Pondělí 27. 3. | |
---|---|
Polévka | |
ČESNEKOVÁ SE SLANINOU | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
PENNE S UZENÝM LOSOSEM A MLADÝM ŠPENÁTEM ZJEMNĚNÉ SMETANOU, PEČENÉ RAJČÁTKA | 179 Kč |
MENU 1 | |
SEKANÁ PEČENĚ, HLÁVKOVÉ ZELÍ, VAŘENÉ BRAMBORY, PEČENÁ CIBULE | 149 Kč |
MENU 2 | |
VEPŘOVÉ NUDLIČKY, ŽAMPIÓNY, KYSELÝ OKUREK, SMETANA, DUŠENÁ RÝŽE | 149 Kč |
MENU 3 | |
GRILOVANÁ ZELENINA, TRHANÁ MOZZARELLA, CHEDDAROVÝ DIP, BAZALKOVÉ PESTO | 169 Kč |
MENU 4 | |
SMAŽENÝ KUŘECÍ ŘÍZEK, FARMÁŘSKÉ HRANOLKY, TATARSKÁ OMÁČKA S ČERSTVÝM KOPREM | 169 Kč |
MENU 5 | |
KRŮTÍ PRSA S ANANASEM, BASMATI RÝŽE (ARAŠÍDY, SWEET CHILLI, RÝŽOVÉ VÍNO, SEZAM, CITRÓNOVÁ ŠŤÁVA, CHILLI, KORIANDR) | 179 Kč |
MENU 6 | |
BBQ ŽEBÍRKO, PEČENÁ BRAMBORA, ZÁKYSKA S ČESNEKEM, PEČENÝ SLANINOVÝ CHIPS | 179 Kč |
Úterý 28. 3. | |
---|---|
Polévka | |
CIZRNOVÁ S CHILLI A ŠPENÁTEM | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
KUŘECÍ ŘÍZEK NARUBY SE SLANINOU A ČERVENOU CIBULÍ, ŠŤOUCHANÝ BRAMBOR, TOMATOVÝ SALÁT | 159 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ ŠPALÍČKY V BBQ OMÁČCE, BRAMBOROVÁ KAŠE, COLESLAW SALÁT | 149 Kč |
MENU 2 | |
HOVĚZÍ NA SLANINĚ, TEPLÝ SALÁT Z ČERNÉ ČOČKY, PEČENÁ BRAMBORA | 149 Kč |
MENU 3 | |
GRILOVANÁ ZELENINA, TRHANÁ MOZZARELLA, CHEDDAROVÝ DIP, BAZALKOVÉ PESTO | 169 Kč |
MENU 4 | |
SMAŽENÝ KUŘECÍ ŘÍZEK, FARMÁŘSKÉ HRANOLKY, TATARSKÁ OMÁČKA S ČERSTVÝM KOPREM | 169 Kč |
MENU 5 | |
KRŮTÍ PRSA S ANANASEM, BASMATI RÝŽE (ARAŠÍDY, SWEET CHILLI, RÝŽOVÉ VÍNO, SEZAM, CITRÓNOVÁ ŠŤÁVA, CHILLI, KORIANDR) | 179 Kč |
MENU 6 | |
BBQ ŽEBÍRKO, PEČENÁ BRAMBORA, ZÁKYSKA S ČESNEKEM, PEČENÝ SLANINOVÝ CHIPS | 179 Kč |
Středa 29. 3. | |
---|---|
Polévka | |
HOVĚZÍ VÝVAR S JÁTROVÝMI KNEDLÍČKY | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
SMAŽENÝ HERMELÍN, PEČENÁ HRUŠKA, BRUSINKY, OPÉKANÝ BRAMBOR | 159 Kč |
MENU 1 | |
KACHNÍ JÁTRA V KRÉMOVÉ OMÁČCE S DIJONSKOU HOŘČICÍ, GRILOVANÁ SLANINA, HRÁŠKOVÁ RÝŽE | 149 Kč |
MENU 2 | |
SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ Z VEPŘOVÉ PLECE, HOUSKOVÝ KNEDLÍK | 149 Kč |
MENU 3 | |
GRILOVANÁ ZELENINA, TRHANÁ MOZZARELLA, CHEDDAROVÝ DIP, BAZALKOVÉ PESTO | 169 Kč |
MENU 4 | |
SMAŽENÝ KUŘECÍ ŘÍZEK, FARMÁŘSKÉ HRANOLKY, TATARSKÁ OMÁČKA S ČERSTVÝM KOPREM | 169 Kč |
MENU 5 | |
KRŮTÍ PRSA S ANANASEM, BASMATI RÝŽE (ARAŠÍDY, SWEET CHILLI, RÝŽOVÉ VÍNO, SEZAM, CITRÓNOVÁ ŠŤÁVA, CHILLI, KORIANDR) | 179 Kč |
MENU 6 | |
BBQ ŽEBÍRKO, PEČENÁ BRAMBORA, ZÁKYSKA S ČESNEKEM, PEČENÝ SLANINOVÝ CHIPS | 179 Kč |
Čtvrtek 30. 3. | |
---|---|
Polévka | |
DRŮBEŽÍ KALDOUN | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
MARINOVANÝ STEAK Z KOTLETY, PEČENÁ DÝNĚ HOKKAIDO, DÝŇOVÁ MARMELÁDA, PEČENÉ BRAMBORY | 159 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ STEAK NA GRILU, ZELENINA RATATOUILLE S BRAMBOREM, BYLINKOVÁ BAGETA | 149 Kč |
MENU 2 | |
HOLANDSKÝ ŘÍZEK SE SÝREM GOUDA, MAČKANÉ BRAMBORY S PAŽITKOU, KYSELÝ OKUREK | 149 Kč |
MENU 3 | |
GRILOVANÁ ZELENINA, TRHANÁ MOZZARELLA, CHEDDAROVÝ DIP, BAZALKOVÉ PESTO | 169 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA - RYBA | |
GRILOVANÁ TRESKA ŠEDÁ, PRASKLÁ BRAMBORA, KREVETOVÁ MAJONÉZA S KOPREM, PEČENÁ CUKETA | 209 Kč |
MENU 5 | |
KRŮTÍ PRSA S ANANASEM, BASMATI RÝŽE (ARAŠÍDY, SWEET CHILLI, RÝŽOVÉ VÍNO, SEZAM, CITRÓNOVÁ ŠŤÁVA, CHILLI, KORIANDR) | 179 Kč |
Pátek 31. 3. | |
---|---|
Polévka | |
DÝŇOVÁ POLÉVKA, BYLINKOVÉ KRUTONY | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
TAGLIATELLE SE SÝREM RICOTA, ŠPENÁTEM, HŘÍBKOVÁ OMÁČKA, RUCOLA | 159 Kč |
MENU 1 | |
SMAŽENÁ VEPŘOVÁ KRKOVICE, VÍDEŇSKÝ BRAMBOROVÝ SALÁT S TYROLSKÝM ŠPEKEM | 149 Kč |
MENU 2 | |
KŘENOVÁ OMÁČKA S UZENÝM MASEM, SÁZENÉ VEJCE, OPÉKANÝ BRAMBOR | 149 Kč |
MENU 3 | |
GRILOVANÁ ZELENINA, TRHANÁ MOZZARELLA, CHEDDAROVÝ DIP, BAZALKOVÉ PESTO | 169 Kč |
MENU 4 | |
SMAŽENÝ KUŘECÍ ŘÍZEK, FARMÁŘSKÉ HRANOLKY, TATARSKÁ OMÁČKA S ČERSTVÝM KOPREM | 169 Kč |
MENU 5 | |
KRŮTÍ PRSA S ANANASEM, BASMATI RÝŽE (ARAŠÍDY, SWEET CHILLI, RÝŽOVÉ VÍNO, SEZAM, CITRÓNOVÁ ŠŤÁVA, CHILLI, KORIANDR) | 179 Kč |
MENU 6 | |
BBQ ŽEBÍRKO, PEČENÁ BRAMBORA, ZÁKYSKA S ČESNEKEM, PEČENÝ SLANINOVÝ CHIPS | 179 Kč |