| Pondělí 28. 3. | |
|---|---|
| Polévka | |
| BROKOLICOVÁ SE ZELENÝM CURRY A KOKOSOVÝM MLÉKEM | 30 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| GRILOVANÁ KRKOVIČKA SE SMAŽENOU CIBULKOU, ČESNEKOVÁ OMÁČKA, ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY S JARNÍ CIBULKOU | 149 Kč |
| MENU 1 | |
| KUŘECÍ STEAK, HOUBOVO PÓRKOVÉ RAGÚ, DUŠENÁ RÝŽE | 139 Kč |
| MENU 2 | |
| BRAMBOROVÉ GNOCCHI, SÝROVÁ OMÁČKA S VALŠSKÝMI OŘECHY, RUCOLA, CHERRY TOMATY | 139 Kč |
| MENU 3 | |
| VEPŘOVÝ T-BONE STEAK, GRILOVANÁ ZELENINA, SILNÁ PEPŘOVÁ OMÁČKA | 189 Kč |
| SALÁT TÝDNE | |
| LISTOVÝ SALÁT S FENYKLEM, FAVA FAZOLE, GREP, GRILOVANÝ LOSOS, ZAKYSANÁ SMETANA S ČERNÝM SEZAMEM | 209 Kč |
| Úterý 29. 3. | |
|---|---|
| Polévka | |
| KUŘECÍ VÝVAR S NUDLEMI, ZELENINOU A JÁTROVÝMI KNEDLÍČKY | 30 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| POMALU PEČENÉ HOVĚZÍ LÝTKO, SMETANOVÉ RISSOTO, PARMEZÁN | 159 Kč |
| MENU 1 | |
| KUŘECÍ PLÁTEK NA GRILU, RESTOVANÉ RATATOUILLE, BYLINKOVÁ BAGETA | 139 Kč |
| MENU 2 | |
| MARINOVANÝ STEAK Z KOTLETY, PEČENÁ DÝNĚ HOKAIDO, RESTOVANÉ BRAMBORY | 139 Kč |
| MENU 3 | |
| VEPŘOVÝ T-BONE STEAK, GRILOVANÁ ZELENINA, SILNÁ PEPŘOVÁ OMÁČKA | 189 Kč |
| SALÁT TÝDNE | |
| LISTOVÝ SALÁT S FENYKLEM, FAVA FAZOLE, GREP, GRILOVANÝ LOSOS, ZAKYSANÁ SMETANA S ČERNÝM SEZAMEM | 209 Kč |
| Středa 30. 3. | |
|---|---|
| Polévka | |
| KRÉMOVÁ ČESNEKAČKA, BRAMBOROVÉ KRUTÓNY | 30 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| VEPŘOVÝ VRABEC, ČERVENÉ ZELÍ, BAVORSKÝ ŠPEKOVÝ KNEDLÍK | 159 Kč |
| MENU 1 | |
| KUŘECÍ STEAK, ŽAMPIÓNY PLNĚNÉ BRAMBOROVOU KAŠÍ S TOMATY A PARMEZÁNEM | 149 Kč |
| MENU 2 | |
| RYBÍ KARBANÁTEK, ZELENINOVÉ HRANOLKY, CIBULOVÁ MAJONÉZA | 139 Kč |
| MENU 3 | |
| VEPŘOVÝ T-BONE STEAK, GRILOVANÁ ZELENINA, SILNÁ PEPŘOVÁ OMÁČKA | 189 Kč |
| SALÁT TÝDNE | |
| LISTOVÝ SALÁT S FENYKLEM, FAVA FAZOLE, GREP, GRILOVANÝ LOSOS, ZAKYSANÁ SMETANA S ČERNÝM SEZAMEM | 209 Kč |
| Čtvrtek 31. 3. | |
|---|---|
| Polévka | |
| HUSÍ KALDOUN, FRITÁTOVÉ NUDLE | 30 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| HOVĚZÍ KÝTA NA ROZMARÝNU, MLADÝ ŠPENÁT, PEČENÉ BRAMBORY | 159 Kč |
| MENU 1 | |
| VEPŘOVÁ KOTLETA S KOSTÍ, S GRILOVANÝMI BERANÍMI ROHY, ČESNEKOVÝM DIPEM, PEČIVO | 149 Kč |
| MENU 2 | |
| SMAŽENÝ HERMELÍN, PEČENÁ HRUŠKA, BRUSINKY, VAŘENÉ BRAMBORY | 149 Kč |
| MENU 3 | |
| VEPŘOVÝ T-BONE STEAK, GRILOVANÁ ZELENINA, SILNÁ PEPŘOVÁ OMÁČKA | 189 Kč |
| SALÁT TÝDNE | |
| LISTOVÝ SALÁT S FENYKLEM, FAVA FAZOLE, GREP, GRILOVANÝ LOSOS, ZAKYSANÁ SMETANA S ČERNÝM SEZAMEM | 209 Kč |
| Pátek 1. 4. | |
|---|---|
| Polévka | |
| DÝŇOVÁ POLÉVKA SE ZÁZVOREM | 30 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| KUŘECÍ „SWEET AND SOUR“ S ANANASEM FEFERONOVÁ RÝŽE | 159 Kč |
| MENU 1 | |
| SEKANÁ PEČENĚ, BRAMBOROVÁ KAŠE, SALÁT Z KYSELÝCH OKUREK | 139 Kč |
| MENU 2 | |
| SMAŽENÁ VEPŘOVÁ JÁTRA, TRADIČNÍ BRAMBOROVÝ SALÁT | 139 Kč |
| MENU 3 | |
| VEPŘOVÝ T-BONE STEAK, GRILOVANÁ ZELENINA, SILNÁ PEPŘOVÁ OMÁČKA | 189 Kč |
| SALÁT TÝDNE | |
| LISTOVÝ SALÁT S FENYKLEM, FAVA FAZOLE, GREP, GRILOVANÝ LOSOS, ZAKYSANÁ SMETANA S ČERNÝM SEZAMEM | 209 Kč |
