Pondělí 26. 6. | |
---|---|
Polévka | |
MINESTRÓNE | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
KRŮTÍ ŘÍZEČKY V PANKO STROUHANCE, BRAMBOROVÁ KAŠE S PARMEZÁNEM | 169 Kč |
MENU 1 | |
GRATINOVANÉ TĚSTOVINY S KUŘECÍM MASEM A SÝREM | 149 Kč |
MENU 2 | |
VEPŘOVÁ KÝTA NA HŘÍBKÁCH, HOUSKOVÝ KNEDLÍK | 149 Kč |
MENU 3 | |
LISTOVÝ SALÁT S AVOKÁDEM, MOZZARELLOU, CHERRY TOMATY A PLÁTKY BAGETY | 169 Kč |
MENU 4 | |
VEPŘOVÁ LÍČKA NA ČERVENÉM VÍNĚ, TARHOŇA S HRÁŠKEM | 199 Kč |
MENU 5 | |
1/2 GRILOVANÉHO KUŘETE, BYLINKOVÉ GRENAILLE | 219 Kč |
MENU 6 | |
FILÁTKO ZE PSTRUHA, BROKOLICOVÉ PYRÉ | 219 Kč |
Úterý 27. 6. | |
---|---|
Polévka | |
HOVĚZÍ VÝVAR S CHILLI A ZÁZVOREM, RÝŽOVÉ NUDLE | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
RISSOTO S KRŮTÍM MASEM, ŠPENÁTEM A PARMEZÁNEM | 169 Kč |
MENU 1 | |
SMAŽENÉ KUŘECÍ JÁTRA, BRAMBORY S PETRŽELKOU, TATARSKÁ OMÁČKA | 149 Kč |
MENU 2 | |
HOVĚZÍ MASO, RAJSKÁ OMÁČKA, HOUSKOVÝ KNEDLÍK | 149 Kč |
MENU 3 | |
LISTOVÝ SALÁT S AVOKÁDEM, MOZZARELLOU, CHERRY TOMATY A PLÁTKY BAGETY | 169 Kč |
MENU 4 | |
VEPŘOVÁ LÍČKA NA ČERVENÉM VÍNĚ, TARHOŇA S HRÁŠKEM | 199 Kč |
MENU 5 | |
1/2 GRILOVANÉHO KUŘETE, BYLINKOVÉ GRENAILLE | 219 Kč |
MENU 6 | |
FILÁTKO ZE PSTRUHA, BROKOLICOVÉ PYRÉ | 219 Kč |
Středa 28. 6. | |
---|---|
Polévka | |
ŽAMPIÓNOVÁ | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
PŘÍRODNÍ VÍDEŇSKÁ ROŠTĚNÁ, HRANOLKY | 189 Kč |
MENU 1 | |
TĚSTOVINY FUSILLI S KUŘECÍM MASEM, PESTEM ZE SUŠENÝCH RAJČAT A SÝREM GRANA | 149 Kč |
MENU 2 | |
PEČENÝ VEPŘOVÝ BŮČEK, ZELÍ, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK | 149 Kč |
MENU 3 | |
LISTOVÝ SALÁT S AVOKÁDEM, MOZZARELLOU, CHERRY TOMATY A PLÁTKY BAGETY | 169 Kč |
MENU 4 | |
VEPŘOVÁ LÍČKA NA ČERVENÉM VÍNĚ, TARHOŇA S HRÁŠKEM | 199 Kč |
MENU 5 | |
1/2 GRILOVANÉHO KUŘETE, BYLINKOVÉ GRENAILLE | 219 Kč |
MENU 6 | |
FILÁTKO ZE PSTRUHA, BROKOLICOVÉ PYRÉ | 219 Kč |
Čtvrtek 29. 6. | |
---|---|
Polévka | |
KVĚTÁKOVÝ KRÉM | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
ŠPIKOVANÉ KUŘECÍ PRSO SUŠENÝMI TOMATY, RESTOVANÉ BRAMBORY | 169 Kč |
MENU 1 | |
VAŘENÉ HOVĚZÍ, ZADĚLÁVANÝ HRÁŠEK, BRAMBOROVÁ KAŠE | 149 Kč |
MENU 2 | |
BRAMBOROVÉ HALUŠKY SE ZELÍM, RESTOVANOU CIBULKOU A SLANINOU | 149 Kč |
MENU 3 | |
LISTOVÝ SALÁT S AVOKÁDEM, MOZZARELLOU, CHERRY TOMATY A PLÁTKY BAGETY | 169 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA - RYBA | |
SMAŽENÉ RYBÍ FILÉ, BRAMBOROVÁ KAŠE, JABLKOVÝ KOMPOT | 189 Kč |
MENU 5 | |
1/2 GRILOVANÉHO KUŘETE, BYLINKOVÉ GRENAILLE | 219 Kč |
Pátek 30. 6. | |
---|---|
Polévka | |
HRÁŠKOVÝ KRÉM S KRUTÓNY | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
TORTILLA S KUŘECÍM MASEM A FRESH ZELENINOU, HRANOLKY | 169 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ KUNG PAO S JARNÍ CIBULKOU, ARAŠÍDY, DUŠENÁ JASMÍNOVÁ RÝŽE | 149 Kč |
MENU 2 | |
KUŘECÍ ŘÍZEK, BRAMBOROVÁ KAŠE, BROSKVOVÝ KOMPOT | 149 Kč |
MENU 3 | |
LISTOVÝ SALÁT S AVOKÁDEM, MOZZARELLOU, CHERRY TOMATY A PLÁTKY BAGETY | 169 Kč |
MENU 4 | |
VEPŘOVÁ LÍČKA NA ČERVENÉM VÍNĚ, TARHOŇA S HRÁŠKEM | 199 Kč |
MENU 5 | |
1/2 GRILOVANÉHO KUŘETE, BYLINKOVÉ GRENAILLE–DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN. | 219 Kč |
MENU 6 | |
SMAŽENÝ SÝR, HRANOLKY, TATARSKÁ OMÁČKA | 169 Kč |