNE | |
| KUŘECÍ PRSO S BYLINKOVÝM MÁSLEM A GRILOVANOU ZELENINOU | 159 Kč |
| Čtvrtek 6. 1. | |
|---|---|
| Polévka | |
| FRANKFURTSKÁ POLÉVKA | 30 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| VEPŘOVÁ PANENKA V ÚPRAVĚ SOUS VIDE S PARMEZÁNOVOU OMÁČKOU A PEČENÝMI BATÁTY SE ZELENINOU | 189 Kč |
| MENU 1 | |
| PŠENIČNÁ TORTILLA S RESTOVANÝM KUŘECÍM MASEM, CIBULÍ, TOMATOVOU SALSOU, ZELÍM, ZELENINOVÝMI ŠPALÍKY A BYLINKOVÝM DIPEM | 139 Kč |
| MENU 2 | |
| SMAŽENÉ KVĚTÁKOVÉ PLACIČKY S VAŘENÝM PAŽITKOVÝM BRAMBOREM A NAŠÍ TATARSKOU OMÁČKOU | 139 Kč |
| SALÁT TÝDNE | |
| KUŘECÍ PRSO S BYLINKOVÝM MÁSLEM A GRILOVANOU ZELENINOU | 159 Kč |
| Pátek 7. 1. | |
|---|---|
| Polévka | |
| KULAJDA | 30 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| HOVĚZÍ BIFTEČKY S CIBULOVOU MARMELÁDOU, RESTOVANOU SLANINOU, VEJCEM A BRAMBOROVOU KAŠÍ | 179 Kč |
| MENU 1 | |
| KRŮTÍ PRSO NA GRILU S MÁSLOVOU ZELENINOU A BRAMBOROVÝM PYRÉ | 149 Kč |
| MENU 2 | |
| VEPŘOVÉ VÝPEČKY S HLÁVKOVÝM ZELÍM A HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM | 139 Kč |
| SALÁT TÝDNE | |
| KUŘECÍ PRSO S BYLINKOVÝM MÁSLEM A GRILOVANOU ZELENINOU | 159 Kč |
