| Pondělí 26. 9. | |
|---|---|
| Polévka | |
| KRÉMOVÁ KVĚTÁKOVÁ S BYLINKOVÝM KRUTONEM | 35 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| ITALSKÉ GNOCCHI SE SMETANOVOU OMÁČKOU, UZENÝM LOSOSEM, BABY ŠPENÁTEM, PARMEZÁN | 189 Kč |
| MENU 1 | |
| SKLÁDANÉ KUŘECÍ PRSA S ANGLICKOU SLANINOU, GRATINOVANÉ SÝREM, OPÉKANÝ BRAMBOR, OMÁČKA DEMI GLACE | 149 Kč |
| MENU 2 | |
| FRANKTFURTSKÁ VEPŘOVÁ KRKOVIČKA, JASMÍNOVÁ RÝŽE, RAJČATOVÝ SALÁTEK | 149 Kč |
| TÝDENNÍ NABÍDKA | |
| VEPŘOVÝ T – BONE STEAK, GRILOVANÉ RAJČE, PAPRIKA, BYLINKOVÁ BAGETA, OMÁČKA DEMI GLACE | 239 Kč |
| SALÁT TÝDNE | |
| CUKETOVÉ PLACIČKY, RUCOLOVÝ SALÁT, UZENÝ LOSOS, CITRÓNOVÁ ZÁKYSKA | 169 Kč |
| Úterý 27. 9. | |
|---|---|
| Polévka | |
| HRÁŠKOVÝ KRÉM S ITALSKOU PANCHETOU | 35 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| LASAGNE S BOLOŇSKOU SMĚSÍ GRATINOVANÉ PARMEZÁNEM, TRAHANÉ LISTY S VINAIGRETTE | 169 Kč |
| MENU 1 | |
| KUŘECÍ PRSÍČKO Z GRILU, OMÁČKA Z NIVY, BAZALKA, PEČENÉ BRAMBORY, BRUSINKY | 149 Kč |
| MENU 2 | |
| HOVĚZÍ KOSTKY NA PEPŘI A ŽAMPIONECH, MAČKANÉ BRAMBORY, PEČENÁ MRKEV | 149 Kč |
| TÝDENNÍ NABÍDKA | |
| VEPŘOVÝ T – BONE STEAK, GRILOVANÉ RAJČE, PAPRIKA, BYLINKOVÁ BAGETA, OMÁČKA DEMI GLACE | 239 Kč |
| SALÁT TÝDNE | |
| CUKETOVÉ PLACIČKY, RUCOLOVÝ SALÁT, UZENÝ LOSOS, CITRÓNOVÁ ZÁKYSKA | 169 Kč |
| Středa 28. 9. | |
|---|---|
| Polévka | |
| DÝŇOVÁ POLÉVKA S UZENÝM LOSOSEM | 75 Kč |
| MENU 1 | |
| SMAŽENÝ KANČÍ ŘÍZEK, BRAMBOROÝ SALÁT Z PEČENÝCH BRAMBOR, GRILOVANÝCH RAJČAT, HRÁŠEK, BAZALKA | 189 Kč |
| MENU 2 | |
| VEPŘOVÁ PANENKA NA KRÉMOVÉM DÝŇOVÉM RISOTTU, PARMEZÁN | 189 Kč |
| MENU 3 | |
| VEPŘOVÝ T – BONE STEAK, GRILOVANÉ RAJČE, PAPRIKA, BYLINKOVÁ BAGETA, OMÁČKA DEMI GLACE | 239 Kč |
| SALÁT TÝDNE | |
| CUKETOVÉ PLACIČKY, RUCOLOVÝ SALÁT, UZENÝ LOSOS, CITRÓNOVÁ ZÁKYSKA | 169 Kč |
| Čtvrtek 29. 9. | |
|---|---|
| Polévka | |
| HOVĚZÍ VÝVAR S MASEM, NUDLEMI A ZELENINOU | 35 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ, HOUSKOVÝ KNEDLÍK, BRUSINKOVÁ SMETANA | 169 Kč |
| MENU 1 | |
| CHILLI KUŘECÍ STRIPSY, KUS KUS SALÁT S PEČENOU ZELENINOU, CITRÓNOVÝ JOGURT | 149 Kč |
| MENU 2 | |
| ITALSKÉ TĚSTOVINY AMATRICIANA S RAJČATY, PEČENÝM ČESNEKEM, RUCOLA, SÝR GRANA | 149 Kč |
| TÝDENNÍ NABÍDKA - KAŽDÝ ČTVRTEK V NABÍDCE ČERSTVÁ RYBA | |
| „FISH AND CHIPS“ - SMAŽENÁ RYBA V TĚSTÍČKU, HRANOLKY, HRÁŠKOVÉ PYRÉ, TATARSKÁ OMÁČKA | 209 Kč |
| SALÁT TÝDNE | |
| CUKETOVÉ PLACIČKY, RUCOLOVÝ SALÁT, UZENÝ LOSOS, CITRÓNOVÁ ZÁKYSKA | 169 Kč |
| Pátek 30. 9. | |
|---|---|
| Polévka | |
| GULÁŠOVÁ POLÉVKA | 35 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| SMAŽENÝ SÝR A SMAŽENÉ KUŘECÍ PRSÍČKO, SALÁT COLESLAW, PEČENÉ BRAMBORY, KOPROVÁ ZÁKYSKA | 159 Kč |
| MENU 1 | |
| KUŘECÍ GYROS, HRANOLKY, ČESNEKOVÁ MAJONÉZA, TZATZIKY SALÁT | 149 Kč |
| MENU 2 | |
| HALUŠKY SE ZELÍM A UZENÝM MASEM, PEČENÁ CIBULE | 149 Kč |
| TÝDENNÍ NABÍDKA | |
| VEPŘOVÝ T – BONE STEAK, GRILOVANÉ RAJČE, PAPRIKA, BYLINKOVÁ BAGETA, OMÁČKA DEMI GLACE | 239 Kč |
| SALÁT TÝDNE | |
| CUKETOVÉ PLACIČKY, RUCOLOVÝ SALÁT, UZENÝ LOSOS, CITRÓNOVÁ ZÁKYSKA | 169 Kč |
