Pondělí 25. 7. | |
---|---|
Polévka | |
MAĎARSKÁ FAZOLOVÁ | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
BRAMBOROVÉ NOKY S LISTOVÝM ŠPENÁTEM, MODRÝM SÝREM A SMETANOU, KUŘECÍ PRSA Z GRILU | 159 Kč |
MENU 1 | |
VEPŘOVÝ STEAK, SMETANOVÁ OMÁČKA S PIKANTNÍM CHORIZEM, CIBULÍ, RESTOVANÉ BRAMBORY | 149 Kč |
MENU 2 | |
SMAŽENÝ SÝR PROKLÁDANÝ ŠUNKOU, PAŽITKOVÉ BRAMBORY, TATARSKÁ OMÁČKA | 149 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
HOVĚZÍ ROASTBEEF, PEČENÁ BRAMBORA PLNĚNÁ KREVETOVOU MAJONÉZOU S ČESNEKEM, OMÁČKA DEMI GLACE DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN. | 189 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
ŘECKÝ SALÁT S FETA SÝREM, OLIVY, VEJCE, ČESNEKOVÝ PITA CHLÉB, BÍLÝ JOGURT | 169 Kč |
Úterý 26. 7. | |
---|---|
Polévka | |
SILNÝ VÝVAR Z UZENÝCH ŽEBER S KROUPAMI A BRAMBOREM | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
STEAK Z MARINOVANÉ KRKOVICE, PEPŘOVÁ OMÁČKA, RESTOVANÉ BRAMBORY S ČESNEKEM A FAZOLOVÝMI LUSKY | 149 Kč |
MENU 1 | |
PEČENÉ KUŘECÍ STEHNO, VINNÁ REDUKCE Z ČERVENÉHO VÍNA SE SUŠENÝMI ŠVESTKAMI, BRAMBOROVÁ KROKETA | 149 Kč |
MENU 2 | |
ČOČKA NA KYSELO, GRILOVANÁ KLOBÁSA, SÁZENÉ VEJCE, OKUREK, CHLÉB | 149 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
HOVĚZÍ ROASTBEEF, PEČENÁ BRAMBORA PLNĚNÁ KREVETOVOU MAJONÉZOU S ČESNEKEM, OMÁČKA DEMI GLACE DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN. | 189 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
ŘECKÝ SALÁT S FETA SÝREM, OLIVY, VEJCE, ČESNEKOVÝ PITA CHLÉB, BÍLÝ JOGURT | 169 Kč |
Středa 27. 7. | |
---|---|
Polévka | |
TOSKÁNSKÁ RAJČATOVÁ | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
STEAK Z MARINOVANÉ KOTLETY, ŽAMPIONOVÉ RAGŮ S TYMIÁNEM, BRAMBORY JACKET POTATO S RESTOVANOU CIBULKOU | 149 Kč |
MENU 1 | |
KUKUŘIČNÝ KRŮTÍ ŘÍZEK, MÁSLOVÁ BRAMBOROVÁ KAŠE, OKURKOVÝ SALÁTEK | 159 Kč |
MENU 2 | |
GNOCCHI AGLIO OLIO PEPERONCINO, SMAŽENÁ RUKOLA, PARMEZÁN | 149 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
HOVĚZÍ ROASTBEEF, PEČENÁ BRAMBORA PLNĚNÁ KREVETOVOU MAJONÉZOU S ČESNEKEM, OMÁČKA DEMI GLACE DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN. | 189 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
ŘECKÝ SALÁT S FETA SÝREM, OLIVY, VEJCE, ČESNEKOVÝ PITA CHLÉB, BÍLÝ JOGURT | 169 Kč |
Čtvrtek 28. 7. | |
---|---|
Polévka | |
HOVĚZÍ VÝVAR, NUDLE, ZELENINA | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ, HOUSKOVÝ KNEDLÍK, CITRÓNOVÁ ŠLEHAČKA | 189 Kč |
MENU 1 | |
HŘÍBKOVÉ RISSOTO, PEČENÝ LILEK S CUKETOU, TRHANÉ KUŘECÍ PRSO, PARMEZÁN | 159 Kč |
MENU 2 | |
STEAK Z VEPŘOVÉ KRKOVIČKY V GYROS KOŘENÍ, GRILOVANÉ PAPRIKY, HRANOLKY, ČESNEKOVÁ MAJONÉZA | 149 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA - KAŽDÝ ČTVRTEK V NABÍDCE ČERSTVÁ RYBA | |
PRAŽMA KRÁLOVSKÁ, PAPRIKOVÝ AJVAR, GRILOVANÁ CUKETA, ČESNEKOVÁ BAGETKA | 249 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
ŘECKÝ SALÁT S FETA SÝREM, OLIVY, VEJCE, ČESNEKOVÝ PITA CHLÉB, BÍLÝ JOGURT | 169 Kč |
Pátek 29. 7. | |
---|---|
Polévka | |
KULAJDA | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
THAJSKÉ KUŘECÍ NUDLIČKY S PIKANTNÍ ZELENINOU A BAMBUSEM, JASMÍNOVÁ RÝŽE S VAJEČNÝM SVÍTKEM | 159 Kč |
MENU 1 | |
MORAVSKÉ UZENÉ, ŠVESTKOVÁ OMÁČKA, HALUŠKY SE ŠPEKEM A MÁKEM | 149 Kč |
MENU 2 | |
DRŮBEŽÍ JÁTRA SE SLANINOU A JABLKY NA ČERVENÉM VÍNĚ, RÝŽE S KOUSKY CHILLI | 149 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
VEPŘOVÝ TOMAHAWK, TEPLÝ ZELENINOVÝ SALÁT S OPEČENÝM BRAMBOREM, PEPŘOVÁ OMÁČKA | 289 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
ŘECKÝ SALÁT S FETA SÝREM, OLIVY, VEJCE, ČESNEKOVÝ PITA CHLÉB, BÍLÝ JOGURT | 169 Kč |