Pondělí 28. 3. | |
---|---|
Polévka | |
BROKOLICOVÁ SE ZELENÝM CURRY A KOKOSOVÝM MLÉKEM | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
GRILOVANÁ KRKOVIČKA SE SMAŽENOU CIBULKOU, ČESNEKOVÁ OMÁČKA, ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY S JARNÍ CIBULKOU | 149 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ STEAK, HOUBOVO PÓRKOVÉ RAGÚ, DUŠENÁ RÝŽE | 139 Kč |
MENU 2 | |
BRAMBOROVÉ GNOCCHI, SÝROVÁ OMÁČKA S VALŠSKÝMI OŘECHY, RUCOLA, CHERRY TOMATY | 139 Kč |
MENU 3 | |
VEPŘOVÝ T-BONE STEAK, GRILOVANÁ ZELENINA, SILNÁ PEPŘOVÁ OMÁČKA | 189 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
LISTOVÝ SALÁT S FENYKLEM, FAVA FAZOLE, GREP, GRILOVANÝ LOSOS, ZAKYSANÁ SMETANA S ČERNÝM SEZAMEM | 209 Kč |
Úterý 29. 3. | |
---|---|
Polévka | |
KUŘECÍ VÝVAR S NUDLEMI, ZELENINOU A JÁTROVÝMI KNEDLÍČKY | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
POMALU PEČENÉ HOVĚZÍ LÝTKO, SMETANOVÉ RISSOTO, PARMEZÁN | 159 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ PLÁTEK NA GRILU, RESTOVANÉ RATATOUILLE, BYLINKOVÁ BAGETA | 139 Kč |
MENU 2 | |
MARINOVANÝ STEAK Z KOTLETY, PEČENÁ DÝNĚ HOKAIDO, RESTOVANÉ BRAMBORY | 139 Kč |
MENU 3 | |
VEPŘOVÝ T-BONE STEAK, GRILOVANÁ ZELENINA, SILNÁ PEPŘOVÁ OMÁČKA | 189 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
LISTOVÝ SALÁT S FENYKLEM, FAVA FAZOLE, GREP, GRILOVANÝ LOSOS, ZAKYSANÁ SMETANA S ČERNÝM SEZAMEM | 209 Kč |
Středa 30. 3. | |
---|---|
Polévka | |
KRÉMOVÁ ČESNEKAČKA, BRAMBOROVÉ KRUTÓNY | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
VEPŘOVÝ VRABEC, ČERVENÉ ZELÍ, BAVORSKÝ ŠPEKOVÝ KNEDLÍK | 159 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ STEAK, ŽAMPIÓNY PLNĚNÉ BRAMBOROVOU KAŠÍ S TOMATY A PARMEZÁNEM | 149 Kč |
MENU 2 | |
RYBÍ KARBANÁTEK, ZELENINOVÉ HRANOLKY, CIBULOVÁ MAJONÉZA | 139 Kč |
MENU 3 | |
VEPŘOVÝ T-BONE STEAK, GRILOVANÁ ZELENINA, SILNÁ PEPŘOVÁ OMÁČKA | 189 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
LISTOVÝ SALÁT S FENYKLEM, FAVA FAZOLE, GREP, GRILOVANÝ LOSOS, ZAKYSANÁ SMETANA S ČERNÝM SEZAMEM | 209 Kč |
Čtvrtek 31. 3. | |
---|---|
Polévka | |
HUSÍ KALDOUN, FRITÁTOVÉ NUDLE | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
HOVĚZÍ KÝTA NA ROZMARÝNU, MLADÝ ŠPENÁT, PEČENÉ BRAMBORY | 159 Kč |
MENU 1 | |
VEPŘOVÁ KOTLETA S KOSTÍ, S GRILOVANÝMI BERANÍMI ROHY, ČESNEKOVÝM DIPEM, PEČIVO | 149 Kč |
MENU 2 | |
SMAŽENÝ HERMELÍN, PEČENÁ HRUŠKA, BRUSINKY, VAŘENÉ BRAMBORY | 149 Kč |
MENU 3 | |
VEPŘOVÝ T-BONE STEAK, GRILOVANÁ ZELENINA, SILNÁ PEPŘOVÁ OMÁČKA | 189 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
LISTOVÝ SALÁT S FENYKLEM, FAVA FAZOLE, GREP, GRILOVANÝ LOSOS, ZAKYSANÁ SMETANA S ČERNÝM SEZAMEM | 209 Kč |
Pátek 1. 4. | |
---|---|
Polévka | |
DÝŇOVÁ POLÉVKA SE ZÁZVOREM | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
KUŘECÍ „SWEET AND SOUR“ S ANANASEM FEFERONOVÁ RÝŽE | 159 Kč |
MENU 1 | |
SEKANÁ PEČENĚ, BRAMBOROVÁ KAŠE, SALÁT Z KYSELÝCH OKUREK | 139 Kč |
MENU 2 | |
SMAŽENÁ VEPŘOVÁ JÁTRA, TRADIČNÍ BRAMBOROVÝ SALÁT | 139 Kč |
MENU 3 | |
VEPŘOVÝ T-BONE STEAK, GRILOVANÁ ZELENINA, SILNÁ PEPŘOVÁ OMÁČKA | 189 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
LISTOVÝ SALÁT S FENYKLEM, FAVA FAZOLE, GREP, GRILOVANÝ LOSOS, ZAKYSANÁ SMETANA S ČERNÝM SEZAMEM | 209 Kč |