Pondělí 29. 8. | |
---|---|
Polévka | |
ČOČKOVÁ POLÉVKA S UZENINOU | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
LIBOVÉ VÝPEČKY NA ANGLICKÉ SLANINĚ, ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY, HRÁŠEK NA MÁSLE | 159 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ TIKKA MASALA V OMÁČCE Z PASÍROVANÝCH RAJČAT S ČESNEKEM, JEMNÉ CHILLI, RÝŽE, ZÁKYSKA | 149 Kč |
MENU 2 | |
VEPŘOVÝ STEAK Z GRILU, ITALSKÉ TĚSTOVINY S BAZALKOVÝM PESTEM, PRAŽENÝMI SEMÍNKY A PARMEZÁNEM | 149 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
KUŘECÍ KŘÍDLA V KOKOSU A BBQ OMÁČCE, STEAKOVÉ HRANOLKY, SALÁT COLESLAW-DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN. | 179 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
MEXICKÝ SALÁT – LISTOVÝ SALÁT S CHERRY RAJČATY, KUKUŘICÍ, FAVA FAZOLEMI, KUŘECÍMI KOUSKY SWEET & CHILLI, PŠENIČNÝMI TORTILLAMI, ZÁKYSKA | 169 Kč |
Úterý 30. 8. | |
---|---|
Polévka | |
FRANCOUZSKÁ CIBULAČKA | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
LASAGNE S BOLOŇSKU SMĚSÍ, GRATINOVANÉ PARMEZÁNEM, TRHANÉ SALÁTY S VINAIGRETTE | 179 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ MEDAILONKY SMAŽENÉ V BRAMBOROVÉM TĚSTĚ, ZELNÝ SALÁT | 149 Kč |
MENU 2 | |
MARINOVANÝ STEAK Z VEPŘOVÉ KOTLETY, ŠUNKA SE SÁZENÝM VEJCEM, BRAMBOROVÁ KAŠE, OMÁČKA DEMI GLACE | 159 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
KUŘECÍ KŘÍDLA V KOKOSU A BBQ OMÁČCE, STEAKOVÉ HRANOLKY, SALÁT COLESLAW-DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN. | 179 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
MEXICKÝ SALÁT – LISTOVÝ SALÁT S CHERRY RAJČATY, KUKUŘICÍ, FAVA FAZOLEMI, KUŘECÍMI KOUSKY SWEET & CHILLI, PŠENIČNÝMI TORTILLAMI, ZÁKYSKA | 169 Kč |
Středa 31. 8. | |
---|---|
Polévka | |
BRAMBORAČKA S HŘÍBKY A HRÁŠKEM | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
FRANCOUZSKÁ BAGETA PLNĚNÁ TRHANÝM VEPŘOVÝM MASEM, ZELENINOU, SLANINOVÝ CHIPS, PIKANTNÍ MAJONÉZA, HRANOLKY | 169 Kč |
MENU 1 | |
THAJSKÉ NUDLE SE ZELENINOU, KUŘECÍ MASO, SOJOVÉ GLAZÉ | 159 Kč |
MENU 2 | |
STEAK Z KRŮTÍCH PRSÍČEK, SÝROVÁ OMÁČKA SE SMETANOU, BABY ŠPENÁT, OPÉKANÝ BRAMBOR | 159 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
KUŘECÍ KŘÍDLA V KOKOSU A BBQ OMÁČCE, STEAKOVÉ HRANOLKY, SALÁT COLESLAW-DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN. | 179 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
MEXICKÝ SALÁT – LISTOVÝ SALÁT S CHERRY RAJČATY, KUKUŘICÍ, FAVA FAZOLEMI, KUŘECÍMI KOUSKY SWEET & CHILLI, PŠENIČNÝMI TORTILLAMI, ZÁKYSKA | 169 Kč |
Čtvrtek 1. 9. | |
---|---|
Polévka | |
KUŘECÍ VÝVAR S NUDLEMI A ZELENINOU | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
STEAK Z KRKOVIČKY, FAZOLKY SE SLANINOU, ŠŤOUCHANÝ BRAMBOR SE ZELENOU CIBULKOU, HOŘČICOVÁ OMÁČKA | 169 Kč |
MENU 1 | |
SMAŽENÝ SÝR PROKLÁDANÝ ŠUNKOU, HRANOLKY, TATARSKÁ OMÁČKA | 149 Kč |
MENU 2 | |
VEPŘOVÝ PFEFFER STEAK V KRÉMOVÉ OMÁČCE SE ZELENÝM PEPŘEM, OPÉKANÝ BRAMBOR | 149 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA - KAŽDÝ ČTVRTEK V NABÍDCE ČERSTVÁ RYBA | |
TUŇÁKOVÝ TATARÁK, SUŠENÉ RAJČATA, OLIVY, ČESNEKOVÁ BAGETA, JAPONSKÁ MAJONÉZA, PEČENÝ ČESNEK - DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN. | 249 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
MEXICKÝ SALÁT – LISTOVÝ SALÁT S CHERRY RAJČATY, KUKUŘICÍ, FAVA FAZOLEMI, KUŘECÍMI KOUSKY SWEET & CHILLI, PŠENIČNÝMI TORTILLAMI, ZÁKYSKA | 169 Kč |
Pátek 2. 9. | |
---|---|
Polévka | |
CUKETOVÝ KRÉM S RAJČÁTKY A BAZALKOU | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
SMAŽENÝ HOLANDSKÝ ŘÍZEK, BRAMBOROVÁ KAŠE, RAJČATOVÝ SALÁTEK | 159 Kč |
MENU 1 | |
KUŘE ALA BAŽANT, DUŠENÁ RÝŽE, KYSELÝ OKUREK | 149 Kč |
MENU 2 | |
DUKÁTOVÉ BUCHTIČKY S VANILKOVOU OMÁČKOU, ČERSTVÉ OVOCE, ZMRZLINA, SLANÝ KARAMEL | 149 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
TUŇÁKOVÝ TATARÁK, SUŠENÉ RAJČATA, OLIVY, ČESNEKOVÁ BAGETA, JAPONSKÁ MAJONÉZA, PEČENÝ ČESNEK - DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN. | 249 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
MEXICKÝ SALÁT – LISTOVÝ SALÁT S CHERRY RAJČATY, KUKUŘICÍ, FAVA FAZOLEMI, KUŘECÍMI KOUSKY SWEET & CHILLI, PŠENIČNÝMI TORTILLAMI, ZÁKYSKA | 169 Kč |