| Pondělí 29. 5. | |
|---|---|
| Polévka | |
| ŠPENÁTOVÁ | 35 Kč |
| GURMÁN MENU | |
| GRILOVANÁ KRKOVIČKA, PIKANTNÍ OMÁČKA S CHORIZEM, ŠALOTKOU A SMETANOU, PEČENÉ BRAMBORY | 159 Kč |
| MENU 1 | |
| GRATINOVANÝ KUŘECÍ STEAK SE SLANINOU A CAMEMBERTEM, DEMI GLACE, HRANOLKY | 149 Kč |
| MENU 2 | |
| BRAMBOROVÉ HALUŠKY SE ZELÍM A UZENÝM MASEM, PEČENÁ CIBULKA | 149 Kč |
| MENU 3 | |
| ŘECKÝ SALÁT S FETA SÝREM, OLIVY, VEJCE, ČESNEKOVÝ PITA CHLÉB, BÍLÝ JOGURT | 189 Kč |
| MENU 4 | |
| VEPŘOVÝ VRABEC, KYSANÉ ČERVENÉ ZELÍ S BRUSINKAMI A ČERVENÝM VÍNEM, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK | 189 Kč |
| MENU 5 | |
| SMAŽENÝ EMENTÁL, HRANOLKY, TATARSKÁ OMÁČKA | 199 Kč |
| MENU 6 | |
| TIKA MASALA (KUŘECÍ NUDLIČKY, CIBULE, ČESNEK, CURY, RAJČATA, SKOŘICE), BASMATI RÝŽE | 199 Kč |
| Úterý 30. 5. | |
|---|---|
| Polévka | |
| ITALSKÁ ZELENINOVÁ S BAZALKOU | 35 Kč |
| GURMÁN MENU | |
| ANGLICKÝ ROASTBEEF, GRILOVANÁ ZELENINA, PEČENÉ BRAMBORY, SAUCE REMOULADE | 189 Kč |
| MENU 1 | |
| ITALSKÉ RISSOTO S KUŘECÍM PRSEM A HRÁŠKEM | 149 Kč |
| MENU 2 | |
| VEPŘOVÉ MEDAILONKY, FRANCOUZSKÁ OMÁČKA SE SLANINOU, ČESNEKEM A ŽAMPIÓNY, ŠŤOUCHANÝ BRAMBOR | 149 Kč |
| MENU 3 | |
| ŘECKÝ SALÁT S FETA SÝREM, OLIVY, VEJCE, ČESNEKOVÝ PITA CHLÉB, BÍLÝ JOGURT | 189 Kč |
| MENU 4 | |
| VEPŘOVÝ VRABEC, KYSANÉ ČERVENÉ ZELÍ S BRUSINKAMI A ČERVENÝM VÍNEM, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK | 189 Kč |
| MENU 5 | |
| SMAŽENÝ EMENTÁL, HRANOLKY, TATARSKÁ OMÁČKA | 199 Kč |
| MENU 6 | |
| TIKA MASALA (KUŘECÍ NUDLIČKY, CIBULE, ČESNEK, CURY, RAJČATA, SKOŘICE), BASMATI RÝŽE | 199 Kč |
| Středa 31. 5. | |
|---|---|
| Polévka | |
| ČESNEKOVÁ KRÉMOVÁ | 35 Kč |
| GURMÁN MENU | |
| SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ, HOUSKOVÝ KNEDLÍK, BRUSINKY SE ŠLEHAČKOU | 189 Kč |
| MENU 1 | |
| SMAŽENÉ KUŘECÍ PRSÍČKO V PANKO STROUHANCE, BRAMBOROVÁ KAŠE, ZELNÝ SALÁTEK | 149 Kč |
| MENU 2 | |
| HRACHOVÁ KAŠE, UZENÁ KRKOVIČKA, VÍDEŇSKÁ CIBULKA, KYSLÝ OKUREK, CHLÉB | 149 Kč |
| MENU 3 | |
| ŘECKÝ SALÁT S FETA SÝREM, OLIVY, VEJCE, ČESNEKOVÝ PITA CHLÉB, BÍLÝ JOGURT | 189 Kč |
| MENU 4 | |
| VEPŘOVÝ VRABEC, KYSANÉ ČERVENÉ ZELÍ S BRUSINKAMI A ČERVENÝM VÍNEM, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK | 189 Kč |
| MENU 5 | |
| SMAŽENÝ EMENTÁL, HRANOLKY, TATARSKÁ OMÁČKA | 199 Kč |
| MENU 6 | |
| TIKA MASALA (KUŘECÍ NUDLIČKY, CIBULE, ČESNEK, CURY, RAJČATA, SKOŘICE), BASMATI RÝŽE | 199 Kč |
| Čtvrtek 1. 6. | |
|---|---|
| Polévka | |
| DRŮBEŽÍ VÝVAR, KNEDLÍČKY, NUDLE | 35 Kč |
| GURMÁN MENU | |
| MEDAILONKY Z VEPŘOVÉ PANENKY, ČESNEKOVÁ OMÁČKA SE SLANINOU, BRAMBOROVÉ KROKETY | 189 Kč |
| MENU 1 | |
| BBQ KUŘECÍ ŠPALÍČKY, BRAMBOROVÉ ROSTI, SALÁT COLESLAW | 149 Kč |
| MENU 2 | |
| SMAŽENÝ SÝR PROKLÁDANÝ ŠUNKOU, HRANOLKY, TATARSKÁ OMÁČKA | 149 Kč |
| MENU 3 | |
| ŘECKÝ SALÁT S FETA SÝREM, OLIVY, VEJCE, ČESNEKOVÝ PITA CHLÉB, BÍLÝ JOGURT | 189 Kč |
| TÝDENNÍ NABÍDKA - RYBA | |
| PRAŽMA KRÁLOVSKÁ, PAPRIKOVÝ AJVAR, GRILOVANÁ CUKETA, ČESNEKOVÁ BAGETA –DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN. | 269 Kč |
| MENU 5 | |
| TIKA MASALA (KUŘECÍ NUDLIČKY, CIBULE, ČESNEK, CURY, RAJČATA, SKOŘICE), BASMATI RÝŽE | 199 Kč |
| Pátek 2. 6. | |
|---|---|
| Polévka | |
| VALAŠSKÁ KYSELICE | 35 Kč |
| GURMÁN MENU | |
| PEČENÁ VEPŘOVÁ ŽEBRA, HOŘČICE, KŘEN, KYSELÝ OKUREK, ČERSTVÝ CHLÉB | 199 Kč |
| MENU 1 | |
| KUŘECÍ NUDLIČKY SWEET AND SOUR S ANANASEM, JASMÍNOVÁ RÝŽE | 149 Kč |
| MENU 2 | |
| SMAŽENÁ KRKOVIČKA, BRAMBOROVÝ SALÁT S HRÁŠKEM A VEJCEM | 149 Kč |
| MENU 3 | |
| ŘECKÝ SALÁT S FETA SÝREM, OLIVY, VEJCE, ČESNEKOVÝ PITA CHLÉB, BÍLÝ JOGURT | 189 Kč |
| MENU 4 | |
| VEPŘOVÝ VRABEC, KYSANÉ ČERVENÉ ZELÍ S BRUSINKAMI A ČERVENÝM VÍNEM, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK | 189 Kč |
| MENU 5 | |
| SMAŽENÝ EMENTÁL, HRANOLKY, TATARSKÁ OMÁČKA | 199 Kč |
| MENU 6 | |
| TIKA MASALA (KUŘECÍ NUDLIČKY, CIBULE, ČESNEK, CURY, RAJČATA, SKOŘICE), BASMATI RÝŽE | 199 Kč |
