Pondělí 26. 9. | |
---|---|
Polévka | |
KRÉMOVÁ KVĚTÁKOVÁ S BYLINKOVÝM KRUTONEM | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
ITALSKÉ GNOCCHI SE SMETANOVOU OMÁČKOU, UZENÝM LOSOSEM, BABY ŠPENÁTEM, PARMEZÁN | 189 Kč |
MENU 1 | |
SKLÁDANÉ KUŘECÍ PRSA S ANGLICKOU SLANINOU, GRATINOVANÉ SÝREM, OPÉKANÝ BRAMBOR, OMÁČKA DEMI GLACE | 149 Kč |
MENU 2 | |
FRANKTFURTSKÁ VEPŘOVÁ KRKOVIČKA, JASMÍNOVÁ RÝŽE, RAJČATOVÝ SALÁTEK | 149 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
VEPŘOVÝ T – BONE STEAK, GRILOVANÉ RAJČE, PAPRIKA, BYLINKOVÁ BAGETA, OMÁČKA DEMI GLACE | 239 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
CUKETOVÉ PLACIČKY, RUCOLOVÝ SALÁT, UZENÝ LOSOS, CITRÓNOVÁ ZÁKYSKA | 169 Kč |
Úterý 27. 9. | |
---|---|
Polévka | |
HRÁŠKOVÝ KRÉM S ITALSKOU PANCHETOU | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
LASAGNE S BOLOŇSKOU SMĚSÍ GRATINOVANÉ PARMEZÁNEM, TRAHANÉ LISTY S VINAIGRETTE | 169 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ PRSÍČKO Z GRILU, OMÁČKA Z NIVY, BAZALKA, PEČENÉ BRAMBORY, BRUSINKY | 149 Kč |
MENU 2 | |
HOVĚZÍ KOSTKY NA PEPŘI A ŽAMPIONECH, MAČKANÉ BRAMBORY, PEČENÁ MRKEV | 149 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
VEPŘOVÝ T – BONE STEAK, GRILOVANÉ RAJČE, PAPRIKA, BYLINKOVÁ BAGETA, OMÁČKA DEMI GLACE | 239 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
CUKETOVÉ PLACIČKY, RUCOLOVÝ SALÁT, UZENÝ LOSOS, CITRÓNOVÁ ZÁKYSKA | 169 Kč |
Středa 28. 9. | |
---|---|
Polévka | |
DÝŇOVÁ POLÉVKA S UZENÝM LOSOSEM | 75 Kč |
MENU 1 | |
SMAŽENÝ KANČÍ ŘÍZEK, BRAMBOROÝ SALÁT Z PEČENÝCH BRAMBOR, GRILOVANÝCH RAJČAT, HRÁŠEK, BAZALKA | 189 Kč |
MENU 2 | |
VEPŘOVÁ PANENKA NA KRÉMOVÉM DÝŇOVÉM RISOTTU, PARMEZÁN | 189 Kč |
MENU 3 | |
VEPŘOVÝ T – BONE STEAK, GRILOVANÉ RAJČE, PAPRIKA, BYLINKOVÁ BAGETA, OMÁČKA DEMI GLACE | 239 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
CUKETOVÉ PLACIČKY, RUCOLOVÝ SALÁT, UZENÝ LOSOS, CITRÓNOVÁ ZÁKYSKA | 169 Kč |
Čtvrtek 29. 9. | |
---|---|
Polévka | |
HOVĚZÍ VÝVAR S MASEM, NUDLEMI A ZELENINOU | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ, HOUSKOVÝ KNEDLÍK, BRUSINKOVÁ SMETANA | 169 Kč |
MENU 1 | |
CHILLI KUŘECÍ STRIPSY, KUS KUS SALÁT S PEČENOU ZELENINOU, CITRÓNOVÝ JOGURT | 149 Kč |
MENU 2 | |
ITALSKÉ TĚSTOVINY AMATRICIANA S RAJČATY, PEČENÝM ČESNEKEM, RUCOLA, SÝR GRANA | 149 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA - KAŽDÝ ČTVRTEK V NABÍDCE ČERSTVÁ RYBA | |
„FISH AND CHIPS“ - SMAŽENÁ RYBA V TĚSTÍČKU, HRANOLKY, HRÁŠKOVÉ PYRÉ, TATARSKÁ OMÁČKA | 209 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
CUKETOVÉ PLACIČKY, RUCOLOVÝ SALÁT, UZENÝ LOSOS, CITRÓNOVÁ ZÁKYSKA | 169 Kč |
Pátek 30. 9. | |
---|---|
Polévka | |
GULÁŠOVÁ POLÉVKA | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
SMAŽENÝ SÝR A SMAŽENÉ KUŘECÍ PRSÍČKO, SALÁT COLESLAW, PEČENÉ BRAMBORY, KOPROVÁ ZÁKYSKA | 159 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ GYROS, HRANOLKY, ČESNEKOVÁ MAJONÉZA, TZATZIKY SALÁT | 149 Kč |
MENU 2 | |
HALUŠKY SE ZELÍM A UZENÝM MASEM, PEČENÁ CIBULE | 149 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
VEPŘOVÝ T – BONE STEAK, GRILOVANÉ RAJČE, PAPRIKA, BYLINKOVÁ BAGETA, OMÁČKA DEMI GLACE | 239 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
CUKETOVÉ PLACIČKY, RUCOLOVÝ SALÁT, UZENÝ LOSOS, CITRÓNOVÁ ZÁKYSKA | 169 Kč |