Pondělí 28. 6. | |
---|---|
Polévka | |
FAZOLOVÁ S KOŘENOVOU ZELENINOU | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
VEPŘOVÁ PANENKA VE SLANINĚ S LIŠKOVÝM RAGÚ A JEMNOU BRAMBOROVOU KAŠÍ | 189 Kč |
MENU 1 | |
PEČENÁ KUŘECÍ PRSA V PIKANTNÍ HOŘČICOVÉ MARINÁDĚ S AMERICKÝMI BRAMBORY, MÁSLOVOU KUKUŘICÍ A BBQ MAJONÉZOU | 139 Kč |
MENU 2 | |
DUŠENÉ HOVĚZÍ MASO S KAROTKOU A MAČKANÝM BRAMBOREM | 139 Kč |
MENU 4 | |
TELECÍ STEAK NA GRILU, ZELENÉ FAZOLKY SE SLANINOU, KAROTKOVO – PASTINÁKOVÉ PYRÉ, OMÁČKA RED WINE | 179 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
LISTOVÝ SALÁT S GRANÁTOVÝM JABLKEM A GRILOVANÝM KOZÍM SÝREM | 159 Kč |
Úterý 29. 6. | |
---|---|
Polévka | |
BROKOLICOVÝ KRÉM | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
ŠPANĚLSKÝ PTÁČEK SE SLANINOU, NAKLÁDANOU OKURKOU, PAPRIKOVOU KLOBÁSOU A KYNUTÝM HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM | 169 Kč |
MENU 1 | |
KRŮTÍ SMĚS S KOKOSOVÝM MLÉKEM, ARAŠÍDY, ČERSTVOU ZELENINOU A DUŠENOU JASMÍNOVOU RÝŽÍ | 149 Kč |
MENU 2 | |
STEAK Z VEPŘOVÉ KOTLETY ZAPEČENÝ ANGLICKOU SLANINOU, ČEDAREM S PEČENÝMI BRAMBORAMI A TATARSKOU OMÁČKOOU | 129 Kč |
MENU 3 | |
TELECÍ STEAK NA GRILU, ZELENÉ FAZOLKY SE SLANINOU, KAROTKOVO – PASTINÁKOVÉ PYRÉ, OMÁČKA RED WINE | 179 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
LISTOVÝ SALÁT S GRANÁTOVÝM JABLKEM A GRILOVANÝM KOZÍM SÝREM | 159 Kč |
Středa 30. 6. | |
---|---|
Polévka | |
PIKANTNÍ KUŘECÍ POLÉVKA S CHILLI A RÝŽOVÝMI NUDLEMI | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
COD FILET ČERSTVÁ TRESKA PEČENÁ NA KŮŽI, PODÁVANÁ NA ROZMARÝNOVÉ KUKUŘIČNÉ POLENTĚ S RAJČATOVOU OMÁČKOU OCHUCENOU BAZALKOVÝM PESTEM | 169 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ ŘÍZEK V KUKUŘIČNÉ STROUHANCE S MAČKANÝM BRAMBOREM A RAJČATOVÝM SALÁTEM S MAJONÉZOU | 139 Kč |
MENU 2 | |
ŠPAGETY BOLOGNESE – Z HOVĚZÍHO MASA S OMÁČKOU Z DRCENÝCH RAJČAT A ČERSTVÉ BAZALKY, SYPANÉ SÝREM GRANA | 159 Kč |
MENU 3 | |
OKURKOVÝ TARATOR, STUDENÁ OKURKOVÁ POLÉVKA S ČESNEKEM, KOPREM, JOGURTEM A VLAŠSKÝMI OŘECHY | 69 Kč |
MENU 4 | |
TELECÍ STEAK NA GRILU, ZELENÉ FAZOLKY SE SLANINOU, KAROTKOVO – PASTINÁKOVÉ PYRÉ, OMÁČKA RED WINE | 179 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
LISTOVÝ SALÁT S GRANÁTOVÝM JABLKEM A GRILOVANÝM KOZÍM SÝREM | 159 Kč |
Čtvrtek 1. 7. | |
---|---|
Polévka | |
KRÉMOVÁ POLÉVKA Z MLADÉHO PÓRKU S MÁSLOVÝMI KRUTONY | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
RAGŮ Z VEPŘOVÉ PANENKY S KOŘENOVOU ZELENINOU, BRUSINKAMI A RESTOVANÝMI ŠPECLEMI | 179 Kč |
MENU 1 | |
PEČENÁ KUŘECÍ ČTVRTKA NA MEDU A ZÁZVORU S BRAMBOROVO-KVĚTÁKOVÝM PYRÉ | 129 Kč |
MENU 2 | |
STEAK Z VEPŘOVÉ KRKOVICE S FAZOLOVÝMI LUSKY SE SLANINOU A ŠŤOUCHANÝM BRAMBOREM | 139 Kč |
MENU 3 | |
HOVĚZÍ BURGER SE SLANINOU, VEJCEM, GLAZOVANOU CIBULKOU, HRANOLKY A MAJONÉZOU | 179 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
LISTOVÝ SALÁT S GRANÁTOVÝM JABLKEM A GRILOVANÝM KOZÍM SÝREM | 159 Kč |
Pátek 2. 7. | |
---|---|
Polévka | |
SLEPIČÍ VÝVAR S MASEM, ZELENINOU A TARHOŇOU | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
ČERSTVÉ TĚSTOVINY S KOUSKY LOSOSA, ČERSTVÝM ŠPENÁTEM A KAPKOU SMETANY | 209 Kč |
MENU 1 | |
BRAMBOROVÉ NOKY S KUŘECÍM MASEM A RAJČATOVOU OMÁČKOU SE SMETANOU | 139 Kč |
MENU 2 | |
HOVĚZÍ PEČENĚ S HOUBOVOU OMÁČKOU, S DOMÁCÍMI HOUSKOVÝMI KNEDLÍKY | 139 Kč |
MENU 3 | |
HOVĚZÍ BURGER SE SLANINOU, VEJCEM, GLAZOVANOU CIBULKOU, HRANOLKY A MAJONÉZOU | 179 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
MEXICKÝ SALÁT S KUŘECÍM MASEM, KUKUŘICÍ, ZAKYSANOU SMETANOU A PŠENIČNOU TORTILLOU | 159 Kč |