Pondělí 27. 2. | |
---|---|
Polévka | |
ŠPENÁTOVÁ S RUKOLOU A KRUTONY | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
HŘÍBKOVÉ RIZOTO S TRHANÝM KUŘECÍM MASEM, PARMEZÁNEM A GRILOVANÝMI CHERRY TOMATY | 159 Kč |
MENU 1 | |
SMAŽENÝ KVĚTÁK, VAŘENÝ BRAMBOR S MÁSLÉM A PAŽITKOU, TATARSKÁ OMÁČKA S KOPREM | 149 Kč |
MENU 2 | |
VEPŘOVÉ VÝPEČKY NA ANGLICKÉ SLANINĚ, MAČKANÝ BRAMBOR S CIBULKOU, OKURKOVÝ SALÁT | 149 Kč |
MENU 3 | |
TABBOULEH – VAŘENÉ VEJCE, BULGUR, PETRŽEL, OKUREK, RAJČE, CITRON, MARINOVANÝ TUŇÁK | 169 Kč |
MENU 4 | |
SMAŽENÝ SÝR GOUDA, HRANOLKY, TATARSKÁ OMÁČKA | 189 Kč |
MENU 5 | |
KUŘE PĚTI VŮNÍ, JASMÍNOVÁ RÝŽE | 189 Kč |
MENU 6 | |
PEČENÉ KACHNÍ STEHNO S KYSANÝM ČERVENÝM ZELÍM. OPEČENÝ BRAMBOROVÝ KNEDLÍK | 269 Kč |
Úterý 28. 2. | |
---|---|
Polévka | |
ČOČKOVÁ S KURKUMOU A KAROTKOU | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
ŠPENÁTOVÉ LASAGNE, GRILOVANÁ CUKETA A BYLINKOVÝ BEŠAMEL | 169 Kč |
MENU 1 | |
FARMÁŘSKÉ HALUŠKY S ORAVSKOU SLANINOU, BRYNZOU A SMAŽENOU CIBULKOU | 149 Kč |
MENU 2 | |
STEAK Z MARINOVANÉ KOTLETY, ŽAMPIONOVÝ KRÉM, BRAMBOROVÁ KAŠE | 149 Kč |
MENU 3 | |
TABBOULEH – VAŘENÉ VEJCE, BULGUR, PETRŽEL, OKUREK, RAJČE, CITRON, MARINOVANÝ TUŇÁK | 169 Kč |
MENU 4 | |
SMAŽENÝ SÝR GOUDA, HRANOLKY, TATARSKÁ OMÁČKA | 189 Kč |
MENU 5 | |
KUŘE PĚTI VŮNÍ, JASMÍNOVÁ RÝŽE | 189 Kč |
MENU 6 | |
PEČENÉ KACHNÍ STEHNO S KYSANÝM ČERVENÝM ZELÍM. OPEČENÝ BRAMBOROVÝ KNEDLÍK | 269 Kč |
Středa 1. 3. | |
---|---|
Polévka | |
KRÉMOVÁ RYBÍ S KOPREM | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
SEKANÉ VEPŘOVÉ BIFTEČKY V TĚSTÍČKU S JEMNÝM CHILLI, BRAMBOROVÉ HRANOLKY, TATARKA | 169 Kč |
MENU 1 | |
BBQ KUŘECÍ KŘÍDLA, SALÁT COLESLAW, ROZPEČENÁ BAGETA | 189 Kč |
MENU 2 | |
KOPROVÁ OMÁČKA S HOVĚZÍM MASEM, VEJCE, ŠŤOUCHANÝ BRAMBOR | 159 Kč |
MENU 3 | |
TABBOULEH – VAŘENÉ VEJCE, BULGUR, PETRŽEL, OKUREK, RAJČE, CITRON, MARINOVANÝ TUŇÁK | 169 Kč |
MENU 4 | |
SMAŽENÝ SÝR GOUDA, HRANOLKY, TATARSKÁ OMÁČKA | 189 Kč |
MENU 5 | |
KUŘE PĚTI VŮNÍ, JASMÍNOVÁ RÝŽE | 189 Kč |
MENU 6 | |
PEČENÉ KACHNÍ STEHNO S KYSANÝM ČERVENÝM ZELÍM. OPEČENÝ BRAMBOROVÝ KNEDLÍK | 269 Kč |
Čtvrtek 2. 3. | |
---|---|
Polévka | |
KAPUSTOVÁ S PEČENÝM ČESNEKEM | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
PLNĚNÁ KOTLETA, VEJCE, ŽAMPIONY, ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY | 169 Kč |
MENU 1 | |
BAO BUNS-TORTILA PLNĚNÁ TRHANÝM MASEM, PIKANTNÍ SALÁT | 149 Kč |
MENU 2 | |
KUŘECÍ STEAK S PLÁTKY RAJČAT, GRATINOVANÝ MOZARELOU, BAZALKOVÉ PESTO, OPÉKANÝ BRAMBOR, ZÁKYSKA | 149 Kč |
MENU 3 | |
TABBOULEH – VAŘENÉ VEJCE, BULGUR, PETRŽEL, OKUREK, RAJČE, CITRON, MARINOVANÝ TUŇÁK | 169 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA - RYBA | |
INDICKÉ RYBÍ CURRY S KOKOSOVÝM MLÉKEM A ZÁZVOREM, BASMATI RÝŽE–DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN. | 249 Kč |
MENU 5 | |
SMAŽENÝ SÝR GOUDA, HRANOLKY, TATARSKÁ OMÁČKA | 189 Kč |
Pátek 3. 3. | |
---|---|
Polévka | |
KULAJDA | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
CHEESE BACON BURGER, SALÁT, KYSELÝ OKUREK, CHIPOTLE MAJONÉZA, HRANOLKY | 189 Kč |
MENU 1 | |
ŘÍZEK Z VEPŘOVÉ KRKOVIČKY, TRADIČNÍ BRAMBOROVÝ SALÁT | 149 Kč |
MENU 2 | |
KRUTÍ JÁTRA NA ROŠTU SE SLANINOU, HRANOLKY, TATARSKÁ OMÁČKA | 149 Kč |
MENU 3 | |
TABBOULEH – VAŘENÉ VEJCE, BULGUR, PETRŽEL, OKUREK, RAJČE, CITRON, MARINOVANÝ TUŇÁK | 169 Kč |
MENU 4 | |
SMAŽENÝ SÝR GOUDA, HRANOLKY, TATARSKÁ OMÁČKA | 189 Kč |
MENU 5 | |
KUŘE PĚTI VŮNÍ, JASMÍNOVÁ RÝŽE | 189 Kč |
MENU 6 | |
PEČENÉ KACHNÍ STEHNO S KYSANÝM ČERVENÝM ZELÍM. OPEČENÝ BRAMBOROVÝ KNEDLÍK | 269 Kč |