Pondělí 28. 2. | |
---|---|
Polévka | |
BROKOLICOVÁ POLÉVKA S KRUTONY | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
HOVĚZÍ FLANK STEAK NA SALÁTU Z POLNÍČKU A SUŠENÁCH TOMAT, TYMIÁNOVÝMI BRAMŮRKY | 189 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ PRSO SE SMETANOVOU OMÁČKOU Z PEČENÉHO ČESNEKU, ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY SE ŠPENÁTEM | 139 Kč |
MENU 2 | |
ZAPEČENÉ ŠUNKOFLEKY S UZENÝM MASEM, VEJCEM, HRÁŠKEM A KYSELOU OKURKOU | 139 Kč |
MENU 3 | |
VEPŘOVÁ ŽEBRA BBQ S BATÁTOVÝMI HRANOLKY A SALÁTEM COLESLAW | 229 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT CAESAR S ORIGINÁLNÍM DRESINKEM, FILÍROVANÝM PRSÍČKEM, SLANINOVÝM CHIPSEM, KRUTÓNKY A HOBLINKAMI SÝRU GRANA | 159 Kč |
Úterý 1. 3. | |
---|---|
Polévka | |
ZELNÁ S KLOBÁSOU A BRAMBOREM | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
GNOCCHI DI PATATE S KOUSKY VEPŘOVÉ PANENKY A PERKELTEM Z PORTOBELLO ŽAMPIONŮ PŘIPRAVENÝ SE SMETANOU A ŠALOTKOU | 179 Kč |
MENU 1 | |
KRŮTÍ PRSO „CAPRESE“ S MOZZARELLOU A TOMATY, DUŠENÁ JASMÍNOVÁ RÝŽE | 149 Kč |
MENU 2 | |
STEAK Z VEPŘOVÉ KRKOVICE S NIVOVOU OMÁČKOU A OPÉKANÝM BRAMBOREM | 139 Kč |
MENU 3 | |
VEPŘOVÁ ŽEBRA BBQ S BATÁTOVÝMI HRANOLKY A SALÁTEM COLESLAW | 229 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT CAESAR S ORIGINÁLNÍM DRESINKEM, FILÍROVANÝM PRSÍČKEM, SLANINOVÝM CHIPSEM, KRUTÓNKY A HOBLINKAMI SÝRU GRANA | 159 Kč |
Středa 2. 3. | |
---|---|
Polévka | |
ŽAMPIONOVÁ POLÉVKA | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
PEČENÝ PSTRUH NA MÁSLE A ČERSTVÝCH BYLINKÁCH, VAŘENÉ ZÁMECKÉ BRAMBORY S MÁSLEM A PAŽITKOU, ZELENINOVÝ SALÁTEK | 189 Kč |
MENU 1 | |
KOUSKY KUŘETE S ANANASEM VE ŽLUTÉM KARI S JASMÍNOVOU RÝŽÍ | 139 Kč |
MENU 2 | |
MORAVSKÝ VRABEC SE ZELÍM, SMAŽENOU CIBULKOU A HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM | 149 Kč |
MENU 3 | |
VEPŘOVÁ ŽEBRA BBQ S BATÁTOVÝMI HRANOLKY A SALÁTEM COLESLAW | 229 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT CAESAR S ORIGINÁLNÍM DRESINKEM, FILÍROVANÝM PRSÍČKEM, SLANINOVÝM CHIPSEM, KRUTÓNKY A HOBLINKAMI SÝRU GRANA | 159 Kč |
Čtvrtek 3. 3. | |
---|---|
Polévka | |
KUŘECÍ VÝVAR S MASEM A ŠPENÁTOVOU PALAČINKOU | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
CITRONOVÉ TĚSTOVINY S CUKETOU, LOSOSEM A SMETANOU | 229 Kč |
MENU 1 | |
KRŮTÍ PRSO NA GRILU S HŘÍBKOVÝM SMETANOVÝM KRÉMEM, RESTOVANOU KAROTKOU A DIVOKOU RÝŽÍ | 149 Kč |
MENU 2 | |
PŠENIČNÁ TORTILLA PLNĚNÁ VEPŘOVÝM GYROSEM, ZELÍM A RAJČATY, S HOŘČICOVOU MAJONÉZOU A HRANOLKY | 149 Kč |
MENU 3 | |
VEPŘOVÁ ŽEBRA BBQ S BATÁTOVÝMI HRANOLKY A SALÁTEM COLESLAW | 229 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT CAESAR S ORIGINÁLNÍM DRESINKEM, FILÍROVANÝM PRSÍČKEM, SLANINOVÝM CHIPSEM, KRUTÓNKY A HOBLINKAMI SÝRU GRANA | 159 Kč |
Pátek 4. 3. | |
---|---|
Polévka | |
BRAMBORAČKA S HOUBAMI A ZELENINOU | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
KUŘECÍ SUPREME „SOUSVIDE“ NA MEDU S GRILOVANOU ZELENINOU, BAZALKOVÝ DIP, ROZPEČENÁ BAGETKA S MÁSLEM | 179 Kč |
MENU 1 | |
SMAŽENÁ KUŘECÍ PRSA V MANDLOVÉ STROUHANCE S BRAMBOROVOU KAŠÍ A MRKVOVÝM SALÁTKEM | 139 Kč |
MENU 2 | |
HOVĚZÍ GULÁŠ S ČERNÝM PIVEM S ČERSTVÝM KŘENEM, FEFERONKOU A ČERVENOU CIBULÍ, KYNUTÝM HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM. | 149 Kč |
MENU 3 | |
VEPŘOVÁ ŽEBRA BBQ S BATÁTOVÝMI HRANOLKY A SALÁTEM COLESLAW | 229 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT CAESAR S ORIGINÁLNÍM DRESINKEM, FILÍROVANÝM PRSÍČKEM, SLANINOVÝM CHIPSEM, KRUTÓNKY A HOBLINKAMI SÝRU GRANA | 159 Kč |