Pondělí 26. 4. | |
---|---|
Polévka | |
BRAMBOROVÝ KRÉM S UZENÝM MASEM | 20 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
PEČENÝ KRÁLÍK NA SMETANĚ S KYNUTÝM HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM | 169 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ SWEET AND SOUR S ANANASEM, KEŠU OŘÍŠKY, ŠALOTKOU A JASMÍNOVOU RÝŽÍ | 129 Kč |
MENU 2 | |
SMAŽENÝ KVĚTÁK S VAŘENENÝM BRAMBOREM S PETRŽELKOU A NAŠÍ TATARSKOU OMÁČKOU | 129 Kč |
MENU 3 | |
KACHNÍ PRSO S BRAMBOROVO BATÁTOVÝM PYRÉ A ZELENINOVÝM RAGÚ | 179 Kč |
MENU 4 | |
PEČENÁ VEPŘOVÁ ŽEBRA V BBQ OMÁČČCE S ČERVENOU CIBULÍ, PIKANTNÍ ČALAMÁDOU A HRANOLKY | 179 Kč |
MENU 5 | |
ŠVESTKOVÉ KNEDLÍKY S MÁKEM, CUKREM A PŘEPUŠTĚNÝM MÁSLEM | 139 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
FARMÁŘSKÝ SALÁT SE ZASTŘENÝM VEJCEM, FAZOLKAMI, TUŃÁKEM, SLANINOU, BRAMBORAMI A HOŘČIČNÝM DRESINKEM | 149 Kč |
Úterý 27. 4. | |
---|---|
Polévka | |
BROKOLICOVÝ KRÉM | 20 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
FISH & CHIPS - SMAŽENÁ TRESKA V TĚSTÍČKU S MAČKANÝM HRÁŠKEM A HRANOLKAMI, DOMÁCÍ TATARKA | 159 Kč |
MENU 1 | |
ZELENINOVÉ RIZOTO S TRHANÝM KUŘECÍM STEHÝNKEM, KUKUŘICÍ, HRÁŠKEM, KOŘENOVOU ZELENINOU, STROUHANÝM SÝREM A NAKLÁDANOU OKURKOU | 129 Kč |
MENU 2 | |
PEČENÁ KRKOVICE S CIBULOVOU OMÁČKOU A ŠŤOUCHANÝMI BRAMBORY S JARNÍ CIBULKOU A PIKANTNÍ ČALAMÁDOU | 129 Kč |
MENU 3 | |
KACHNÍ PRSO S BRAMBOROVO BATÁTOVÝM PYRÉ A ZELENINOVÝM RAGÚ | 179 Kč |
MENU 4 | |
PEČENÁ VEPŘOVÁ ŽEBRA V BBQ OMÁČČCE S ČERVENOU CIBULÍ, PIKANTNÍ ČALAMÁDOU A HRANOLKY | 179 Kč |
MENU 5 | |
ŠVESTKOVÉ KNEDLÍKY S MÁKEM, CUKREM A PŘEPUŠTĚNÝM MÁSLEM | 139 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
FARMÁŘSKÝ SALÁT SE ZASTŘENÝM VEJCEM, FAZOLKAMI, TUŃÁKEM, SLANINOU, BRAMBORAMI A HOŘČIČNÝM DRESINKEM | 149 Kč |
Středa 28. 4. | |
---|---|
Polévka | |
JARNÍ ZELENINOVÁ S BRAMBOREM | 20 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
TELECÍ ŘÍZEK S BRAMBOROVOU KAŠÍ A OKURKOVÝM SALÁTEM | 179 Kč |
MENU 1 | |
GNOCCHI S KUŘECÍM MASEM, SUŠENÝMI RAJČATY, BABY ŠPENÁTEM A KAPKOU SMETANY | 139 Kč |
MENU 2 | |
RESTOVANÁ VEPŘOVÁ JÁTRA S OPEČENOU ZELENINOU A BRAMBOROVÝMI PLÁTKY | 129 Kč |
MENU 3 | |
KACHNÍ PRSO S BRAMBOROVO BATÁTOVÝM PYRÉ A ZELENINOVÝM RAGÚ | 179 Kč |
MENU 4 | |
PEČENÁ VEPŘOVÁ ŽEBRA V BBQ OMÁČČCE S ČERVENOU CIBULÍ, PIKANTNÍ ČALAMÁDOU A HRANOLKY | 179 Kč |
MENU 5 | |
ŠVESTKOVÉ KNEDLÍKY S MÁKEM, CUKREM A PŘEPUŠTĚNÝM MÁSLEM | 139 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
FARMÁŘSKÝ SALÁT SE ZASTŘENÝM VEJCEM, FAZOLKAMI, TUŃÁKEM, SLANINOU, BRAMBORAMI A HOŘČIČNÝM DRESINKEM | 149 Kč |
Čtvrtek 29. 4. | |
---|---|
Polévka | |
FRANCOUZSKÁ CIBULAČKA SE SÝROVÝMI KRUTONY | 20 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
VEPŘOVÁ PANENKA V ÚPRAVĚ SOUS VIDE S RESTOVANÝMI FAZOLKAMI SE SLANINOU A AMERICKÝMI BRAMBORY | 169 Kč |
MENU 1 | |
UZENÉ KUŘECÍ STEHNO PEČENÁ S BRAMBORY A ZELENINOU | 129 Kč |
MENU 2 | |
HOVĚZÍ PEČENĚ PO BURGUNDSKU SE SLANINOU A ŽAMPIONY, SMAŽENÉ BRAMBOROVÉ KROKETY | 139 Kč |
MENU 3 | |
KACHNÍ PRSO S BRAMBOROVO BATÁTOVÝM PYRÉ A ZELENINOVÝM RAGÚ | 179 Kč |
MENU 4 | |
PEČENÁ VEPŘOVÁ ŽEBRA V BBQ OMÁČČCE S ČERVENOU CIBULÍ, PIKANTNÍ ČALAMÁDOU A HRANOLKY | 179 Kč |
MENU 5 | |
ŠVESTKOVÉ KNEDLÍKY S MÁKEM, CUKREM A PŘEPUŠTĚNÝM MÁSLEM | 139 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
FARMÁŘSKÝ SALÁT SE ZASTŘENÝM VEJCEM, FAZOLKAMI, TUŃÁKEM, SLANINOU, BRAMBORAMI A HOŘČIČNÝM DRESINKEM | 149 Kč |
Pátek 30. 4. | |
---|---|
Polévka | |
VALAŠSKÁ KYSELICA | 20 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
HAMBURGER Z HOVĚZÍHO CHUCK ROLLU SE SÝREM ČEDAR, ČERSTVOU ZELENINOU, FRANCOUZSKÝM DRESINKEM A AMERICKÝMI BRAMBORY | 169 Kč |
MENU 1 | |
ŠPAGETY AGLIO-OLIO SE SUŠENÝMI TOMATY, RUKOLOU A SÝREM GRANA | 129 Kč |
MENU 2 | |
SMAŽENÝ KUŘECÍ CORDON BLEU S MAČKANÝM BRAMBOREM A ZELNÝM SALÁTKEM | 129 Kč |
MENU 3 | |
KACHNÍ PRSO S BRAMBOROVO BATÁTOVÝM PYRÉ A ZELENINOVÝM RAGÚ | 179 Kč |
MENU 4 | |
PEČENÁ VEPŘOVÁ ŽEBRA V BBQ OMÁČČCE S ČERVENOU CIBULÍ, PIKANTNÍ ČALAMÁDOU A HRANOLKY | 179 Kč |
MENU 5 | |
ŠVESTKOVÉ KNEDLÍKY S MÁKEM, CUKREM A PŘEPUŠTĚNÝM MÁSLEM | 139 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
FARMÁŘSKÝ SALÁT SE ZASTŘENÝM VEJCEM, FAZOLKAMI, TUŃÁKEM, SLANINOU, BRAMBORAMI A HOŘČIČNÝM DRESINKEM | 149 Kč |
Sobota 1. 5. | |
---|---|
POLÉVKA | |
VALAŠSKÁ KYSELICA | 45 Kč |
MENU 1 | |
TRADIČNÍ ŠPANĚLSKÝ PTÁČEK Z HOVĚZÍ ROŠTĚNÉ S HRÁŠKOVOU RÝŽÍ | 169 Kč |
MENU 2 | |
KRÁLIČÍ STEHNO S LISTOVÝM ŠPENÁTEM, BRAMBOROVÝM KNEDLÍKEM A VÍDEŇSKOU CIBULKOU | 169 Kč |
MENU 3 | |
VEPŘOVÁ PANENKA V ÚPRAVĚ SOUS VIDE S HOUBOVÝM KUBOU A TYMIÁNOVOU OMÁČKOU | 169 Kč |
MENU 4 | |
SMAŽENÝ KUŘECÍ ŘÍZEK V BYLINKOVÉ STROUHANCE S VAŘENÝM BRAMBOREM A NAŠÍ TATARSKOU OMÁČKOU | 159 Kč |
MENU 5 | |
BRAMBOROVÉ NOKY S PESTEM Z MEDVĚDÍHO ČESNEKU, CHERRY TOMATY A SÝREM GRANA | 139 Kč |
MENU 6 | |
5 KS DOMÁCÍ LÍVANEČKY S ŽAHOUREM (ROZVAR) Z LESNÍHO OVOCE, ZAKYSANOU SMETANOU S MÁTOU A CITRUSY | 129 Kč |
MENU 7 | |
FARMÁŘSKÝ SALÁT SE ZASTŘENÝM VEJCEM, TUŇÁKEM, FAZOLKAMI, SLANINOU, BRAMBORAMI A HOŘČIČNÝM DRESINKEM | 149 Kč |
Neděle 2. 5. | |
---|---|
POLÉVKA | |
VALAŠSKÁ KYSELICA | 45 Kč |
MENU 1 | |
TRADIČNÍ ŠPANĚLSKÝ PTÁČEK Z HOVĚZÍ ROŠTĚNÉ S HRÁŠKOVOU RÝŽÍ | 169 Kč |
MENU 2 | |
VEPŘOVÁ PANENKA V ÚPRAVĚ SOUS VIDE S HOUBOVÝM KUBOU A TYMIÁNOVOU OMÁČKOU | 169 Kč |
MENU 3 | |
SMAŽENÝ KUŘECÍ ŘÍZEK V BYLINKOVÉ STROUHANCE S VAŘENÝM BRAMBOREM A NAŠÍ TATARSKOU OMÁČKOU | 159 Kč |
MENU 4 | |
BRAMBOROVÉ NOKY S PESTEM Z MEDVĚDÍHO ČESNEKU, CHERRY TOMATY A SÝREM GRANA | 139 Kč |
MENU 5 | |
5 KS DOMÁCÍ LÍVANEČKY S ŽAHOUREM (ROZVAR) Z LESNÍHO OVOCE, ZAKYSANOU SMETANOU S MÁTOU A CITRUSY | 129 Kč |
MENU 6 | |
FARMÁŘSKÝ SALÁT SE ZASTŘENÝM VEJCEM, TUŇÁKEM, FAZOLKAMI, SLANINOU, BRAMBORAMI A HOŘČIČNÝM DRESINKEM | 149 Kč |
MENU 7 | |
ROZPEČENÁ BAGETA S TRHANÝM VEPŘOVÝM ŽEBREM V BBQ OMÁČCE, SÝREM CHEDDAR, LEDOVÝM SALÁTEM A ČERVENOU CIBULKOU | 139 Kč |