| Pondělí 26. 6. | |
|---|---|
| Polévka | |
| MINESTRÓNE | 35 Kč |
| GURMÁN MENU | |
| KRŮTÍ ŘÍZEČKY V PANKO STROUHANCE, BRAMBOROVÁ KAŠE S PARMEZÁNEM | 169 Kč |
| MENU 1 | |
| GRATINOVANÉ TĚSTOVINY S KUŘECÍM MASEM A SÝREM | 149 Kč |
| MENU 2 | |
| VEPŘOVÁ KÝTA NA HŘÍBKÁCH, HOUSKOVÝ KNEDLÍK | 149 Kč |
| MENU 3 | |
| LISTOVÝ SALÁT S AVOKÁDEM, MOZZARELLOU, CHERRY TOMATY A PLÁTKY BAGETY | 169 Kč |
| MENU 4 | |
| VEPŘOVÁ LÍČKA NA ČERVENÉM VÍNĚ, TARHOŇA S HRÁŠKEM | 199 Kč |
| MENU 5 | |
| 1/2 GRILOVANÉHO KUŘETE, BYLINKOVÉ GRENAILLE | 219 Kč |
| MENU 6 | |
| FILÁTKO ZE PSTRUHA, BROKOLICOVÉ PYRÉ | 219 Kč |
| Úterý 27. 6. | |
|---|---|
| Polévka | |
| HOVĚZÍ VÝVAR S CHILLI A ZÁZVOREM, RÝŽOVÉ NUDLE | 35 Kč |
| GURMÁN MENU | |
| RISSOTO S KRŮTÍM MASEM, ŠPENÁTEM A PARMEZÁNEM | 169 Kč |
| MENU 1 | |
| SMAŽENÉ KUŘECÍ JÁTRA, BRAMBORY S PETRŽELKOU, TATARSKÁ OMÁČKA | 149 Kč |
| MENU 2 | |
| HOVĚZÍ MASO, RAJSKÁ OMÁČKA, HOUSKOVÝ KNEDLÍK | 149 Kč |
| MENU 3 | |
| LISTOVÝ SALÁT S AVOKÁDEM, MOZZARELLOU, CHERRY TOMATY A PLÁTKY BAGETY | 169 Kč |
| MENU 4 | |
| VEPŘOVÁ LÍČKA NA ČERVENÉM VÍNĚ, TARHOŇA S HRÁŠKEM | 199 Kč |
| MENU 5 | |
| 1/2 GRILOVANÉHO KUŘETE, BYLINKOVÉ GRENAILLE | 219 Kč |
| MENU 6 | |
| FILÁTKO ZE PSTRUHA, BROKOLICOVÉ PYRÉ | 219 Kč |
| Středa 28. 6. | |
|---|---|
| Polévka | |
| ŽAMPIÓNOVÁ | 35 Kč |
| GURMÁN MENU | |
| PŘÍRODNÍ VÍDEŇSKÁ ROŠTĚNÁ, HRANOLKY | 189 Kč |
| MENU 1 | |
| TĚSTOVINY FUSILLI S KUŘECÍM MASEM, PESTEM ZE SUŠENÝCH RAJČAT A SÝREM GRANA | 149 Kč |
| MENU 2 | |
| PEČENÝ VEPŘOVÝ BŮČEK, ZELÍ, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK | 149 Kč |
| MENU 3 | |
| LISTOVÝ SALÁT S AVOKÁDEM, MOZZARELLOU, CHERRY TOMATY A PLÁTKY BAGETY | 169 Kč |
| MENU 4 | |
| VEPŘOVÁ LÍČKA NA ČERVENÉM VÍNĚ, TARHOŇA S HRÁŠKEM | 199 Kč |
| MENU 5 | |
| 1/2 GRILOVANÉHO KUŘETE, BYLINKOVÉ GRENAILLE | 219 Kč |
| MENU 6 | |
| FILÁTKO ZE PSTRUHA, BROKOLICOVÉ PYRÉ | 219 Kč |
| Čtvrtek 29. 6. | |
|---|---|
| Polévka | |
| KVĚTÁKOVÝ KRÉM | 35 Kč |
| GURMÁN MENU | |
| ŠPIKOVANÉ KUŘECÍ PRSO SUŠENÝMI TOMATY, RESTOVANÉ BRAMBORY | 169 Kč |
| MENU 1 | |
| VAŘENÉ HOVĚZÍ, ZADĚLÁVANÝ HRÁŠEK, BRAMBOROVÁ KAŠE | 149 Kč |
| MENU 2 | |
| BRAMBOROVÉ HALUŠKY SE ZELÍM, RESTOVANOU CIBULKOU A SLANINOU | 149 Kč |
| MENU 3 | |
| LISTOVÝ SALÁT S AVOKÁDEM, MOZZARELLOU, CHERRY TOMATY A PLÁTKY BAGETY | 169 Kč |
| TÝDENNÍ NABÍDKA - RYBA | |
| SMAŽENÉ RYBÍ FILÉ, BRAMBOROVÁ KAŠE, JABLKOVÝ KOMPOT | 189 Kč |
| MENU 5 | |
| 1/2 GRILOVANÉHO KUŘETE, BYLINKOVÉ GRENAILLE | 219 Kč |
| Pátek 30. 6. | |
|---|---|
| Polévka | |
| HRÁŠKOVÝ KRÉM S KRUTÓNY | 35 Kč |
| GURMÁN MENU | |
| TORTILLA S KUŘECÍM MASEM A FRESH ZELENINOU, HRANOLKY | 169 Kč |
| MENU 1 | |
| KUŘECÍ KUNG PAO S JARNÍ CIBULKOU, ARAŠÍDY, DUŠENÁ JASMÍNOVÁ RÝŽE | 149 Kč |
| MENU 2 | |
| KUŘECÍ ŘÍZEK, BRAMBOROVÁ KAŠE, BROSKVOVÝ KOMPOT | 149 Kč |
| MENU 3 | |
| LISTOVÝ SALÁT S AVOKÁDEM, MOZZARELLOU, CHERRY TOMATY A PLÁTKY BAGETY | 169 Kč |
| MENU 4 | |
| VEPŘOVÁ LÍČKA NA ČERVENÉM VÍNĚ, TARHOŇA S HRÁŠKEM | 199 Kč |
| MENU 5 | |
| 1/2 GRILOVANÉHO KUŘETE, BYLINKOVÉ GRENAILLE–DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN. | 219 Kč |
| MENU 6 | |
| SMAŽENÝ SÝR, HRANOLKY, TATARSKÁ OMÁČKA | 169 Kč |
