Pondělí 27. 12. | |
---|---|
Polévka | |
TOMATOVÁ | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
HOVĚZÍ FLANK STEAK NA FENYKLOVÉM SALÁTKU S PEČENOU BYLINKOVOU BAGETKOU | 179 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ PLÁTEK S KRÉMOVOU DÝŇOVOU OMÁČKOU, ŠPENÁTEM A DUŠENOU JASMÍNOVOU RÝŽÍ | 139 Kč |
MENU 2 | |
KRKOVICE NA MEDU A HOŘČIČI SE ŠŤOUCHNÝM BRAMBOREM A VÍDEŇSKOU CIBULKOU | 139 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
MEXICKÝ SALÁT – LISTY SALÁTU S CHERRY TOMATY, KUKUŘICÍ, KUŘECÍMI KOUSKY VE SWEET CHILLI, PŠENIČNÝMI TORTILLAMI A ČESNEKOVÝM DRESINKEM | 149 Kč |
Úterý 28. 12. | |
---|---|
Polévka | |
ČOČKOVÁ POLÉVKA S KAROTKOU | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
HRÁŠKOVÉ ITALSKÉ RISSOTO S VEPŘOVOU PANENKOU V ÚPRAVĚ SOUS VIDE | 179 Kč |
MENU 1 | |
LASAGNE BOLOGNESE S MASOVÝM RAGÚ, BEŠAMELEM A PARMEZÁNEM | 149 Kč |
MENU 2 | |
PEČENÝ JELÍTKOVÝ A JITRNICOVÝ PREJT SE ZELÍM S ŠŤOUCHANÝM BRAMBOREM | 139 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
MEXICKÝ SALÁT – LISTY SALÁTU S CHERRY TOMATY, KUKUŘICÍ, KUŘECÍMI KOUSKY VE SWEET CHILLI, PŠENIČNÝMI TORTILLAMI A ČESNEKOVÝM DRESINKEM | 149 Kč |
Středa 29. 12. | |
---|---|
Polévka | |
PÓRKOVÁ S PETRŽELKOU | |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
BRAMBOROVÉ NOKY S LOSOSEM, LISTOVÝM ŠPENÁTEM, SMETANOU A LIMETOU | 199 Kč |
MENU 1 | |
SMAŽENÉ KUŘECÍ STEHENNÍ ŘÍZKY V PARMAZÁNOVÉM TĚSTÍČKU S MÁSLOVOU BRAMBOROVOU KAŠÍ A MALÝM TOMATOVÝM SALÁTEM | 139 Kč |
MENU 2 | |
KOPROVÁ OMÁČKA S TRHANÝM HOVĚZÍM MASEM A BRAMBOROVÝM GRATINEM | 149 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
MEXICKÝ SALÁT – LISTY SALÁTU S CHERRY TOMATY, KUKUŘICÍ, KUŘECÍMI KOUSKY VE SWEET CHILLI, PŠENIČNÝMI TORTILLAMI A ČESNEKOVÝM DRESINKEM | 149 Kč |
Čtvrtek 30. 12. | |
---|---|
Polévka | |
KRÉMOVÁ KUŘECÍ | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
HOVĚZÍ ROŠTĚNÁ SE ŠUNKOU A SÁZENÝM VEJCEM, S BRAMBOROVÝMI HRANOLKY | 199 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ KUNG PAO S ARAŠÍDY, ZELENINOU A DUŠENOU JASMÍNOVOU RÝŽÍ | 139 Kč |
MENU 2 | |
BULGUROVÉ RIZOTO S HOUBAMI, HRÁŠKEM A FAVA FAZOLEMI | 139 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
MEXICKÝ SALÁT – LISTY SALÁTU S CHERRY TOMATY, KUKUŘICÍ, KUŘECÍMI KOUSKY VE SWEET CHILLI, PŠENIČNÝMI TORTILLAMI A ČESNEKOVÝM DRESINKEM | 149 Kč |
Pátek 31. 12. | |
---|---|
Polévka | |
CIBULAČKA SE SÝROVÝM KRUTONEM | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
MEDAILONKY Z VEPŘOVÉ PANENKY S PARMAZÁNOVOU OMÁČKOU A BRAMBOROVÝMI KROKETAMI | 179 Kč |
MENU 1 | |
KUŘE PO STAROČESKU S ČERVENÝM ZELÍM A BRAMBOROVÝM KNEDLÍKEM | 139 Kč |
MENU 2 | |
SMAŽENÝ HERMELÍN S VAŘENÝM BRAMBOREM A NAŠÍ TATARSKOU OMÁČKOU | 139 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
MEXICKÝ SALÁT – LISTY SALÁTU S CHERRY TOMATY, KUKUŘICÍ, KUŘECÍMI KOUSKY VE SWEET CHILLI, PŠENIČNÝMI TORTILLAMI A ČESNEKOVÝM DRESINKEM | 149 Kč |